Opublikowano 7 czerwca 201113 l Było w niusach z PS3site. I tak jak w Batmanie jest to widok optymalny to znaczy, że nie musisz go używać. Wiadomo, że będzie łatwiej ale prawdziwi zabójcy obejdą się bez tego cacka
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Prawdopodobnie będzie można go wyłączyć zanim rozpoczniemy przygodę. Nie będzie kusiło, żeby go używać.
Opublikowano 8 czerwca 201113 l To że będzie to opcjonalne to akurat mnie nie uspokaja. Boje się o to, że będą momenty, które są przystosowane do tego trybu. W splinterze też nie trzeba było używać M&E, ale niektórych momentów bez tego nie dało się przejść tak, żeby zostać niewykrytym.
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Nie ma co płakać zawczasu, Hitman jak dotąd nie zawiódł i ja jestem dobrej myśli. Poza tym twórcy czytają opinie graczy na forum hitmana i biorą pod uwagę ich zdanie (przynajmniej kiedyś tak było).
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Gameplay http://www.ps3site.pl/dwie-minuty-z-agentem-47-daja-nadzieje-na-hit/75593
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Wcale Convivtion nie zajeżdża . W odróżnieniu od... "konkurencji", tutaj wszelkie działania będą opcjonalne. Najbardziej punktowane oczywiście będzie brak wykrycia przez przeciwników.
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Oprawa daje radę, piękne oświetlenie z reflektora lecącego helikoptera. Gra w sam raz na zastępstwo nieobecnego Splinter Cell.
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Niewiarygodnie klimatyczny jest ten nowy Hitman. Szykuje sie wielki come back agenta 47 i ogolnie gatunku skradanki, ktory na tej generacji konsol zmarnial i szczezl. Po tym co zobaczylem jestem jestem optymista. Jak dla mnie najlepsza gra targow E3, nie uwzgledniajac shooter'ow FPP.
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Pojawiły się informacje, jakoby Dawid Bateson i Jesper Kyd nie brali udziału w tworzeniu nowej odsłony Hitmana. Nie wróży to dobrze, w połączeniu z tym co dotychczas pokazali...
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Wcale Convivtion nie zajeżdża . W odróżnieniu od... "konkurencji", tutaj wszelkie działania będą opcjonalne. Najbardziej punktowane oczywiście będzie brak wykrycia przez przeciwników. A w Conviction nie były opcjonalne? Można się było skradać, jak i normalnie wchodzić w wymiany ognia. Hitman przynajmniej po tym co pokazali przypomina Conviction.
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Mimo wszystko w Conviction były momenty, w których nie dało się przejść dalej bez zabicia kogoś. Hitman w tym aspekcie stawia na większą swobodę.
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Mimo wszystko w Conviction były momenty, w których nie dało się przejść dalej bez zabicia kogoś. Hitman w tym aspekcie stawia na większą swobodę. No nie bardzo. Wedle najnowszych doniesień z magazynu Edge w Absoltuion pojawią się również sekwencje bardziej nastawionę na akcję() a mapy będą podzielone checkpointami. Czyli upodobania się do niedzielniaków ciąg dalszy - dodaj do tego brak Kyda i Batesona - powrót 47 nie musi być wcale taki udany...
Opublikowano 13 czerwca 201113 l No, ale jak to się ma do zapewnień, że na rangę Silent Assassin będzie trzeba zabić tylko główny cel? Albo nadinterpretujesz, albo jakieś sprzeczne informacje tu dostrzegam.
Opublikowano 8 października 201113 l Oficjalna prezentacja jednej z misji już w przyszłym tygodniu http://www.grasz24.pl/newsy/oficjalny-gameplay-z-hitman-absolution-zobaczymy-juz-w-przyszlym-tygodniu,1,1,7547
Opublikowano 10 października 201113 l Zwiastun gameplay'a zapowiedzianego powyżej: http://www.youtube.com/watch?v=fo0ciVP6oPc
Opublikowano 10 października 201113 l Te strzelaniny mi się totalnie nie podobają, ale zakładam, że da się, podobnie jak w nowym Deusie, rozegrać to wszystko tak by nie zabić nikogo:) Czekam na jutrzejszą pełną wersję Błehehe, cała misja już dostępna, po raz kolejny ktoś wydymał IO Interactive:) Edytowane 11 października 201113 l przez TakeshiX
Opublikowano 10 października 201113 l Za(pipi)iście to wygląda, filmowość i skrypty w połączeniu ze skradanką - takiej mieszanki jeszcze chyba nie było Szkoda tylko, że tak liniowo, no ale coś za coś. Nawet jak nie dostaniemy rozgrywki jak w poprzedniej części, tylko taką jak na tym filmiku to i tak będę zadowolony, bo dobrych skradanek dużo nie ma, a ta prezentuje się wyjątkowo dobrze.
Opublikowano 10 października 201113 l To jest samouczek, wstęp do prawdziwej gry, trudno więc, żeby było w wuj za(pipi)iście dużo możliwości dojścia do celu - zresztą idę o zakład, że nawet tą misję da się skończyć bez wyciągania spluwy.
Opublikowano 10 października 201113 l Dobry motyw kiedy 47 już w przepraniu napotyka na swojej drodze całą gromadę S.W.A.Towców. Kamera najeżdża na M4 leżące na półce obok - łysol podchodzi do niej i sięga po... pączka.