Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wrzucam w ramach ciekawostki dla fanów Nier. Bo nie powiem, kostiumy są ekstra, szczególnie Yuffie.Wpadła Tifa jako 2B. Chciałbym kostium Yuffie, ale już mnie nie stać. A wygląda na to, że będzie jeszcze Cloud, Aerith i Sephiroth.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, Suavek napisał(a):Wrzucam w ramach ciekawostki dla fanów Nier. Bo nie powiem, kostiumy są ekstra, szczególnie Yuffie.Wpadła Tifa jako 2B. Chciałbym kostium Yuffie, ale już mnie nie stać. A wygląda na to, że będzie jeszcze Cloud, Aerith i Sephiroth.Szkoda, że nie dali tego jak grałem, ale dzięki za wrzutke.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Marzenie ściętej głowy, ale mogliby przynajmniej część kostiumów postaci z EC dać w trzeciej części remaku, nawet jako DLC. Za niektóre bym chętnie zapłacił. I nawet nie mówię tego w kontekście samych babek. ;)