Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Ja juz pare lat tylko na oleju w szpraju

  • Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 418,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

  • Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

  • U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Polecasz jakiś konkretny? Lecisz na beztłuszczowym? Akurat ja tłuszczów w diecie chyba nie powinienem unikać, śniadania jadam zwykle białkowo-tłuszczowe. Dasz linka do tego, którym sprejujesz? 

Opublikowano

Olej koko nierafinowany > masło klarowane, olej koko rafinowany, może szmalc i boczek >>>>> tłuszcze roślinne

Opublikowano

Nie licze ale grubo ponad miech. A smaze 3 razy dziennie.

 

Wystarczy lekko psiknac i pokryc patelnie zeby bylo ok. Nie ze nakur.wiac jak reksona pod pachami. Zero przylegania , przypiekania. Dobra opcja. Ja juz napewno nie zmienie na smazenie na jakims plynnym oleju

Opublikowano

Ja jem glownie pieczone i gotowane, smazone w weekend jak mam czas. No to dosyc ekonomiczne jest, zamowie sobie na probe.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

No a ja wlasnie tylko smazone. Nie gotuje miesa czy jajec. Ani nie pieke. Za gotowanym nie przepadam a pieczenie zbyt czasochlonne dla mnie.

 

Zamow sobie, nie sadze zebys sie zawiodl. Choc skoro mowisz ze tylko w weekend to raczej ciekawostka ale bedziesz wiedzieal o co kaman ;)

Opublikowano

Smazone to lubie tylko z patelni prosto, a tak to wole juz sobie jakis gulasz czy cos innego z sosem zeby dobrze z ryzem wchodzilo z mikrofali w robocie

Opublikowano

Jadłem dziś tatatatara z Lidla, tego Master Beef. Z ogórem i cebulą zaje.bisty, tylko konserwantów sporo w składzie.

Opublikowano

Skoro zmielone mięso po dwóch dniach w lodówce zaczyna śmierdzieć kupą to się nie dziw, że te pakowane mięsa są nafaszerowane chemią. Trza było sobie do rzeźnika iść i poprosić panią żeby zmieliła świeży kawałek :czesc:

Opublikowano

Przestań kur.wa do mnie mówić takim aroganckim tonem.

Opublikowano

Wlasnie ! Ledwo troche hantelkami pomachal i juz rozstawia po katach, general sie znalazl, snickersa zjedz bo gwiazdorzysz!

Opublikowano

Olej koko nierafinowany > masło klarowane, olej koko rafinowany, może szmalc i boczek >>>>> tłuszcze roślinne

Dlaczego w twoim zestawienie rafinowany jest wyżej niż nie oczyszczony?

Opublikowano

Krupek odstawił nabiał i mu hormony buzują (pipi)sny xd

Opublikowano

 

- fat free cooking

- tłuszcz: 0

- skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny

7656283.jpg

 

To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej?

 

Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD

 

 

Opublikowano

ty cos jeszcze trenujesz w ogole czy dla beki tu wchodzisz?

Opublikowano

No ja dlatego się dziwię, że Wiktorek pisze, że to zdrowe jest xD Zrobione z tłuszczu, ale bez tłuszczu. Mocne (pipi) to musi być.

Opublikowano

ty cos jeszcze trenujesz w ogole czy dla beki tu wchodzisz?

Ciemszarki nadal podnoszę. Bekę toczę tylko w nietreningowe.

Opublikowano

Kabi jeszcze składu nie czytał, na razie tylko smażył.

Opublikowano

Czytalem mam beke w ch.uj bo ludzie nie wiedza w 21 wieku na jakiej zasadzie dziala dezodorant xD

 

Olej rzepakowy niezdrowy. Ja pier.ole.

Opublikowano

 

- fat free cooking

- tłuszcz: 0

- skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny

7656283.jpg

 

To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej?

 

Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD

 

Ludzie robiacy na tym forme musza sie mylic.

 

Ja uzywam klarowanego i smalcu. Smaze tylko mieso i jajowe z rana. Reszta parowóz.

Opublikowano

Oczywiscie na logike yakuby im wiecej tluszczu na patelni tym zdrowiej. Spoko.

Widzialem jak ronnie coleman psikal tym po payelni. Pewnie sie nie zna.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.