Opublikowano 24 sierpnia 201014 l U mnie, z tego co pamiętam tylko cztery tytuły dąły radę wyciągnąc kas na premierę. Wszystkie na ps3: MGS 4 Killzone 2 Uncharted 2 Final Fntasy XIII
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l W tym roku na premierę już kupiłem: - God of War 3 - Prince of Persia The Forgotten Sands - Red Dead Redemption W tym roku będę brał na 100%: - Mafia 2 - Need For Speed Hot Pursuit - Gran Turismo 5 - LBP2 Co do przyszłego roku, to pewniakami są: - Resistance 3 - Killzone 2 - Ratchet 4 in 1 ;P -
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l W tym roku na premierę kupiłem: BFBC2 (4 dni przed primerą w MM xD) God Of War 3 A planuje kupić: GranTurismo 5 Mass Effect 2 na ps3 (Lecz przeszedłem jak miałem swojego x'a, ale platynka kusi ze wszystkimi DLC) InFamous 2 z KZ3 poczekam aż cena zejdzie do 100-120 zł Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez MaroS
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Na premiere w tym roku. BC2 W tym roku wezme na 100% : Gran Turismo i moze F1 z reszta czekam az wejda w platyne
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l W tym roku na premiere kupilem: Heavy Rain God of War 3 GTA IV: EFLC Red Dead Redemption Kupuję na 100%: Mafia 2 Gran Turismo 5 LBP 2
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Ja w tym roku na premierę kupiłem tylko Super Mario Galaxy 2. W tym roku na pewno jeszcze wezmę Donkey Kong Country Return, może Gran Turismo 5, może Metroida. W przyszłym na 100% Zeldę, Gearsy 3, wszystko co wypuści Bioware i Naughty Dog.
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l 2010 me2 alan wake bad company 2 god of war 3 halo reach cod bo gt5 może NFS HP 2011 girsy3 i tyle me3 jeśli wyjdzie za daleka przyszłość by już dzisiaj planować dokładnie zakup gier ;] Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez bigdaddy
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Żadne. Po prostu czekam aż jakiś megahit pokroju GOW na PSP spadnie do śmiesznej ceny 60 zł, i wtedy kupuję <<sprytny>>. Po prostu najlepiej się czuję jak sobie uświadamiam że rozsądnie wydałem pieniądze (najlepiej małe), nie jestem takim maniakiem żeby placić dwie stówy za jakąś tam grę, w końcu jestem cierpliwy. No chyba że wyszedł by sequel jakieś gry szczególnie bliskiej memu sercu (nowe GTA, Beyond, czy ewentualnie nowy Oddworld, czy Conker<<marzyciel>>)
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l @jan95kes (i inni) Weź pod uwagę, że nie wszystkie gry są hitami i nie wszystkie w ogóle trafiają do Europy. Czasem lepszą inwestycją jest dokonanie zakupu przy okazji premiery, niż potem szukanie niedostępnej nigdzie indziej gry na eBay'u za kwotę o wiele przewyższającą jej oryginalną cenę. Bo wiesz, nie każdy kupuje przereklamowane (s)hity.
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Nie mówiąc już, że w przypadku DSa dochodzi jeszcze kwestia chińskich podróbek.... Wiec trzeba szukać jak debil po aukcjach czegoś sensownego, a tak wiele się nie oszczędzi. Maks 40-50zł. Już lepiej mieć ten spokój i pewność kupowania ze sklepu.
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Tylko raz kupilem gre zaraz po premierze A tak to zawsze czekam az cena spadnie i najczesciej kupuje uzywki.
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l FIFA 11 i HALO Reach na 100%. Nie wytrzymam i pewnie dojdzie jeszcze nowy CoD i GT5
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Taka mała dywagacja, broń boże nie chcę nikogo do niczego przekonywać... niektórzy piszą, że nie kupuja gier na premiere, że są cierpliwi. Kiedyś miałem tak, ze gdzy przechodziłem obok pułek z grami w sklepie i patrząc na jakąs grę w cenie powiedzmy 80 zł myślałem sobie "kur.wa a ja dałem za nią 200 zł, mogłem poczekać..." ale to bez sensu. Bo ŻYJE SIĘ RAZ, a kasa służy by dawała radośc. a zagrac w grę n a premierę...te uczucie gdy czeka się cały rok, ta droga do domu z nowym, pachnacym pudełkiem. Wreszcie sama gra, cała otoczka- czyli rozmowy z innymi zapaleńcami, którzy kupili w dniu premiery.... Warte swej ceny moim zdaniem. Dopiszę: U2 jeszcze kupiłem na premiere, no , tydzień później.
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l W tym roku na premierę nie kupiłem ani jednej gry i raczej ani jednej nie kupię. Poczekam aż stanieją do akceptowalnego poziomu.
Opublikowano 21 listopada 201014 l Na premierę kupiłem: Uncharted 2: Among Thieves (metalbox) Modern Warfare 2 Battlefield Bad Company 2 Red Dead Redemption (2-3 dni po premierze) Medal of Honor Call of Duty: Black Ops (2 dni po premierze)
Opublikowano 21 listopada 201014 l Kompletnie tego nie planowałem ,ale kupiłem najnowszego NFS-a na premierę
Opublikowano 21 listopada 201014 l Do tej pory tylko trzy tytuły, wszystkie zakupione pod wpływem impulsu: Uncharted 2 Among Thieves - kupiłem i dosłownie pożarłem tę grę, Dragon Age Origins - tego samego dnia wylądowała na Allegro, Fallout New Vegas - po 3 dniach zwróciłem do sklepu.
Opublikowano 21 listopada 201014 l Kiedyś dosyć często zdarzało mi się zamawiać pre-ordery, ale ostatnimi czasy kompletnie straciłem zaufanie do wszelakich developerów i na premierę kupuję już tylko 100% pewniaki. Ostatnio Fallout: New Vegas, a wcześniej...chyba Resident Evil 4.
Opublikowano 22 listopada 201014 l ja zwykle kupowałem exy na ps3 w dniach premiery (przez 3 lata) teraz przesiadłem się na xa i kupiłem 30 staroci (też exy) i przez pół roku mam z głowy kupowanie nówek dopiero gow3 zmieni stan rzeczy Edytowane 22 listopada 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 22 listopada 201014 l W tym roku tylko jedną grę zakupiłem na premierę - God of War 3. Nie żałuję, choć od tego czasu wolę odczekać i coś tam skubnąć za niższą cenę. Enslaved kupiłem bodajże po 5-6 dniach, ale za tą cenę byłoby grzechem nie brać.
Opublikowano 22 listopada 201014 l W tym roku na premierę zakupiłem w sumie tylko dwie gry: Castlevania: LoS i CoD: Black Ops. God of War III miałem niestety z miesięcznym opóźnieniem. Nie szkoda mi wydać tych 200 zł jeśli gra jest tego warta a na obniżkę ceny nie chce mi się czekać. Choć Castlevania staniała zaskakująco szybko...
Opublikowano 25 listopada 201014 l Nie GT5 jednak, a NFS HP. Jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w tym roku. Tylko gdybym nie musiał na studia od pon do piątku na studia wyjeżdżać...
Opublikowano 30 listopada 201014 l W tym roku na premierę kupiłem: Guitar Hero: Warriors of Rock Call of Duty: Black Ops Gran Turismo 5 Wsio na PS3.
Opublikowano 3 grudnia 201014 l W tym roku na premierę kupiłem Red Dead Redemption. W przyszłym biorę Killzone 3 i L.A. Noire.
Opublikowano 3 grudnia 201014 l Na premierę kupuję pewniaki typu GTA, Resident Evil, Halo. Gry na które najbardziej jestem napalony i których gameplaye mi się podobają. W tym roku kupiłem np. Mass Effect 2, Alan Wake, Splinter Cell Conviction, Mafia 2 i Dead Rising 2. Jednak z większością gier czekam aż zejdą z ceny. W 2011 na pewno w dniu premiery wezmę Dead Space 2 i trzecie Gearsy.