Skocz do zawartości

Gran Turismo 5

Featured Replies

Opublikowano

W koncu sie zaczely paczki do GT5 i zaczynaja sie one robic naprawde interesujace. W koncu Aventador!

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 227 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Idź stąd grać w Forze. :potter: zamiast zaśmiecać dobry dział głupimi komentarzami.

• Świetna wiadomość !! http://ppe.pl/news-4313-Black_Ops_zrzucilo_z_tronu_Gran_Turismo_5.html Może w koncu ktos w Sony przejrzy na oczy i zabierze sie za tych leserow z PD. Zamiast skupic sie przez t

• Jesteś za słaby i tyle. Granie na padzie jest dziecinne, ktoś tu napisał że większość dzieci na tym forum nie stać na kierownice wiec grają na padach i im łatwiej a jak sie zabiorą za granie na kierow

Opublikowano

Takie DLC to z chęcią zakupię. Chociaż taka trasa "testowa" jak i tryby na prędkość to powinny być od początku gry :P

Opublikowano

Aventador za free jest? :D

Wydaje mi sie, ze nic nie bedzie i calosc bedzie platna, chociaz mogliby dac jakis tor i samochod za free. ;)

Opublikowano

Mam pytanie do ludzi cały czas grających w GT 5 ,czy w końcu dodali save w czasie wyścigów wytrzymałościowych?

Opublikowano

Tak - polega to na tym, że zapisujesz stan wyścigu, a po ponownym włączeniu gry od razu kontynuujesz dalszą rozgrywkę.

Opublikowano

Kpina z tym DLC... Ceny w Europie to 5,99€ za samochody i 4,99€ za trasę. W USA to 5,99$ i 4,99$.

Żeby było ciekawiej.. azjatyckie ceny (HK) po przeliczeniu dawały odpowiednio 5$ i 4$...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Jeszcze się nie nauczyłeś, że dla Sony 1$ = 1€? Chyba zawsze tak przeliczają ceny w PSS :/

PS. Trasa kosztuje 4€, obniżyli cenę.

PS2. Ciesz się, że Sony nie przelicza cen z € na zł po aktualnym kursie. Dla nich 1€ to ok 3,6 zł :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Albo ja jestem jakiś upośledzony ale jak to się zapisuje?Wyszedłem specjalnie z wyścigu 24H w b-spec gra mnie nie zapytała czy zapisac itp.Odpalam jeszcze raz i wszystko od początku?!(Działa tylko w a-spec?)

Opublikowano

Wjeżdżasz do pitstopu, wyskakuje okienko z wyborem opon i tankowaniem. Na dole okna masz "OK", a po prawej bodajże "Zawieś wyścig" (w pol. wersji). Wybierasz "Zawieś" i zapisuje stan. Po wyjściu i ponownym wejściu do wyścigu, zaczynasz od miejsca zapisu.

Właśnie - 'Zawieś', nie 'Wstrzymaj';)

Edytowane przez Hal Emmerich

Opublikowano

Musisz zjechać do boksów i tam pojawi się opcja "Zawieś wyścig" (czy jakoś tak)

e: Hal był szybszy :P

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Wracając do nowych dlc. 15-20(?) zł za 1 - słownie JEDNĄ - trasę(w dodatku owalną) to lekka kpina. Samochody już lepiej, chociaż irytuje mnie wydawanie kolejnych roczników tych samych aut - np. mini (nie zapominając o pierwszej paczce z podrasowanymi wózkami, które już w grze były) no i nieskończonej ilości "skajlajnów" wszelkiej maści i wersji. Nie żebym nie lubił tych aut, ale ileż można i czyż nie ma wielu innych wartych uwagi? Jak patrzę na zestawy furek do FM4 to, aż mi ślinka cieknie. Nie można tak?

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Prawdziwy jednak chyba wart trochę więcej :scratch_one-s_head: 8)

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Nie jest to potwierdzone info, ale filmik powyżej nadaje mu wiarygodności - Route X ma 30km długości, co czyni ją x3 dłuższą niż stare Test Course.

Nie mogę się doczekać, aż zabiorę na tę trasę swojego Fiata 500;)

Opublikowano

Świetna sprawa z tą trasą, bardzo mi tego brakowało. Swoją drogą, jeśli można ustawiać pory dnia, to niektóre ujęcia z powtórek będą urywać zad (np. mknący Aventador o świcie przez ten most - arcydzieło).

Swoją drogą, na wykończeniu musi mieć tego Red Bulla. Ja na La Mans wyciągam swoim F40 bez draftu 430, a X1 przy 470 już ledwo idzie tutaj.

Opublikowano

To chyba w ogóle pierwsza trasa jaka została stworzona w GT5 od podstaw. Wszystkie pierwsze buildy na targach i wystawach były właśnie na niej.

Opublikowano

... jak by co, jest już łatka w naszym rejonie do zassania:)

Opublikowano

Route X ma dodatkowo cykl dnia/nocy. Przydatna sprawa przy tak długiej trasie. Liczę na niemałe wrażenie estetyczne:)

Zmiennych warunków pogodowych, z tego co widzę, nie będzie.

Opublikowano

Route X ma dodatkowo cykl dnia/nocy. Przydatna sprawa przy tak długiej trasie. Liczę na niemałe wrażenie estetyczne:)

Zmiennych warunków pogodowych, z tego co widzę, nie będzie.

jasli bedzie dzien/noc to moze i bedzie deszcz

jutro sie okaze :music:

Opublikowano

Wracając do nowych dlc. 15-20(?) zł za 1 - słownie JEDNĄ - trasę(w dodatku owalną) to lekka kpina. Samochody już lepiej, chociaż irytuje mnie wydawanie kolejnych roczników tych samych aut - np. mini (nie zapominając o pierwszej paczce z podrasowanymi wózkami, które już w grze były) no i nieskończonej ilości "skajlajnów" wszelkiej maści i wersji. Nie żebym nie lubił tych aut, ale ileż można i czyż nie ma wielu innych wartych uwagi? Jak patrzę na zestawy furek do FM4 to, aż mi ślinka cieknie. Nie można tak?

Gdzie Ty kolego masz Countrymana (R60) w podstawce?

Edytowane przez Narian