Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 418 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Każdy inny, wszyscy równi.

Tera na temat. Ostatnio szukałem jakichś fajnych nowych przypraw do kurczaka i ryb. No i fajną ofertę ma Kotanyi. Polecam mix ziół greckich i włoskich, mają w składzie suszonego pomidora, prowansalskie też spoko, ale chyba największy sztos to suszone jalapeno. Dorzucam je wraz z curry do kaszczy gryczanej nieprażonej i to jest coś pięknego.

Gdzie to można kupić? W kauflandzie widziałem przyprawy z tej firmy, ale raczej wszystko standardowe.

Tesco i Leclerc, tam kupowałem.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

A co popoludniowki maja do treningu?

Przyzwyczaiłem się do ćwiczenia o 19stej, a rano przed pracą ćwiczyć nie chcę, bo w robocie przewalam skrzynki i się trochę uje.bię. Kiedyś potrafiłem ćwiczyć przed pracą, ale miałem wtedy inną motywację, że tak powiem.

Opublikowano

Ja czasem po 30-48h roboty idę od razu ćwiczyć. Lepiej się wtedy czuję niż jakbym sobie drzemkę zrobił. Wszystko siedzi w głowie.

Opublikowano

Ja wczoraj o 21 wyszedłem z pracy,dziś trening o 6,potem żarcie na 12 h i do pracy.

Opublikowano

Jak wyciągam z piekarnika łososia w folii, otwieram folię to słyszę jak anioły śpiewają Alleluja. O jenysiu, ale to jest żarcie.

Opublikowano

Z ziemniakiem i koperkiem, do tego trochę marchewki <3

Opublikowano

O tak, losos i ziemniaczki z koperkiem plus surowka coleslaw. Jakie to smaczne. I zdrowe !

Opublikowano

Liti mi sprzedał pam w promocyjnej cenie, bede testowac, bo juz mam po dziurki w nosie pieczonego i gotowanego miesa.

Opublikowano

stukilowe dwumetrowe chopy jedzą pieczonego łososia z ziemniaczkami i się dziwią, że klata nie rośnie. co wy chłopaki?

Opublikowano

stukilowe dwumetrowe chopy jedzą pieczonego łososia z ziemniaczkami i się dziwią, że klata nie rośnie. co wy chłopaki?

prosta zmiana chwytu łososia wystarczy?

debilu?!

Opublikowano

Klata rosnie tylko po bialku z czekolady i owocach

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Błażej, z takimi wyzwiskami to możesz się wymieniać ze swoim kolegą żulem co ci się na kwadrat włamuje, a nie ze mną. Wypraszam sobie, do rynsztoka sio ino raz :sir:

Opublikowano

Jednak nie mogę jeść ogórków kiszonych do jajek na śniadanie.Dziś ledwo do domu dobiegłem, tak mnie przycisnęło na rzadko.

Opublikowano

Jednak nie mogę jeść ogórków kiszonych do jajek na śniadanie.Dziś ledwo do domu dobiegłem, tak mnie przycisnęło na rzadko.

Ty to samo xD odstawilem ogorki kiszone bo takiego srania to dawno nie mialem.

Opublikowano

W piątek też tak zjadłem i poszedłem biegać potem to czułem zimne poty na plecach, tak mnie cisnęło. Dziwne jest to, że na kolacje już mogę i nie ma problemu.

Opublikowano

ja ogorki kiszone, kapuste i kimchi wpierniczam w duzych ilosciach i nie mam problemow. No ale musze przyznac, ze ogorkow kiszonych do jajecznicy nie dodawalem.

Opublikowano

No obok. Ale teraz nie wiem czy z boczkiem nie problem lub samymi jajami. Dzis to samo czyszczenie prawie, a ogorkow brak.

W sumie jak pomysle. To gdy jadlem bialko na noc a wegle rano to zawsze rano po sniadaniu a czasem przed od razu jeden piekny klocek szedl i caly dzien spokoj. Teraz po zmianie na bialko rano a wegle na noc, to jest bardzo srednio szczerze mowiac. Myslalem ze to problem z ogorami kiszonymi ale widac nie.

Chyba wracam do starego systemu.