Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSVita - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

darkgamer, weż białą kartkę ,ponumeruj od 1 do 15 w kwadratach np 1234 w pierwszym rzędzie 5678 w drugim 9101112 w trzecim 131415 w czwartym cyknij fotke i jedziesz z koksem :dance2: Starh czekam na efekt :)

Świetny pomysł! Nie wpadłbym na to nigdy chyba :)

Tylko tego trofa brakuje mi do 100% Welcome Parku.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 456,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Może przeczyta ten geniusz który zmienił nazwę kategorii na Mortem:                   Ostatnio dużo czytam, zwłaszcza na PPE.PL, o śmierci PS Vity. Nieważne że nazwa konsoli mówi co innego. Ciężko s

• jakby kogos interesowalo to ponizej spis gier z obrazkami/gifami jakie zmierzaja oficjalnie na vite i ktore oficjalnie wyjda w eu/us - ponad 150 tytulow, chcialem wkleic tutaj ale niestety, niektore o

• Tak jak mowi Rayos, obie konsole sa swietne. Prawdziwy gracz nie jest gamingowym rasista. U mnie wszystkie handheldy zyja ze soba w zgodzie  

Opublikowano

Czy polski Store jest w ogóle aktualizowany? Co dodadzą nowe demo to jedyny sposób by je pobrać, to poprzez wyszukiwarkę. Ktoś w ogóle zajmuje się tym sklepikiem? :/

Opublikowano

Czy polski Store jest w ogóle aktualizowany? Co dodadzą nowe demo to jedyny sposób by je pobrać, to poprzez wyszukiwarkę. Ktoś w ogóle zajmuje się tym sklepikiem? :confused:

Zadaj to pytanie na oficjalnym blogu, może się dowiesz.

Opublikowano

Właśnie przerobili częściowo vite. Kupujesz grę z exploitem i możesz wgrywać iso gier z psp... kuźwa mam nadzieje, że konsola wytrzyma i nie złamią jej całej :( Jeżeli ją złamią to znowu producenci oleją produkt sony jak to było w przypadku psp.

Abstrahując już od tego jak wyglądają gry z PSP na PSV, kto o zdrowych zmysłach kupi Vitę żeby ciorać w piraty z PSP, skoro tą drugą można mieć za 1/3 ceny Vity?

Opublikowano

36 zł z dodatkiem ;)

Ja polecam Top Darts i MotorStorm RC :) Zabawa na długie godziny.

Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem...

Opublikowano

może była przecena? w sumie przydałaby się jakaś na gry z PSP, kupiłbym sobie GTA no ale 56 zł...

Opublikowano

Trzeba było kupować jak była przecena na GTA właśnie.

Opublikowano

36 zł z dodatkiem ;)

Stardust kosztuje 29 zl i dodatek 10 zl tak wiec 39 zl, a skad Tobie sie wzielo 36 tego nie wiem...

Ja też kupiłem w kilka dni po premierze i zapłaciłem z dodatkiem 36, więc chłop wie co pisze.

Opublikowano

36 zł z dodatkiem ;)

Ja też kupiłem w kilka dni po premierze i zapłaciłem z dodatkiem 36, więc chłop wie co pisze.

Z poziomu PS3, na Store była sama gra za 29 zł, był dodatek za 10 zł i bundle za 36 zł (gra + dodatek).

Opublikowano

36 zł z dodatkiem ;)

Z poziomu PS3, na Store była sama gra za 29 zł, był dodatek za 10 zł i bundle za 36 zł (gra + dodatek).

Aha, w takim razie zwracam honor :drinks:

Opublikowano

czy ktoś się orientuje czy z poziomu konsoli 3g można/będzie można udostepnić internet np. do laptopa tak jak w iPhonie?

Opublikowano

Orientujecie sie jak to jest z baterią, bo ja czesto gram przed snem i jak padnie bateria , to mozna ja podlączac na cala noc?, wiadomo, bateria laduje sie cos kolo 2,5 godziny, i czy nie szkodzi jej dluzsze podlaczenie do prądu.Pytam bo bateria to jeden z najwazniejszych punktow konsoli i nie chcialbym jej zniszczyc.

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem Legowego Pottera na Vitę, nie grałem w wersje PS3. Pytanie, czy ktoś grał i czy poleca?

Opublikowano

ponoć łatwa platyna :P a tak to okrojone klocki z dużych konsol, jak cie nie jarały inne gry z serii lego do pottera nie podchodź imo seria z potterem jest najgorsza.

Opublikowano

Orientujecie sie jak to jest z baterią, bo ja czesto gram przed snem i jak padnie bateria , to mozna ja podlączac na cala noc?, wiadomo, bateria laduje sie cos kolo 2,5 godziny, i czy nie szkodzi jej dluzsze podlaczenie do prądu.Pytam bo bateria to jeden z najwazniejszych punktow konsoli i nie chcialbym jej zniszczyc.

Podbijam pytanie. Jeśli chodzi o telefon, to jemu raczej nie szkodzi całonocne ładowanie, więc jak jest z Vitą?

Opublikowano

Podczas grania mam często podpiętą,przeważnie właśnie w godzinach wieczornych,ale zostawiam ,aby się naładowało bo zabieram ją ze sobą ,a co za tym idzie bateria jest już nieźle naładowana.Robię tak prawie codziennie i nie zauważyłem aby coś się działo,zresztą na rano lampka ładowania jest wyłączona.

Mam również PSP ,w tym przypadku stosuje podobne praktyki i nic się nie dzieję od ponad 6 lat,więc myślę,że nie ma czym się martwić.

Opublikowano

Podczas grania mam często podpiętą,przeważnie właśnie w godzinach wieczornych,ale zostawiam ,aby się naładowało bo zabieram ją ze sobą ,a co za tym idzie bateria jest już nieźle naładowana.Robię tak prawie codziennie i nie zauważyłem aby coś się działo,zresztą na rano lampka ładowania jest wyłączona.

Mam również PSP ,w tym przypadku stosuje podobne praktyki i nic się nie dzieję od ponad 6 lat,więc myślę,że nie ma czym się martwić.

Skoro tyle lat w PSP nic sie nie dzieje , to pewnie i w Vicie nic sie nie stanie. Dzieki za odpowiedz

Edytowane przez Wolomin

Opublikowano

Za(pipi)iście mam vite i co niby w pokemony mam grać, jeszcze te stare.

Po ch.uj to robią!?

To tylko przykrywka pod

DARMOWE GIERKY Z NETYA!

Opublikowano

W praktyce wszyscy wiedzą do czego to zmierza ...

Opublikowano

Czy ktoś orientuje się może gdzie w Empikach we Wrocławiu lub Opolu najtaniej znajdę PSV? Wykombinowałem, że podrzucę im 2-3 gry z PS3, które zbiją cenę konsoli. Widziałem ceny nawet od 949 zł za Wi-Fi. Czy ktoś ma może rozeznanie i mógłby coś podpowiedzieć?