Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

3h zajmuje aktualizacja.

I nikt nie mówi by po każdym trophies logowac się na playfire... aktualizacja byłaby 2-3 razy w tygodniu. Wiadomo by było w jakich dniach. Wystarczy, że przed nią zrobiłoby się update.

Z tego co testuje, to system na playfire działa lepiej, ale dalej słabo. Jest z pewnością dokładny i wiarygodny

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 84,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

Nie bedziesz musial o ile podlaczysz dwie konsole kablem ethernetowym i zgrasz zawartosc starej no nowa. Normalne kopiowanie na flasdrive'a skoczy sie zablokowaniem trofeow

• http://www.ps3trophies.org/forum/games/18347-trophy-points-guide.html

• Nareszcie jeden powiedział coś z sensem.JEdnostki naromiast tworzą szarą masę, nie to że myśląca po prostu betonową , a ty frajerze co kasujesz moje posty to wiedz że mam cię w....poważaniu.

Opublikowano

trofea w sygnaturce aktualne a na 99% cos tam zdobylem po tym logowaniu na playfire (maila nadal nie dostalem)

za to ostatnio grane gry z pewnoscia sie nie zgadzaja

Opublikowano

bo wylaczyli opcje synca to czasu wprowadzenia oficjalnego sonycard

u mnie tez brakuje nowych, ale przebudowuja wyglad, zeby byl taki sam jako sonowego... na poczatku pokazywali trophies, teraz pokazuja gry...

Zeratul.png

Opublikowano

Jak zmienić aby mieć "recent games played" bo u mnie wciąż ostatnie trophies :P

Opublikowano
sprawdzilem wczoraj... na 12 levelu... zdobylem srebro i platyne... pasek poszedł do góry o 4%...

sad but true...

za to na playfire jak sie wejdzie w liste to fajnie pokazuje ilosc punktow

i tam Ci pewnie troche przybylo

Opublikowano

najprawdopodobniej spowodowane było to zmianą, że ranking był tylko dla ludzi robiących synca z kontem psn, potem tą opcję wyłączono, ale nie wiadomo czy leaderboardsy zmienili.

Opublikowano

przenośny identyfikator już rozszerzony o wykaz trofeów ale nie obyło się bez komplikacji bo o ile liczba pucharków i pasek levelu jest dobry to już gdy na stronie internetowej oglądam % zaliczonych trophy w poszczególnych grach to za nic nie ma to się do rzeczywistości(np w stronki www mam 58% w K2,a mam tylko 45% itp.)

Opublikowano

Nie rozumiem tej strony eu.playstation. Najpierw się loguje, wpisuję @ i hasło z PSN, przenosi mnie do strony gdzie wyskakuje mi taki komunikat:

Przenieś informacje z mojego starego konta

Jeśli rejestrowałeś się poprzednio na stornie eu.playstation.com, wprowadź nazwę użytkownika (adres e-mail) i hasło, a przeniesiemy szczegóły na nowe konto. Musisz to zrobić, aby aktywować nowy profil.

Tak, przenieś informacje ze starego konta

I musze podać @ i hasło, robię to, ale wyskakuję:

Co najmniej jedno wymagane pole nie zostało wypełnione. Upewnij się, że wypełniłeś wszystkie pola oznaczone *

Logowanie nie powiodło się. Sprawdź adres e-mail i hasło.

Ma ktoś podobny problem? Nie rozumiem o co chodzi. hasło na 100% wpisuję dobre, na us.playstation bez problemów jestem zalogowany.

Opublikowano

nvm juz wszystko dziala:)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie trzeba, ja normalnie się zalogowałem i ustawłem karte gracza, musicie coś źle robić. Szkoda że nie da się sprawdzić trofea swoich przyjaciół, no ale fajnie że jest napisane nawet kto w co gra i kiedy był ostatnio online.

Opublikowano

YETI wzialbys sprobowal wybrac ta druga opcje

No, I will fill out the information myself

Note: Once you have selected this option, you will not have another chance to link your old eu.playstation.com account.

Bo mozna dodac samemu info... i sprawdz czy trofea sie wyswietlaja XD

Ja nie chce ryzykowac ze swoim 12 lvl...

Opublikowano

Rozwiń myśl, bo nie łapie ;P

mam kliknąć na "Nie, podam informacje samodzielnie"?

Opublikowano
Rozwiń myśl, bo nie łapie ;P

mam kliknąć na "Nie, podam informacje samodzielnie"?

Ja się wtrącę i powiem, że dokładnie tak, bo zrobiłem tak samo i jest gitara ^^.

Opublikowano

a ja tam nie wiem, zalogowałem się wszedłem w zakładkę trofea i już wszystko cacy :)