Usagi 77 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 K@t tak czytam Twoje posty w tym temacie bo też się wkręciłem w gierke ale na xO i powiem Ci co powiedziała by Twoja postać po przeczytaniu powyższego posta Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No i niech krzyczy ile chce:] Damn, naprawdę aż ciężko zliczyć ile razy przymykałem oko na pewne błędy. To już jednak nie jest zabawne, a ja całą cierpliwość do gry wyczerpałem. Przecież w ciągu ostatnich tygodni męczyłem się z absolutnie wszystkimi możliwymi bugami, jakie się w tej grze są obecne, no ileż można? Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Są 2 rozwiązania: 1) mieć mega fart i nie zaznać bugów 2) grać na pc, nawwalać modów i mieć wyebane. Ja do tej pory widać miałem mega fart(oprócz usunięcia mi się jednej postaci ot tak). Serio współczuję bro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 K@t chyba Ci opchneli jakąś alpha wersje (reszcie sprzedawali co najwyżej bety ), bo ja miałem może 1/29 Twoich problemów z tą grą . Odczekaj do GOTY, może sięwyrobią do tego czasu z PEŁNĄ wersją. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Wraz z GOTY będą DLC, a wraz z nimi kolejne "dedykowane" bugi:) Już pisałem wcześniej, że mając na liczniku 70h dziwiłem się, jak można narzekać na tę grę, skąd niektórzy wynajdują tyle bugów, skoro u mnie zero jakichkolwiek problemów. No i dowiedziałem się - po 30h kolejnych godzinach nie ma szans komfortowego grania. Smoki latające tyłem i wieszające grę, spadki FPS po 15 minutach, zrąbana połowa questów, znikające przedmioty, randomowe zwiechy, cyrki z obrażeniami zadawanymi przez wrogów, SKOPANY KSIĘŻYC (dziż, nawet to potrafili schrzanić) i masa innych dziwactw pojawiających się od czasu do czasu. Ale to nie tylko moje problemy - na forum Bethesdy można zobaczyć ile ludzi doświadcza podobnych cyrków. Dlatego własnie sądzę, że żaden patch nie pomoże na ważącego 15 mb save'a. Owszem, mogę zacząć od nowa, ale to chyba nie o to, kurde, chodzi w takiej grze Btw, Volendrung jednak mam (przegapiłem podliczając wcześniej), ale Razor... WYPAROWAŁ. Poważnie, robiłem tego questa tyle co - przedmiot zgarnąłem, bo inaczej zadania nie zaliczy. W między czasie NIE byłem w domu, NIE handlowałem, NIE wyrzucałem niczego z ekwipunku. Zrobiłem tylko kolejne dwa, brakujące deadryczne questy. Nie mam pojęcia o co chodzi. Edytowane 22 Grudnia 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Pytanie mam. Niedlugo zaczne przygode ze Skyrimem i zastanawiam sie czy pobierac patche. Z tego co piszecie to po ich pobraniu pojawiaja sie kolejne problemy wiec moze zostac przy wersji 1.0? Czy w tej grze to sprawa losowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Ja dzisiaj zrobiłem drugi raz questa z red eagle sword, questowe przedmioty które mam w domkach ponownie się pojawiły i po uruchamiały questowe skrypty, jedynie notatnik nie wpisał ponownie tego questa no i nie było żadnych wrogów i nowych przedmiotów w jaskini. W sumie luz. Wygląda na to że na ps3 warto, zanim dobije się do tych ok 11mb sejwa, wpierw skończyć wątek fabularny a później bawić się resztą póki gra na to pozwala. Moja dziewoja dopiero co kupiła tą wersję i chyba tak jej poradzę. Edytowane 23 Grudnia 2011 przez CheeseOfTheDay Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 230 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Skeleton Key Mehrunes Razor. I nie, nie sprzedałem ich, nie upuściłem nigdzie. Wszystkie dotychczas zebrane trzymam w skrzyni w domu w Whiterun. Co ciekawsze, Mehrunes Razor zdobyłem tyle co, nawet nie wyrzucałem go z ekwipunku. Skeleton Key się nie liczy do trofeum. Poza tym (z tego co czytałem) nie musisz mieć jednocześnie tych artefaktów żeby wpadło trofeum, więc jak je raz miałeś i je zgubiłeś czy sprzedałeś 'zniknęły' to i tak powinno wpaść. Zapewne masz ich dopiero 14, bo jak mówię Skeleton Key nie powinieneś wliczać. No i w queście 'Ill Met By Moonlight' można zdobyć dwa artefakty (przez bug) i oba wliczają się do trofeum. (chyba że to naprawili patchem) Co do Mehrunes Razor to sprawdź czy nie leży w gablocie w Muzeum w Dawnstar. Co prawda i tak go stamtąd nie wyjmiesz, ale przynajmniej będziesz wiedział gdzie jest Edytowane 23 Grudnia 2011 przez Observer Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Pytanie mam. Niedlugo zaczne przygode ze Skyrimem i zastanawiam sie czy pobierac patche. Z tego co piszecie to po ich pobraniu pojawiaja sie kolejne problemy wiec moze zostac przy wersji 1.0? Czy w tej grze to sprawa losowa? Ja grałem w wersji 1.0 i nie miałem prawie żadnych problemów, a już na pewno nic pokroju tego co przeżywa k@t. Save ponad 15 MB, ponad 100h gry i wszystko dalej działa jak powinno. Tylko, że ja grałem na Xie. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Eh, no to nic, najwyżej będę się meczył z tymi questami grając nową postacią. Strasznie niejasne są zasady tego trofisa - jednym wpadał po zebraniu 14 artefaktów, innym tylko po 15, innym w jeszcze dziwniejszych okolicznościach. Cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 mega64 zrobilo filmik o skyrim http://www.gametrailers.com/video/the-best-mega64/725208 Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Eh, no to nic, najwyżej będę się meczył z tymi questami grając nową postacią. Strasznie niejasne są zasady tego trofisa - jednym wpadał po zebraniu 14 artefaktów, innym tylko po 15, innym w jeszcze dziwniejszych okolicznościach. Cóż. Mi wpadł przed chwilą a zliczyłem i miałem 13 artefaktów. Tak samo dostałem trophy za standing stones, jeszcze 3 miałem nieodkryte a trophy nagle tak po prostu wpadło. Dziwactwo strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Story of my life. Coś czuję że prędzej chyba zrobię platynę w Dark Souls niż w Skyrim Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Mam pytanie czy jest mozliwosc zmiany jezyka np, na angielski jesli mam wersje francuska? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Na konsoli nie. Jeden region, jeden język. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wreszcie wpadła platyna, nie powiem,że się najbardziej namęczyłem z tymi skill bookami. Upierdliwe strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Trofeum za książki wpadło mi stosunkowo wcześnie. Po prostu otwierałem każdą napotkaną książkę i po problemie Dla platyny tak czy siak będę musiał zacząć od nowa, przez problem z daedrycznymi artefaktami. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No powoli przymierzam się do zakupu - to powiedzcie w końcu, mając obie konsolę, którą wersje wybrać? która niby ładniejsza, mniej przycięć, albo pad się lepiej , który sprawdza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Bez pieprzenia - X360. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ogólnie różnice są niewielkie ,ale na x maszynce jest ładniej,a jeżeli chodzi o pada ,bardziej preferuje dual-a,ale wygodniej moim zdaniem gra się na tym właśnie od xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Na Xboxie nie ma memory leaków, więc gra nie zwalnia. Nie doświadczyłem też opisywanych w tym temacie bugów mimo że grałem jakieś ponad 100 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
RudiAG 19 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ta gra w podtytule powinna chyba mieć "v 0.7 beta" i być do pobrania za free bo kasować za to siano i nazywać pełną wersją to jak bajki które pisze każdy następny rząd o średniej krajowej na poziomie powyżej 2,5 tys zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 ej wiadomo cos na temat pacza ktory umozliwia bezstresowanie granie w te giere? bo z tego co na szybko przeczytalem to gierka jest kosmicznie zabugowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dobre jutro pozbieram wszystkie słoiki Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 czy one coś w ogóle dają?te słoiki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi