Opublikowano 12 października 20168 l Całe szczęście, że ten spoiler to nic wielkiego, mimo tego co chrono pisze to xcx jest lepszy fabularnie z wieksza iloscia ciekawych akcji. Dziwne, że tylko on i blantman narzekają na te cześć pod względem fabuły. Edytowane 12 października 20168 l przez XM.
Opublikowano 16 października 20168 l Jestem własnie po Prison Island. Mam nadzieje, że to max połowa gry i jeszcze sporo przede mną, co?
Opublikowano 17 października 20168 l Z tego co pamiętam, to długość Xenoblade głównie zależy od tego, co chcesz robić. Ja grałem grubo ponad 100 godzin i się nie nudziłem. Jeśli chodzi o ilość lokacji to powiedziałbym, że Prison Island jest już nieco w drugiej połowie gry. Edytowane 17 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 17 października 20168 l To w sumie słabo bo mam 26h na liczniku tylko, a zwiedzam wszystkie mapy dokładnie. No, ale pewnie przez to ,że nie robie tych tragicznych fetch questów tak szybko idzie. No nic.
Opublikowano 17 października 20168 l Fetch questy to sól tej gry. Dają pretekst do biegania po tym pięknym świecie, odkrywania różnych miejsc i toczenia różnych walk w tym świetnym systemie. Biegasz dla biegania, ale przy okazji gra "docenia" twoją eksplorację, a czasami sugeruje, gdzie jeszcze można się udać. Przynajmniej dla mnie nie było nic istotniejszego w tej grze. Edytowane 17 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 17 października 20168 l Nie wiem czy gram w te grę tak jak się powinno bo dostaje lekkie bęcki. Sword Valley, level 48 i nie mogę przejsc Mumkhara i jego przydu.pasów... jakie kamienie pakować w ubrania bohaterów?
Opublikowano 17 października 20168 l Niestety w tej grze jest zależność - masz mniejszy level postaci od bossa (nawet o 1) - dostajesz ostro po dupsku, masz równy lub większy - bijesz ich jak szmaty... Edytowane 17 października 20168 l przez xmortex
Opublikowano 17 października 20168 l Czyli co - wyjscie tylko jedno i levelowanie? Boss ma chyba 52 lvl wiec sporo przede mną zabawy. ;/ A od czego zależy unikanie ataków przez nasza postac? Odpaliłem jakis gameplay co gosciu walczy z Mechonem, ma dwa levele wiecej od bossa i normalnie 90% ciosów unika. Edytowane 17 października 20168 l przez XM.
Opublikowano 17 października 20168 l FYI tej grze nie trzeba grindować - wystarczy robić questy, a exp jest aż za nadto. Ogólnie wykonując ok 2/3 questów (tych najłatwiejszych i dających dobre kamienie/ekwipunek) w danej miejscówce zawsze będziesz 2-3 lvl ponad bossem. XC stoi questami i bieganiem 15x po tych samych lokacjach. Mi się to nie nudziło wcale. Co do unikania, to jak ktoś wyżej pisał, wystarczy być lvl wyżej od bossa i już nie stanowi on najmniejszego problemu, do tego wybrane dobre "drzewko", mocny ekwipunek i nic Cię nie pokona. Chociaż ekwipunek i tak jest drugorzędny do wysokości levela (tam gdzie jesteś powinieneś mieć 53)
Opublikowano 18 października 20168 l Rzeczywiscie - mega hoiowe rozwiazanie. Wbiłem 52 lvl i poszło gładko. Słabo to zrobili. Edytowane 18 października 20168 l przez XM.
Opublikowano 19 października 20168 l Będzie jakaś informacja, ze dochodzę do końca fabuły i nie będzie już savevow i powrotu do starych lokacji? Bo czuję, że powoli kończę i nie wiem czy iść dalej.
Opublikowano 19 października 20168 l Final jest bardzo rozpoznawalny jest przed nim walka z ??? tylko ta roznica tak info o koncu fabuly nie ma.
Opublikowano 19 października 20168 l Oj chyba Ci się wydaje chyba że już były głowne jasełka związane z Shulkiem
Opublikowano 19 października 20168 l No właśnie miałem walkę z chłopakiem Sharli wiec jak sporo jeszcze zostało to bardzo się ciesze. Może wreszcie zajmę się odbudowa colony 6 tylko mało kasy na upgrady przez brak robienia z mojej strony side questów.
Opublikowano 19 października 20168 l Loot polecam horn z gogoli w satorl. Ja mam 10mln i nie narzekam na brak .
Opublikowano 19 października 20168 l No właśnie miałem walkę z chłopakiem Sharli wiec jak sporo jeszcze zostało to bardzo się ciesze. Może wreszcie zajmę się odbudowa colony 6 tylko mało kasy na upgrady przez brak robienia z mojej strony side questów. XM jaki level masz teraz? I ile godzin na koncie? Wydaje mi sie, ze idziesz jak burza
Opublikowano 19 października 20168 l 65 lvl i 43h bodajże. No mówiłem - zero zbaczania z drogi i lecę z fabula.
Opublikowano 19 października 20168 l Odbudowa Colony 6 jest dość żmudna. Więc jak cię inne subquesty nie zainteresowały to i to ci się nie spodoba. Nagrody są słabe. Swoją drogą nieźle zasuwasz, ja nabiłem ze 110h i jestem tuż przed głównym bossem. Powiem Ci tylko, że żeby go pokonać (w miarę łatwo) trzeba być w okolicach 80lvl (tak piszą na internetach) ale "subbosowie" to potwierdzają więc dobijesz raczej do 50h. Tak jeszcze BTW, ja z chęcią bym spędził jeszcze z 50h z tą grą. Jest na prawdę super (poza nudnymi subquestami i dziwnym poziomem trudności) Edytowane 19 października 20168 l przez _mike
Opublikowano 21 października 20168 l Mam 68 lvl, 48h i udało mi się właśnie pokonać Egila juz w corze Mechonisa. Musialem juz wcziraj skonczyc w tym momencie i bedw mial teraz ucieczke z rozwalajcego mechonisa. Naprawdę dobra gra, ale o niszczatorze fabularnym jeszcze nie ma mowy bo wielu rzeczy szło sie domyśli ze tak sie wydarzy. A najazdy kamery na dicksona i jego teksty juz od połowy gry dawały wskazówki, że coś odeje.bie
Opublikowano 24 października 20168 l Jest znowu na Prison Island. Idę juz na Dicksona i Zanze. Ile jeszcze do końca gry mniej więcej w godzinach? Przyznaję, że już mnie męczy to je.bane grindowanie pod każdego bossa i chcę już skończyc i poznac fabułę. Nie chce wbijac na stronki z info bo jeszcze na spoiler sie nadzieje. Nie chce wbijac na stronki z info bo jeszcze na spoiler sie nadzieje.
Opublikowano 24 października 20168 l Zaciąłem się na Smoku w Prison Island. Już chyba z 10 razy miałem go przejsc to doje.bywał żarem z du.py i cała ekipa umierała... i znowu, kur.va, kolejne grindowanie.
Opublikowano 25 października 20168 l Przeszedłem Dopakowałem do 79 lvl jak miał smok, zwiekszył na maxa agility i już do końca gry bossowie mieli problem z trafieniem mnie i każdego przeszedłem za pierwszym razem choc ostatniego to doje.bali równo Wrażenia z gry napiszę już w stosownym temacie, muszę się przespac z zakończeniem. Ale fakt - wszystko ładnie zazębione, nie jak w XCX. Trzeba czekac na kontynuacje.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Da się przejść całą grę bez Melii, jej magii i innych tego typu rzeczy wyrwanych z fantasy ?