Skocz do zawartości

Dragon's Crown

Featured Replies

Opublikowano

Cudownie :) Więc na 99 lv sie nie skończy :) Na razie mam 99 lv fighter, teraz biorę się za czarodziejkę.

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 77,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bez kitu, ty masz jakiś kompleks z tą platyną. Każdy gra, jak chce - jeden nie dla pucharków, inny z kolei tylko dla platyny, a jeszcze inny wbije platynę i gra dalej, bo gra wciąga jak mało która. Ni

• Ta gra mi nie podeszła. Kupiłem z myślą "ostatnia dobra gra na plejaku", niestety gra nie jest dobra;) Po co te dodatkowe postacie się tam kręcą? Jakiś krasnal i zlodziejaszek, wprowadzają tylko chaos

• nawet jak to co?? Daje graczowi który zakochał się w tytule pretekst do kolejnych 200 godzin na liczniku platyna to jakiś chory wymysł dzisiejszych czasów  dla młodych ludzi lubiących ulepszać "e-pe

Opublikowano

Co za ludzki developer - nie dość że tyle dobrego w formie darmowego patcha, to jeszcze exp mimo progu 99lvl dalej się nabijał, niektórym po aktualizacji wskoczy ładne kilka(dziesiąt) poziomów ;)

Opublikowano

ja wbiłem 60 lvli labiryntu.. chyba na dzień dobry z 150 mi wbije  :o (nie liczę ile frindsów robiłem z normal/hard/infernal juz po max lvlu)

kiedy aktualizacja oficjalnie w usa/eu?? :D

Edytowane przez okami_fan

Opublikowano

Ciekawe czy 999 HP Cap zostanie. I czy bedzie mozna dalej rozwijac Deep Pockets zeby nosic wiecej skilli bo wbill bym sobie Boots Holdout Dagger Backstap i Maintenance na maxa ;f

Opublikowano

Usa już ma - eu nie opitalać się :P

a oddałem kumplowi slota usa i kupiłem eu pudło... :(

ktoś z eu wersją proszę o dane czy dostaliśmy i my :D (w pracy siedze do 21 i ni dy rydy :) )

Opublikowano

Usa już ma - eu nie opitalać się :P

a oddałem kumplowi slota usa i kupiłem eu pudło... :(

ktoś z eu wersją proszę o dane czy dostaliśmy i my :D (w pracy siedze do 21 i ni dy rydy :) )

Jest :) 20MB

Edytowane przez Popa

Opublikowano

nowy patch fajna sprawa :) przeciwnicy maja nowe ataki (drzewce wykonują  tupniecie nogą, które wywołuje fale uderzeniowa), wszyscy bossowie maja 255LV na poziomie ultimate, nowe atrybuty w przedmiotach (np. amazonka po daszu puszcza obłok eksplozji) nawet kusza podnoszona z gleby jest efektywniejsza bo znacznie zwiększyli jej szybkostrzelność. Jak na razie ciekawe zmiany, no i Ultimate daje rade kiedy Wyvern przywoluje czterech kolegow.

Opublikowano

Oby do 23 aby zasiąść - trzeba jakieś piwko na nocke ogarnąć :D (ciekawe ile lvli w górę dostanę :o )

drop wypada adekwatny na lvl??

Opublikowano

czy amazonka mogła wcześniej rzucac swoją bronią ? bo jeśli nie to już może...

rzut bronią to atrybut w nowych kolczykach...

Edytowane przez killdante

Opublikowano

118 lvl się kłania z zaliczonym 20 lvl labiryntu nowego... wow jest moc a nowe itemki to cudenka jakich mało... odnośnie gry rozpisze sie jutro... przestroga na dziś- demon king na 9 lvlu przyzywa w trakcie walki 2 przykokszone archdemony a sam ma w tym czasie na sobie protect :o w końcu jest moc, o wszystkich zmianach wprowadzonych - jak sie wyspie ;)

ps. do trójki mojej ekipy dołączył jakiś japoński random.... pierwszy raz widziałem w tej grze dmg na ponad 250k!!! meteor maga to jednak klasa ;)

Opublikowano

wow, za(pipi)ioza! Dzis o 21 moge grac. Ktos chetny?

Opublikowano

jutro na rano praca więc zapewne na chwilę wpadne ale dziś to max 23-1.00 ;) jak w tych godzinach ktoś jest chętny to chwile można pograć ;) przygotujcie tak z 3 sety uniwersalne aby robić na raz właśnie z 3 piętra.

Opublikowano

ja bym chcial ubic s(pipi)iela na koncu labiryntu ;\

dla trofika ;\

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Trzeba bylo ubic przed patchem bo byl prosty jak budowa cepa :D

Elf po patchu zas oslabiony w walce z Bossami bo strzaly nie wypadaja prawie juz w ogole i jest lipa

Opublikowano

ale czarka jak rzuca jedzeniem przy okazji dropi strzały /eq / zwloki więc szukajcie ich do party ;)

Opublikowano

up. czrodziej ;) jak zobaczyłem 300k dmg zwatpilem ;) i to w nowym labiryncie czyli bez działania talizmanu...

Opublikowano

Ja widzialem Amazonke co bila za 18K jednym hitem w kilka sekund sciagala 100k hp w cel w ktory chciala trafiac a nie gdzie (pipi)nie to (pipi)nie ;d

Opublikowano

jak to wet?

a teraz jest trudny? Moge nie instalowac patcha na razie.

Opublikowano

up. to z nami nie pograsz ;), tego demona utrudnili ?? póki co na nowych lochach na 255 lvlu on i radę dajemy...

ciekawe jak ogarnietym party trzeba iść aby dac radę robić talizmany... ekipę mam na 120 lvlu i bum, jesteśmy na strzała dla zwykłego kosciotrupa....

Opublikowano

Może ktoś napisać co dokładnie daje Seal of the Conqueror - opis w grze jest dosyć enigmatyczny. Opłaca się to trzymać w ekwipunku?

Opublikowano

w labirynt of chaos tak.... mam juz ponad 9 sztuk i w każdym secie po jednej - im wyżej /niżej (zwal jak zwal) w dungeonie jesteś tym lepsze są twe skille... na 60 poziomie labiryntu zabieram około 6x większy dmg aniżeli bez tego amuletu...