Opublikowano 11 stycznia 201213 l W koncu sie zaczely paczki do GT5 i zaczynaja sie one robic naprawde interesujace. W koncu Aventador!
Opublikowano 11 stycznia 201213 l Takie DLC to z chęcią zakupię. Chociaż taka trasa "testowa" jak i tryby na prędkość to powinny być od początku gry
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Aventador za free jest? Wydaje mi sie, ze nic nie bedzie i calosc bedzie platna, chociaz mogliby dac jakis tor i samochod za free.
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Mam pytanie do ludzi cały czas grających w GT 5 ,czy w końcu dodali save w czasie wyścigów wytrzymałościowych?
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Tak - polega to na tym, że zapisujesz stan wyścigu, a po ponownym włączeniu gry od razu kontynuujesz dalszą rozgrywkę.
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Kpina z tym DLC... Ceny w Europie to 5,99€ za samochody i 4,99€ za trasę. W USA to 5,99$ i 4,99$. Żeby było ciekawiej.. azjatyckie ceny (HK) po przeliczeniu dawały odpowiednio 5$ i 4$... Edytowane 13 stycznia 201213 l przez Emet
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Jeszcze się nie nauczyłeś, że dla Sony 1$ = 1€? Chyba zawsze tak przeliczają ceny w PSS PS. Trasa kosztuje 4€, obniżyli cenę. PS2. Ciesz się, że Sony nie przelicza cen z € na zł po aktualnym kursie. Dla nich 1€ to ok 3,6 zł Edytowane 13 stycznia 201213 l przez SzczurekPB
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Albo ja jestem jakiś upośledzony ale jak to się zapisuje?Wyszedłem specjalnie z wyścigu 24H w b-spec gra mnie nie zapytała czy zapisac itp.Odpalam jeszcze raz i wszystko od początku?!(Działa tylko w a-spec?)
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Wjeżdżasz do pitstopu, wyskakuje okienko z wyborem opon i tankowaniem. Na dole okna masz "OK", a po prawej bodajże "Zawieś wyścig" (w pol. wersji). Wybierasz "Zawieś" i zapisuje stan. Po wyjściu i ponownym wejściu do wyścigu, zaczynasz od miejsca zapisu. Właśnie - 'Zawieś', nie 'Wstrzymaj';) Edytowane 13 stycznia 201213 l przez Hal Emmerich
Opublikowano 13 stycznia 201213 l Musisz zjechać do boksów i tam pojawi się opcja "Zawieś wyścig" (czy jakoś tak) e: Hal był szybszy Edytowane 13 stycznia 201213 l przez Emet
Opublikowano 14 stycznia 201213 l Wracając do nowych dlc. 15-20(?) zł za 1 - słownie JEDNĄ - trasę(w dodatku owalną) to lekka kpina. Samochody już lepiej, chociaż irytuje mnie wydawanie kolejnych roczników tych samych aut - np. mini (nie zapominając o pierwszej paczce z podrasowanymi wózkami, które już w grze były) no i nieskończonej ilości "skajlajnów" wszelkiej maści i wersji. Nie żebym nie lubił tych aut, ale ileż można i czyż nie ma wielu innych wartych uwagi? Jak patrzę na zestawy furek do FM4 to, aż mi ślinka cieknie. Nie można tak? Edytowane 14 stycznia 201213 l przez Luqat
Opublikowano 14 stycznia 201213 l Kpisz czy o droge pytasz? Aventador jest wart tyle co cała paczka http://www.youtube.com/watch?v=tm-MS7EbA1c
Opublikowano 14 stycznia 201213 l Prawdziwy jednak chyba wart trochę więcej 8) Edytowane 14 stycznia 201213 l przez Luqat
Opublikowano 14 stycznia 201213 l Urywek z tej trasy: Odpuszczę sobie jej zakup. Ale Aventadorem i Garbusem nie pogardzę
Opublikowano 14 stycznia 201213 l Nie jest to potwierdzone info, ale filmik powyżej nadaje mu wiarygodności - Route X ma 30km długości, co czyni ją x3 dłuższą niż stare Test Course. Nie mogę się doczekać, aż zabiorę na tę trasę swojego Fiata 500;)
Opublikowano 14 stycznia 201213 l Świetna sprawa z tą trasą, bardzo mi tego brakowało. Swoją drogą, jeśli można ustawiać pory dnia, to niektóre ujęcia z powtórek będą urywać zad (np. mknący Aventador o świcie przez ten most - arcydzieło). Swoją drogą, na wykończeniu musi mieć tego Red Bulla. Ja na La Mans wyciągam swoim F40 bez draftu 430, a X1 przy 470 już ledwo idzie tutaj.
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Widzieliście to? Tokyo R246 GT5 vs rzeczywistość: http://snake2064.alt.../gt5vsreal.html I filmik: http://www.youtube.com/watch?v=TJFxSu2_Qsk Nieźle tą trasę odwzorowali w grze Edytowane 16 stycznia 201213 l przez SzczurekPB
Opublikowano 16 stycznia 201213 l To chyba w ogóle pierwsza trasa jaka została stworzona w GT5 od podstaw. Wszystkie pierwsze buildy na targach i wystawach były właśnie na niej.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Route X ma dodatkowo cykl dnia/nocy. Przydatna sprawa przy tak długiej trasie. Liczę na niemałe wrażenie estetyczne:) Zmiennych warunków pogodowych, z tego co widzę, nie będzie.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Route X ma dodatkowo cykl dnia/nocy. Przydatna sprawa przy tak długiej trasie. Liczę na niemałe wrażenie estetyczne:) Zmiennych warunków pogodowych, z tego co widzę, nie będzie. jasli bedzie dzien/noc to moze i bedzie deszcz jutro sie okaze
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Wracając do nowych dlc. 15-20(?) zł za 1 - słownie JEDNĄ - trasę(w dodatku owalną) to lekka kpina. Samochody już lepiej, chociaż irytuje mnie wydawanie kolejnych roczników tych samych aut - np. mini (nie zapominając o pierwszej paczce z podrasowanymi wózkami, które już w grze były) no i nieskończonej ilości "skajlajnów" wszelkiej maści i wersji. Nie żebym nie lubił tych aut, ale ileż można i czyż nie ma wielu innych wartych uwagi? Jak patrzę na zestawy furek do FM4 to, aż mi ślinka cieknie. Nie można tak? Gdzie Ty kolego masz Countrymana (R60) w podstawce? Edytowane 18 stycznia 201213 l przez Narian