Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tak zwane indie

Featured Replies

Opublikowano

Muzyka jest straszna ale poza tym moze to byc jakis powrot do dziecinstwa i godzin spedzonych z MM.

• Odpowiedzi 758
  • Wyświetleń 124 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam dla Was coś, co pomoże Wam w wypełnianiu swojego obowiązku wobec wspaniałej Arstotzki.     Nie dziękujcie. Dobro Państwa to nasze dobro. No i nikt nie chciałby tych nielegalnych śmieci z Kole

• Zrobiłem, nawet sobie screena strzeliłem (tylko nie wiedzieć czemu robienie screenów przez steam nie działa w tej grze, musiałem po prostu zrobić print screen i wkleić do painta ). Trochę mi to krwi p

• Coś nieprawdopodobnego jest na horyzoncie!  

Opublikowano

Założyłem, że to tylko muzyka na potrzeby zwiastuna. A w razie czego się wyłączy. ;) Oryginał MM afair nie miał muzyki podczas wyścigów.

Opublikowano

Buckshot Roulette kupiłem na Steam, z ciekawości, głównie ze względu na niską cenę.

Ciekawy pomysł i stylistyka. Rosyjska ruletka z shotgunem i swego rodzaju "modyfikatorami". Bywają i zabawne, jak i frustrujące momenty, ale ogólnie to nie tylko szczęście, ale też trochę "taktyki" z wykorzystaniem różnych przedmiotów. Na razie nie grałem zbyt długo, więc nie wiem, na ile się rozkręca, ale opinie na Steam są zdecydowanie pozytywne.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejna gra w tym roku tylko na PC zbiera kapitalne recenzje i szkoda, że nie słychać o konsoli. 

Tactical Breach Wizards.

Wielu recenzentów mówi o jednej z najlepszych gier taktycznych, jakie powstały, jednocześnie przyjemnej i głębokiej, skomplikowanej i zabawnej. Styl graficzny niezbyt mi się podoba, ale kurde podjarę mają ludzie niezłą tą gierką... Podobno niezwykle wciąga i daje to uczucie że czujesz się geniuszem choć tak naprawdę nie było trudno.

Możliwe że gra i tak jest mało fajna przy innym sterowaniu niż myszka, tak to trochę wygląda, więc może trzeba na PC i tyle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przyjemnie wyglądający arcade racer w retro stylistyce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

The long-awaited BUCKSHOT ROULETTE multiplayer will launch on October 31st.
- New items for strategic mutual annihilation. No pills included.
- Round customization from more health points to item load outs for your convenience
- Brand new music from Mike Klubnika
- A bunch of new faces kindly provided to us by Volta Standard Electronics
- And the special sting of betrayal from your friends and loved ones