Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 461,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Kupiłem z biedry w słoiku, następnym razem wezmę to.

Opublikowano

Kupiłem z biedry w słoiku, następnym razem wezmę to.

A w Biedrze to nie jest rafinowany?

Opublikowano

Też mi się wydaje że nie maja extra virgin,ale nawet rafinowany lepszy od roślinnych jedno lub wielonienasyconych.

W tym klarowanym jest laktoza?

Nie,czysty tłuszcz,duże stężenie CLA.

Opublikowano

Kupiłem ostatnio protein pancakes ( chciałem zastapic czasami sniadanie tym jak na szybko potrzebuje cos ) ale strasznie to suche, czym to mozna podrasowac zeby taki suchar nie byl? Nawet z dodatkami zapycha gebe strasznie.

Opublikowano

Nie bedzie bardziej suche? Chia wchłania wode mocno. Może masłem orzechowym posmarować albo jakimś dżemem  lepiej? W sumie na codzien nie zamierzam tego do diety wrzucac z ciekawosci kupilem ale szalu nie robi.

Opublikowano

No ciągnie wodę i wilgoć zachowuje w środku placka.Robię domowe pancake i jest różnica z chia i bez.

Opublikowano

Jutro wytestuje z chia, akurat mam na stanie w domu to nie będzie duży problem dodać.

Opublikowano

Nasiona chcia trzeba jakoś namaczać?

Rozrabiasz to z płynem,to prostu dorzucasz nasiona.

Opublikowano

Wszyscy myślą że na redukcji najgorsze są treningi,gdy mało jemy i brak nam sił,dla mnie to stanie przy garach i robienie papu na cały dzień ;) Dzisiaj cały dzień w pracy więc po jajecznicy na śniadanie tak się prezentuje moja miska:

-900 gram warzyw

-500 gram cyca

-pancake z 40 gr płatków,20 gr chia i 35 gr odzywki białkowej z 46 gr pieczonych batatów.

Łączna kaloryka to:

-1732,7 kcal

-180,4 białka

-109,9 węgli

-63,5 tłuszczu

Wliczam węgle z warzyw do całościowej puli,chociaż nie powinno się tego robić.

nbdxev.jpg

Opublikowano

Mnie też gotowanie wkurza. Między innymi dlatego jestem na IF. Nie myślę cały dzień o żarciu.

Wkurza mnie też że nie mam gdzie w robocie odgrzać żarcia. Pojemniki termiczne do góra cztery godziny ciepło utrzymują.

Edytowane przez mushabelly

Opublikowano

Ja już w sumie przywykłem do zimnych posiłków.

Opublikowano

Kurcze ciężko się w ketozie ćwiczy. Może to dlatego że miałem miesiąc przerwy i że ćwiczę po nocy ale wcześniej też się zdarzało i było ok. No nic zobaczymy jak będzie dalej.

Opublikowano

Na czym pan chudnie?Na golonce :D Do tego chipsy z pieczarek w imbirze i kurkumie :) Dzisiaj waga na czczo 79,9 kg,czyli do lipca muszę zrzucić 10 kg.

14wg3vc.jpg

Wiesz ze ta szynka to mieszanka soli z woda?