Opublikowano 13 lutego 201213 l Ja jednak odpuszczam bo podejrzewam że cena szybko spadnie a jak nie to sklepy będą robić mega zestawy, jak to miało miejsce z 3ds, trzeba czekać.jak sytuacja się rozwinie. Boli fakt że wipeout nie wyrabia, żeby nie okazało się że większość gier ma taka przypadłość
Opublikowano 13 lutego 201213 l http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/90day/vita?year_selected=&sort=desc&hardware=all&view=detailed Dotychczas ocenione gry na PSV. Z tymi ocenami Wipeouta i Uncharted chyba troszke przesadzili
Opublikowano 13 lutego 201213 l Uncharted to wg mnie odcinanie kuponów... lepiej tę kasę dać na coś nowego... takie moje zdanie Edytowane 13 lutego 201213 l przez sakiu
Opublikowano 13 lutego 201213 l Pewnie kupię Uncharted jeśli trochę stanieje, albo znajdę po premierze używkę w ciekawej cenie. To samo z Fifą, dobrze że te gry nie mają Online Passów.
Opublikowano 14 lutego 201213 l Ja tam nie patrzę na oceny Wipka, jestem fanbojem tej serii. Gdy tylko usłyszałem Chemical Brothers z miejsca grę już kupiłem ... mentalnie.
Opublikowano 14 lutego 201213 l Ja tam nie patrzę na oceny Wipka, jestem fanbojem tej serii. Gdy tylko usłyszałem Chemical Brothers z miejsca grę już kupiłem ... mentalnie. Jako fanboy możesz się zawieść. 30 fps, mniej wyzwań niż w poprzednich częściach. Polecam opracowany częściowo przeze mnie test PS Vita - jest m.in. o możliwości odbierania SMS-ów przez Vitę i o tym, co trzeba zrobić, by zalogować się na inne konto. Spojler: wykasować i sformatować wszystko
Opublikowano 14 lutego 201213 l Właśnie troche boli mnie to w vicie. parę udziwnień i "kroków w tył" do mnie bardziej przemawiała by opcja posiadania urządzenia które jest kompatybilne z aplikacjami z których korzystam, a tak Vita jest tylko "wspierana" na swoim paletku (aplikacje które widzą tylko posiadacze vity i ew ps3, nie wiem czy wyrażam sie jasno) brak mozliwosci zmiany baterii (rozumiem ze to zabieg antypiracki) brak "uniwersalnych" akcesoriów (specjalne kabelki, nie standardowe z innych urządzeń posiadanych w domu) brak pójścia na ręke graczowi, jedno konto na konsolę, brak możliwości grania w wersji 3g, szkoda że tak jak Koso napisał odczytywanie smsów owszem jest ale przydał by się jakiś manager który by nam umożliwił odpisywanie, tak wiem vita to konsola nie tablet/smartfon ale na litość boską kalkulatory już mają możliwośc wejścia na facebooka i tak wiem te rozwiązania służą do ograniczenia pola manewru osobą chcą złamać vitę. niedługo dojdzie do tego aby zagrac na konsoli bedziemy musieli zadzwonic do jakiegos Pana z sony by ten przyszedł i patrzył u nas domu czy przypadkiem nie kombinujemy z konsolą. edit: http://www.ppe.pl/news-13747-Wirtualne_ceny_gier_dla_PS_Vita_ujawnione_.html ceny gier w cyfrowej dystrybucji. nie jest źle. Edytowane 14 lutego 201213 l przez Orzeszek87
Opublikowano 14 lutego 201213 l edit: http://www.ppe.pl/ne...ujawnione_.html ceny gier w cyfrowej dystrybucji. nie jest źle. Do wypowiedzi czy jest dobrze czy źle, należy poczekać aż poznamy ceny gier pokroju Uncharted.
Opublikowano 14 lutego 201213 l szczerze? liczyłem na to ze stardust będzie kosztował ~60zł a "tylko" trochę ponad połowę tego. więc imo jest dobrze, na tytuły AAA nie spodziewam sie cudów obstawiam ze max 40zł mniej niz wersja pudełkowa.
Opublikowano 14 lutego 201213 l Ja tam nie patrzę na oceny Wipka, jestem fanbojem tej serii. Gdy tylko usłyszałem Chemical Brothers z miejsca grę już kupiłem ... mentalnie. Jako fanboy możesz się zawieść. 30 fps, mniej wyzwań niż w poprzednich częściach. Polecam opracowany częściowo przeze mnie test PS Vita - jest m.in. o możliwości odbierania SMS-ów przez Vitę i o tym, co trzeba zrobić, by zalogować się na inne konto. Spojler: wykasować i sformatować wszystko :confused: Zawsze jest multi Nie ma takiej rzeczy, która by mnie odciągnęła od Wipka. Teścik sprawdzę, w końcu jeszcze tydzień do premiery i warto wiedzieć co się kupuje
Opublikowano 14 lutego 201213 l szczerze? liczyłem na to ze stardust będzie kosztował ~60zł a "tylko" trochę ponad połowę tego. więc imo jest dobrze, na tytuły AAA nie spodziewam sie cudów obstawiam ze max 40zł mniej niz wersja pudełkowa. A doliczyłeś DLC które w stanach jest wycenione na 8$.
Opublikowano 14 lutego 201213 l Panowie, czy ten GPS obecny w Vicie można wykorzystać do samochodu i czy w przyszłości będzie możliwość ściągania map lub jakieś aktualizacje poprzez sieć?
Opublikowano 14 lutego 201213 l Dobre pytanie, ale odpowiedz juz taka nie jest bo oficjalne stanowisko brzmialo mniej wiecej tak, ze nie maja narazie w planach wypuszczania 32 gb karty w Europie. Zgaduje, ze chca sepy zarobic na 16gb by potem wypuscic wlasnie ta najwieksza i liczyc na dodatkowy zarobek, ale tak sobie spekuluje
Opublikowano 14 lutego 201213 l Nie doszukiwal bym sie az takich teorii spiskowych, no ale troche dziwne ze w jap i usa wyszlo a u nas nie:( Wolalbym od razu 32 brac. Na 16 wejdzie z 6 wiekszych gierek, nie mowie o dlc, a jak ktos film czy muze chce wrzucic to wogole lipa
Opublikowano 14 lutego 201213 l Jednym słowem Japończycy uważają że jestesmy w technologicznej du**e.kropka!
Opublikowano 14 lutego 201213 l Opening do Gravity Daze oraz 1 rozdział.http://imgur.com/a/v3rP6 Nowe panele dostępne z poziomu Vity. "The panels are for your profile. You know on the PS3 people just have a coloured bar? On the Vita, the bar is art!" Panel po zastosowaniu. Edytowane 14 lutego 201213 l przez kypq
Opublikowano 15 lutego 201213 l Autor Opening do Gravity Daze oraz 1 rozdział.http://imgur.com/a/v3rP6 Nowe panele dostępne z poziomu Vity. "The panels are for your profile. You know on the PS3 people just have a coloured bar? On the Vita, the bar is art!" Co do paneli - ładne, ciekawe czy wprowadzą też je na PS3 czy z tą "rewolucyjną" zmianą będziemy musieli poczekać do PS4 . I ciekawe czy na PS3 jak się będzie mieć w znajomych kogoś co ma Vitę to czy będzie się wyświetlać art na jego panelu. @kypq, tak dla twojej informacji - jest osobny temat poświęcony Gravity Daze/Gravity Rush, więc nie wrzucaj tutaj wszystkich informacji na temat tej jednej gry.
Opublikowano 15 lutego 201213 l Co do paneli - ładne, ciekawe czy wprowadzą też je na PS3 czy z tą "rewolucyjną" zmianą będziemy musieli poczekać do PS4 . I ciekawe czy na PS3 jak się będzie mieć w znajomych kogoś co ma Vitę to czy będzie się wyświetlać art na jego panelu. Narazie są widoczne tylko na Vicie. Zupełnie jak trofea.
Opublikowano 15 lutego 201213 l Panele są "awesome" Na PS3 by się coś takiego przydało. Po avatarach kolejna pierdółka do kupienia. I mam pytanie. Można używać dwóch różnych kart pamięci? Jakbym teraz kupił 16GB, to czy mógłbym później używać jej na zmianę z 32GB, której co prawda jeszcze nie ma w sprzedaży, ale pewnie kiedyś będzie?
Opublikowano 15 lutego 201213 l Jesteś pewny? Po co trzeba by bylo w takim razie formatowac karty przy zmianie profilu?