Skocz do zawartości

Luźne gadki

Featured Replies

Opublikowano

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 271,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość majsterrPL
    Gość majsterrPL

Co tu dużo gadać, pewno naj.ebany wleciał pod auto. Ale Lukas na pewno nam niedługo napisze jak było naprawdę. Wina Tuska.

• Alex van Cube
    Alex van Cube

W dyskusji na temat jakości piosenek z imprez piłkarskich pozwolę sobie tylko wrzucić ten link.

• Już wiem dlaczego Rozi chce zyebane korki Mizuno...bo Hulk w nich gra   A Barcelona to jak w pierwszym meczu z Realem o Superpuchar Hiszpanii... więcej fuksa niż skilla.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A propos tego jak się promuje dziś rzeczy online. W futbolu też. Rzecz... hmm... specyficzna.

Ronaldinho napisał posta na Instagramie, że nie będzie wspierał Brazylii na Copa. "To koniec, mam dość. To smutny czas dla Brazylii. Piłkarze są przeciętni, nie ma liderów. Nie ma ducha, fatalny futbol. Ten mecz to była najgorsza rzecz, jaką w życiu widziałem". Rozgarzała KONTROWERSJA.

É isso aí galera, pra mim já deu. Esse é um momento triste pra quem gosta do futebol brasileiro. Fica difícil encontrar ânimo pra ver os… | Instagram

...dzień później, Ronaldinho napisał, że to oczywiście nieprawda, on nigdy nie porzuci Brazylii. Tak jak on, każdy powinien wspierać Brazylię, bo takie komentarze nie są dobre. Prawdziwy Brasileiro nigdy nie zostawi kadry. TAK JAK REXONA NIGDY NIE ZAWIEDZIE CIEBIE. Wysyłajcie wiadomości wsparcia w naszej akcji. Hasztag rexonabrazil, hasztag rexonacięniezostawi.

XDDD

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 25.07.2024 o 21:45, Czoperrr napisał(a):

https://www.transfermarkt.com/mbappe-3rd-salah-9th-amp-sterling-17th-the-highest-paid-players-across-top-five-leagues/view/news/441249

Lewandowski drugi najlepiej zarabiający piłkarz a musi dorabiać w reklamach sklepu z kluczykami do gier 

on jest idealnym przykładem złego zarządzania swoim wizerunkiem xd

Opublikowano

Ciekawy mecz był wczoraj i zobaczcie na karne na koncu, Lewy strzelał bez stopera, czyżby zmiana po falach hejtu i pudeł na raty? :)

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Lewy strzelał bez stopera, czyżby zmiana po falach hejtu i pudeł na raty?

No i dobrze bo przykro to się już oglądało. Cytując klasyka, "Ściągnij tę szmatę, bo tylko debila z siebie robisz".

Opublikowano

Lewandowski chyba już się skończył i w ogóle nie pasuje do stylu gry Barcelony

Opublikowano

Lewandowski od początku nie pasował do stylu gry Barcelony, ale póki był w formie to jakoś szło. 

Opublikowano
Godzinę temu, Shankor napisał(a):

Lewandowski od początku nie pasował do stylu gry Barcelony, ale póki był w formie to jakoś szło. 

to też prawda - w Bayernie wszystko było dostoswane do niego a także ich styl bardziej pasuje do jego gry

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajnie, że pamiętają o przeszłości, no ale... Nie podoba mi się ten herb mocno. 

Opublikowano

Nowe/stare - to było logo wprowadzone w 1928, i w sumie nigdy tak do końca nie zniknęło ze stadionu, zawsze były jakieś tam gadżety i ciuchy używające go.

Taki typ fana co to mówi "dzisiaj futbol to komercja, nie ma już duszy....... nie tak jak ja..." od dawna wołał dość mocno o powrót do niego. Fani nie chcą żeby ich klub był racjonalny, tylko żeby pielęgnował bycie tru. Obrazek wygląda dziś śmiesznie, ale pewnie taki ma być przekaz, że w dzisiejszych czasach chciwości i mamony, Ajax odstaje od nich wszystkich i jest tru. Klub dla Prawdziwego Fana Duszy Futbolu.

Ciekaw jestem, jak je wprowadzą w praktyce i na ile - jak się patrzy na koszulkę z nim, to naprawdę trzeba stanąć blisko i się przypatrzyć, by w ogóle zczaić, że to jest rysunek i litery "AJAX", tak o z daleka to po prostu wygląda jak coś naszarawane biało-czarno. Choć teoretycznie było to logo klubu przez ponad 60 lat, to często było upraszczane na różne cele.

Opublikowano

Zawsze lepszy powrót do historycznego herbu niż unowocześnianie na siłę jak Juve czy Inter.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja pierdole, 2025 a ja musze ogladac pirackie streamy majac tam kazdy sport ktory mnie interesuje bo nie ma abonamentu na wszystkie mecze pilki noznej, NHL i MLB. Naprawde nie ma czy jest jakis streaming ktory to wszystko zawiera?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

507133422_1167639635394412_7561788725857955456_n.jpg

no dobra, lekkiego szoku doznałem. mniejsza o sam fakt bycia odmiennej orientacji, czy tolerancji, ale jak to jest możliwe, że on się z niczym nie ukrywa, a mało kto o tym wie poza francją? no ja nie wiedziałem, a regularnie czytam o piłce. to nie jest byle jaki piłkarz, a o takim hitzlspergerze pisali zaraz po coming oucie

Opublikowano

Musiałem wstecz-wyguglać obrazek, żeby coś zrozumieć z tego posta. No... nie wiem, nie czaję za bardzo co miało się wydarzyć dla osoby "która regularnie czyta o piłce", bo pilkarz był z kimś na plaży. Bo z tego co rozumiem to taka jest cała historia - zrobiono mu raz kiedyś tam zdjęcia z kimś. Real miał wydać comunicado oficial, czy co właściwie?

Jeszcze PODOBNO z kim był na plaży lol, bo to są ploteczki internetowe z najgłupszych portali, mówiąc, kto to w ogóle jest na zdjęciach. I czy na każdym jest ta sama osoba. Pierwsze zdjęcie nie pojawia się nigdzie w Google i nie wiem kogo ma przedstawiać i co znaczyć dla tej historii, drugie to znana postać (mająca publicznego partnera), trzecie z Mbappem, ale z tej pozycji to chuj wie czy to ma być ta sama osoba co na pozostałych. Analizować nie będę bo nie wiem co to ma dać, ale jak dla mnie zupełnie inny kształt nosa, włosy podobne... nie wiem czy to ma być w ogóle ta sama osoba.

No nie wiem, co świat piłki miał konkretnie z tym zrobić, żeby nie było szoku?

Opublikowano

mbappe gustuje w trans = wszystkie portale piłkarskie i plotkarskie "powinny" o tym pisać, bo jest znany i coś takiego to dużo klików = ja czytając dużo w polskim internecie powinienem na jakimś etapie wpaść na taką informację, a wpadłem dopiero teraz. czy ktoś tutaj na forum o tym wiedział? ty wiedziałeś? właśnie o ewenement chodzi, bo o takim hitzlspergerze nawet pamiętam, nie musiałem szukać informacji na ten temat ani na nią wpaść po dłuższym czasie, nawet niedawno czytałem o jakubie jankto lol. a mbappe jakoś tak bez echa, gdzie kaliber zawodnika zupełnie inny, więc i potencjał pod kliki ograniczony. znając specyfikę wiecznej wojny kibiców realu i barcelony na fejsbuku, w komentarzach już dawno mbappe byłby wyśmiewany przez polskich nastoletnich kibiców barcy, a nie widziałem JEDNEGO komentarza

teraz jasne? skąd ty wytrzasnąłeś, że chodzi o jakiś oficjalny statement klubu, czy nawet potwierdzanie czy dementowanie przez samego mbappe

Ines Rau, chi è la modella trans...
No image preview

Ines Rau, chi è la modella transgender che ha rubato il c...

Il fuoriclasse francese è sotto i riflettori non per la sua prestazione al Mondiale, ma per la sua recente relazione: tutti i dettagli e la storia della modella da record

https://www.marca.com/en/world-cup/2022/12/16/639c050fca4741da138b45a9.html

https://www.gazzetta.it/gossip/storie/18-12-2022/kylian-mbappe-fidanzata-modella-e-trans-chi-e-ines-rau-1671370072/ines-rau-spinge-mbappe-in-finale.shtml

https://www.corriere.it/sport/calcio/22_agosto_30/mbappe-fidanzata-ines-rau-modella-transgender-c06f4fce-2845-11ed-9e87-0dc36927f0ff.shtml

Opublikowano

Niezbyt czaję związek. Hitzlesperger, jak rozumiem, ogłosił w TV, że jest gejem, by się ludzie dowiedzieli.

Mbappe zaś miał zdjęcie z kimś, kto według ploteczkowych portali jest trans modelką, ale jakoś nie wiem po tym zdjęciu, czy to ta sama osoba - a nic poza zdjęciem nie ma. Trochę co innego niż wyjście do TV i ogłoszenie.

Właśnie to, że tak z dupy bez powodu o tym piszą stronki, wrzucają jakieś randomowe zdjęcia, przecież to właśnie jest to, o czym piszesz?

Wygląda mi, że nikt nie ma żadnych konkretów, że coś takiego w ogóle było. W tych linkach, Marca mówi naukowo, że mówią to "media włoskie i francuskie", Corriere, że "media zagraniczne", a Gazzetta, że "krążą plotki", typowe konkretne opisy źródła gdy coś jest prawdą w necie. Gazzetta w tym krótkim artykule ma jasne kłamstwo, bo wiąże cytat "znalazłam faceta, który mnie akceptuje" z Mbappem, tyle że ten cytat był z wywiadu 6 lat wcześniej lol (w otwartym artykule w sieci, dwie sekundy Gugla), a modelka ma znanego chłopaka, z którym pokazuje się (czy pokazywała) na eventach. No przecież to właśnie wygląda jak robienie klików z niczego, by ludzie go wyśmiewali.

Meh, już wolałem szajbę sprzed 10 lat że Cristiano Ronaldo ma GEJOWSKIEGO KOCHANKA, przynajmniej było wiadomo, że faktycznie do Badriego latał codziennie do Maroka, i była to znana osoba i robili sobie wyraźne zdjęcia że są razem i się przytulają.

A i to była jakaś śmiesznostka, podobno Realowi się to nie podobało i kazali przestać (latania do Maroka codziennie, nie ruchanka, chociaż kto wie, Marca ma ploteczkę...). Ale nie powiedziałbym, że przy całej sławie Cristiano Ronaldo (chyba najbardziej sławnego mężczyzny na Ziemi), był to jakiś wielki i długi temat na lata.

Jakby Cristiano (albo Mbappe) ogłosił w TV specjalnie, że jest gejem i to ważne, by ludzie wiedzieli i tak jest - jasne, ludzie by to więcej komentowali, no tak działa świat, jeszcze, na szczęście...

Opublikowano

hieny z aparatami są wszędzie, a nie widziałem zdjęcia mbappe całującego się gdziekolwiek na świecie z dziewczyną/żoną/partnerką/partnerem/whateva. to chyba jedyny taki piłkarz na świecie, przynajmniej z topu. ma 26 lat. poza powyższymi zdjęciami, gdzie w ogóle go z kimś widać w podobnej sytuacji. trochę to daje do myślenia. no ale mówię, nie o sam fakt chodzi, a o takie nikłe zainteresowanie mediów tematem, nikt specjalnie nie drąży, nie ma konkretów jak napisałeś. w przypadku takiego piłkarza lepiej mieć neutralny wizerunek prywatny, niż jakkolwiek kontrowersyjny, więc z jego strony to zrozumiałe.

temat chyba wyczerpany na ten moment.