Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 464,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Odkrylem ostatnio ryz jaśminowy, wchodzi jak zloto, jeszcze lepiej niz basmati

Opublikowano

Smiechlem kilka razy:

-gdy mamy konsystytencje

-maslo typu kranczy xD

-migdaly beda podeszwa XD x2

Ale ogolnie pomysl spoko, jak dlugo powinien sie chlodzic?

Godzinę.A co tamtego to nie jestem erudytą ;)

Opublikowano

Po skończeniu filmu wyskoczyły wyniki pokrewne, śmiechłem z jurora xd

Xhq1S58.png

Opublikowano

W sobotę jest ładowanie, nie ma czasu na głupoty

El grande treineiro litwino

Chodzi o ketoze;

Takie szybkie pytanie. Czy ilość kcal pochodząca głównie z fatu ma duże znaczenie w redukcji wagi? Tzn dzienne zapotrzebowanie to ok 2200 kcal, z 500 to białko reszta fat czyli 1700 kcal z fatu. Przekroczenie tego limitu np na 2000 kcal z samego fatu opozni redu czy że względu na śladowe ilości wegli nie będzie z tego powodu apokalipsy?

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

Mct tylko 30 min przed treningiem. Ogólnie o fat, z mięsa, z wiórek kokosowych z masła orzechowego itp

Opublikowano

Powiem po sobie.Będąc na 1900 kcal z węglami,wolniej schodziłem z wagą niż ba 2200 kcal z białka i fatu.

Opublikowano

przepis na zaje.bistą pastę:

- 500 gram ugotowanej piersi z kurczaka

- 3-4 łyżeczki musztardy

- natka pietruszki 

- bazylia

- czerwona papryka słodka, ja dałem zwykła, a następnym razem może dam ostrą.

- 3 suszone pomidory, też można dać więcej

- 3 łyżeczki oliwy z oliwek

- łyczek wody

- pieprz

- sól 

wszystko blendujemy, przeprawy dawane na oko. Naprawdę jest pyszne, rozdzieliłem na 2 dni do pracy do tego świeża bułeczka i wchodziło fantastycznie. Na pewno będę robił częściej i jakieś inne proporcje dam bo lubię ostrzejszy. Przepis zgapiony z wk, mają filmik jak robią.

Opublikowano

Zrobilem dzis ten sernik. Swietne wszylo.

Jak miałeś te same składniki to smakuje jak snickers :)

Opublikowano

Wczoraj myślałem nad taką pastą z kuraka, a dziś mam gotowy przepis... ma ma ma majndfak!

Opublikowano

Nie mialem, mam smak chockolate brownie, ale to bez znaczenia, weszlo bez popitki ;)

Jak masz owocowe smaki,to warto dać na górę jakiś owoc,ja daję zielone banany i wchodzi cudnie.

Opublikowano

orzechy w czekoladzie oraz holenderskie wafle z karmelem- niebo, kur.va, w gebie.

Opublikowano

Jutro będzie jedzone wszystko! Kupiłem sobie w biedrze belriso z cynamonem. Za 1,50 zł polecam! Do tego żelki, pizza i tona ryżu

Opublikowano

Ja wczoraj po raz pierwszy zszedłem poniżej 77 kg,pojawiły się żyły na dole brzucha,walczę z głodem i nagle czytam co wy piszecie to chyba przestanę tu wchodzić ;)

Opublikowano

przepis na zaje.bistą pastę:

- 500 gram ugotowanej piersi z kurczaka

- 3-4 łyżeczki musztardy

- natka pietruszki

- bazylia

- czerwona papryka słodka, ja dałem zwykła, a następnym razem może dam ostrą.

- 3 suszone pomidory, też można dać więcej

- 3 łyżeczki oliwy z oliwek

- łyczek wody

- pieprz

- sól

wszystko blendujemy, przeprawy dawane na oko. Naprawdę jest pyszne, rozdzieliłem na 2 dni do pracy do tego świeża bułeczka i wchodziło fantastycznie. Na pewno będę robił częściej i jakieś inne proporcje dam bo lubię ostrzejszy. Przepis zgapiony z wk, mają filmik jak robią.

Dlugo takie cos świeżość trzyma? Ugotowana kura po dwóch dniach zaczyna śmierdzieć i strach jeść, zmielona domyślam sie, ze szybciej

Opublikowano

Ja wczoraj po raz pierwszy zszedłem poniżej 77 kg,pojawiły się żyły na dole brzucha,walczę z głodem i nagle czytam co wy piszecie to chyba przestanę tu wchodzić ;)

Też planuje zejść do ok 77kg ale zobaczymy. Póki co żyły to tylko na barach i bicu
Opublikowano

Działa