PanPawcio 0 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) A w jakim mieście jest ten sklep znajomych? Czy ktoś wie czy w jakimś ze sklepów w Poznaniu (MediaMarkt, Saturn, MediaExpert, Empik) są już dostępne kontrolery i gry? Edytowane 14 Września 2010 przez PanPawcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Kupiłem zestaw na allegro - jeżeli znów się okaże, że pre order dostanę później niż gra będzie w sklepie, to już nic tak nie kupię. Ile kosztuje Sports Champion w waszych MM ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Bundle z konsola ktos widział? W MM Katowice nowych bundli brak za to leza tony Cech-21.. Move juz w sprzedazy. Starter 249 Move 159 navi 119 co do gier to widzialem karton eyepeta, karton Sport Champs i Karton Kung fu Ridera Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 A widział już ktoś to cudo gdzieś w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Zadzwoń sobie do MM. O tej godzinie to sklepy konsolowe są już raczej pozamykane więc pozostają Ci tylko molohy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kac_r 2 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 ok, jakby kogos interesowalo. W saturnie w Gdansku juz jest . pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Media Expert - Kłodzko 199zł za zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanPawcio 0 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Naprawdę nikt nie orientuje się czy w jakimś sklepie w Poznaniu jest już PS MOVE? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanPawcio 0 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Haha dobre Edytowane 14 Września 2010 przez PanPawcio Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Całkiem fajna ta reklama ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekZet 2 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 A w jakim mieście jest ten sklep znajomych? Czy ktoś wie czy w jakimś ze sklepów w Poznaniu (MediaMarkt, Saturn, MediaExpert, Empik) są już dostępne kontrolery i gry? Adsel - Ursus w Warszawie Siedzę jeszcze w robocie, ale wysłałem braciszka i niebieskie pudełko czeka na mnie już w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 już się bawię Movem- pierwsze wrażenia - dziko (aż za czule) chodzi on po XMB Zaraz zaczynam badać demka Cytuj Odnośnik do komentarza
SiuSiu 16 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 już się bawię Movem- pierwsze wrażenia - dziko (aż za czule) chodzi on po XMB Zaraz zaczynam badać demka Aż zaczynam żałować, że złożyłem preorder. Z drugiej jednk strony jutro powinno być - w sklepie gram.pl jest napisane, że dziś wysłane, a leci kurierem, więc pewnie jutro jak wrócę z pracy to już będzie w domu czekać. Swoją drogą - czy kontroler jest "na dzień dobry" naładowany, czy trzeba go podłączyć na jakiś czas do kabla ładującego baterię? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) naładowany. Da sie w Shot ustawic celownik by był widoczny na ekranie? celowanie na ślepo w tv jest na max niewygodne. edit XMB- move jest za czuły - lekko go ruszę a on już znajduje się na konću belki menu Sports Champions- ping pong jak prawdziwy, rzut ringo mega nudny The Shoot - byłby przekozacki gdyby był ten nieszczęsny celownik, celowanie bez niego na goło w ekran jest max niewygodne i nieprecyzyjne(musiałbym miec oczy na wysokości gały z move by dokładnie przymierzyć...) To narazie tyle, od 3 lat gram na tv hd crt czyli kineskopowcu a co za tym idzie nie ma on input laga własnego i dotychczas move działa praktycznie z takim samym opóźnieniem jak zwykły pad. Edytowane 14 Września 2010 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
maras79 0 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 We Wrocławiu, w Saturnie w Magnolii można dziś było kupić zestaw startowy za 199 zł. Zbyt wiele na półkach ich nie zostało. Samych kontrolerów już nie było (byłem po 19-tej). Navi był za chyba 150 zł. Widziałem też Bundle Packi (PS3 320 GB + Move), ale nie wiem za ile. Gry na Move kosztowały 119 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
nemix 36 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Media Markt w Piotrkowie też miał wystawione Move 149, Navi 109 ,zestaw Move z kamerka 229 zł.Gry nie wiem po ile były. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Tumble jest świetne, choć jest minimalny lag w sterowaniu to gierka jest kapitalna w swojej prostocie. Do tego ma być dostępna via ps store i sądząc po demie będzie w pełni zlokalizowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
p_y_t 0 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Ficuś - ogrywasz demo disc? Jesli tak, to moglbys napisac jakie gierki ze Sport Champions i Start The Party sa dostepne? Sa w nich jakies ograniczenia? @down Dzieki Edytowane 14 Września 2010 przez p_y_t Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 demo disc - jutro za 99zł kupuje Sports Champions W demie sports champion - ping pong (dwa mecze do 6 pkt) i rzut dyskiem w lesie ( jedna plansza) Start The Party - zamalowywanie figur na czas, eksterminacja latających owadów na czas ( i o dziwo Ibisz nawet nie jest tragiczny) Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Move obadany. Tenis wymiata Ps. Saturn Katowice - Brak już Controlera Move i nie wiedzą kiedy będzie. Media Markt Chorzów - jak wychodziłem koło 20 to mieli jeszcze 3. Jutro dopiero premiera a już jest szał jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Takie pytanie. Jak to jest z kalibracją Move'a przed każdą gierką? Szybko się to wszystko ustawia? Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 a gram.pl mnie wkurzyło, wczoraj przed południem miałem że zostało wysłane, wieczorem że "ostanie wysłane, gdy wszystkie produkty będą dostępne (prawdopodobnie w dniu 14.9.2010)" a dziś "ostanie wysłane, gdy wszystkie produkty będą dostępne (prawdopodobnie w dniu 15.9.2010)" zamówiłem sam kontroler, coś widać że sony chyba nawaliło Cytuj Odnośnik do komentarza
Solmath. 23 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Takie pytanie. Jak to jest z kalibracją Move'a przed każdą gierką? Szybko się to wszystko ustawia? Kilka sekund. Stajesz w wyznaczonym miejscu, trzy szybkie ruchy Move'm i możesz grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A mozna siedziec grajac w ping ponga np? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi