Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Po huy wpisywac? Wpyerdalac i targac zelazo. Na zawody nikt nie idzie zeby bawic sie w jakis kcal i makro.

Ejjj,ja  w kwietniu mam ;)

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 461,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Jeszcze nie mialem przypadku ale wszystko przede mna pewnie.

Btw. Nie kupujcie tego guwna z biedry, te gotowe niby wolowe burgery. Lepiej kupic mieolne z szynki za 8zeta, wrzucic jaja, troche bulki tartej, przyprawy i 100 lepsze niz to guwno.

Opublikowano

No ale nikt oprócz wujaszka nie kupuje gotowych kotletów bo wiadomo ze to syf.

Opublikowano

Przed chwilą zrobiłem 500 gram gulaszu wołowego z biedry co jest na promo(11 zeta),wiecie ile mięsa?280 gram! ;) Ledwo na 2 posiłki.

Opublikowano

Dlatego czlowiek nie rosnie :(

Najlepiej bylo zyc za czasow rodzicow gdzie wszystko bylo normalne a nie polaczkowe walenie nas w dupe za nie mala kase.

Trza kupic znowu MUTANT MASS dwa wory po 7kg.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Mutant Mass rozwiązaniem na wszystko. Powinna lecieć taka reklama w TV jak Amolu, że to antidotum od pokoleń na wszystko.

Opublikowano

Dlatego czlowiek nie rosnie :(

Najlepiej bylo zyc za czasow rodzicow gdzie wszystko bylo normalne a nie polaczkowe walenie nas w dupe za nie mala kase.

Trza kupic znowu MUTANT MASS dwa wory po 7kg.

Kiedyś za komuny też walili,matka pracowała w handlu to mówi ze kurczaki w wodzie moczyli by były cięższe,fakt faktem tak mnie wody wejdzie niż igłami w mięso.

Opublikowano

Jakieś rady jak sobie dietę ustawić, albo chociaż podpowiedzi gdzie szukać w necie?

Jakieś rady jak sobie dietę ustawić, albo chociaż podpowiedzi gdzie szukać w necie?

Opublikowano

Polecam w necie filmik typa, który żarł non stop mięso i szejki proteinowe. Przedstawiona jest na nim operacja, jak rozcinają mu kichy i wyciągają robactwo, które się w nim zalęgło. Nie mogę teraz go znaleźć, nie pamiętam, gdzie go widziałem.

Opublikowano

Bezsenność , ciągłe zmęczenie i niechęć do wszystkiego(nie chce mi się ogrywać mgs 5 :( ) może być spowodowane zakwaszeniem? Właśnie dorzuciłem trochę jedzenia do diety a warzyw za bardzo nie jadam.

Dobry odblok miałeś po cyklu? XD

Opublikowano

A to nie jest tak że po tym jak byłes na koksie a teraz nie jestes to takie stany depresyjne spowodowane sa spadkiem testosteronu?

Opublikowano

Beka, wyobraziłem sobie takiego doyebanego s(pipi)iela jak szarku, który siedzi w takim za małym foteliku dziecięcym, mama mu podaje brokuła na widelcu, a on wybrzydza i kręci głową, że nie chce warzywek.

Opublikowano

Czemu cytryna i wrzątek?Ja zawsze słyszałem ze wyciśnięta do letniej wody.A to co pisze szarku to może być zakwaszenie,typowa dieta kulturystyczna temu sprzyja,szarku dołóż owoców ciemnych,1 worek warzywek po grecku z biedry i powinno by lepiej.

Opublikowano

Poziom teścia ci skoczył? Widzisz jaki pozytyw.