Skocz do zawartości

Motywacja

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 183,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnie sekundy najlepsze. :]

• Jak widac niepelnosprawnosc umyslowa nie przeszkadza w zdobywaniu wiekszej sprawnosci fizycznej, bardzo pozytywny filmik:     http://youtu.be/37xRCqBRrlI

• Raz przy Biedrze widziałem jak patus 2 Finlandie zajumał i dawał dyla. Kasjer, który też wyglądał jak patus,  zaczął go gonić to tamten wyrzucił butelki w trawę i uciekł. Jeszcze krzyczał do mnie, żeb

Opublikowano

Oj, męska duma została urażona, bo 17 letnia laska ma tyle siły co 5 konsolomaniaków? ;)

Nie, nie mam kompleksów, po prostu nie bardzo się to prezentuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tyle ci tej motywacji trzeba, to może się nie męcz i nie chodź.

Opublikowano

Jak tyle ci tej motywacji trzeba, to może się nie męcz i nie chodź.

Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to może się nie męcz i nie odzywaj?

Opublikowano

Powinno pisać: "This guy was 70 years old when he started using steroids, what's your excuse"? :D

Opublikowano

Kiedyś czytałem raport z pewnego ciekawego eksperymentu. Wydzielono 4 grupy osób : niećwiczący bez sterydów i ci na towarze + cwiczący bez i z dopingiem. Oczywiście ci ostatni zdeklasowali wszystkie inne grupy ale co ciekawe niećwiczący na towarze mieli większy przyrost masy mięśniowej niż cwiczący na sucho xD (podejrzewam, ze sporo zależało by od diety "suchej" grupy ale nadal - zastrzyk w dupsko i voila) . Poważnie, hormony mają potężną moc, widzę po znajomym, który dołożył jedynie towar a zaliczył taki progress, że siwo.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że o ile na cyklu będzie bajka, tak żeby zminimalizować spadki po nim to już trzeba trochę zmian wprowadzić. Bo kilka kilo dodatkowej masy się na tej samej diecie co przed cyklem nie utrzyma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na takie coś ale Rock jest po prostu OGROMNY na tym trailerze - motywacja w uj :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

---

Edytowane przez RajuPL

Opublikowano

Za(pipi)isty jest ten wózek w 2:42. Fajnie się musi trenować nogi z takim sprzętem.