Opublikowano 28 listopada 202528 lis Wrzucam w ramach ciekawostki dla fanów Nier. Bo nie powiem, kostiumy są ekstra, szczególnie Yuffie.Wpadła Tifa jako 2B. Chciałbym kostium Yuffie, ale już mnie nie stać. A wygląda na to, że będzie jeszcze Cloud, Aerith i Sephiroth.
Opublikowano 28 listopada 202528 lis 3 godziny temu, Suavek napisał(a):Wrzucam w ramach ciekawostki dla fanów Nier. Bo nie powiem, kostiumy są ekstra, szczególnie Yuffie.Wpadła Tifa jako 2B. Chciałbym kostium Yuffie, ale już mnie nie stać. A wygląda na to, że będzie jeszcze Cloud, Aerith i Sephiroth.Szkoda, że nie dali tego jak grałem, ale dzięki za wrzutke.
Opublikowano 28 listopada 202528 lis Marzenie ściętej głowy, ale mogliby przynajmniej część kostiumów postaci z EC dać w trzeciej części remaku, nawet jako DLC. Za niektóre bym chętnie zapłacił. I nawet nie mówię tego w kontekście samych babek. ;)
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru W dniu 28.11.2025 o 16:10, Suavek napisał(a):Wrzucam w ramach ciekawostki dla fanów Nier. Bo nie powiem, kostiumy są ekstra, szczególnie Yuffie.Wpadła Tifa jako 2B. Chciałbym kostium Yuffie, ale już mnie nie stać. A wygląda na to, że będzie jeszcze Cloud, Aerith i Sephiroth.all in?
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru W dniu 28.11.2025 o 16:10, Suavek napisał(a):Bo nie powiem, kostiumy są ekstra, szczególnie Yuffie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Dobrze mi się gra w ten pixel remaster. Czwórka to mój pierwszy fajnal ukończony na emu na pc jakoś 25 lat temu … i teraz na switchu ogrywam nowsza wersje. Na plus to mapki, wyłączenie losowych walk (można ładnie czyścić dungeony ze skrzynek), czy włączenie biegania.Tylko myślałem ze jeszcze dodadzą tu mnożnik expa, ale to chyba mi się z emulatorami pomyliło. Tak czy siak, przyjemnie się grinduje. I ta muza - zarypisty klimat
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Na jakiej platformie? Powinien chyba być w menu mnożnik expa, w configuration -> boost.
Opublikowano Teraz1 min Napisał przecież, że na Switchu.@grzybiarz wejdź w menu - configuration - boost. Tam sobie ustawiasz wszystko. Dodatkowo masz skróty klawiszowe do wyłączenia randomowych walk na mapie i auto battle w walce (powtarza zadane komendy z ostatniej tury i trochę przyspiesza czas).