Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon's Crown

Featured Replies

Opublikowano

Cudownie :) Więc na 99 lv sie nie skończy :) Na razie mam 99 lv fighter, teraz biorę się za czarodziejkę.

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 80,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bez kitu, ty masz jakiś kompleks z tą platyną. Każdy gra, jak chce - jeden nie dla pucharków, inny z kolei tylko dla platyny, a jeszcze inny wbije platynę i gra dalej, bo gra wciąga jak mało która. Ni

• Ta gra mi nie podeszła. Kupiłem z myślą "ostatnia dobra gra na plejaku", niestety gra nie jest dobra;) Po co te dodatkowe postacie się tam kręcą? Jakiś krasnal i zlodziejaszek, wprowadzają tylko chaos

• nawet jak to co?? Daje graczowi który zakochał się w tytule pretekst do kolejnych 200 godzin na liczniku platyna to jakiś chory wymysł dzisiejszych czasów  dla młodych ludzi lubiących ulepszać "e-pe

Opublikowano

Co za ludzki developer - nie dość że tyle dobrego w formie darmowego patcha, to jeszcze exp mimo progu 99lvl dalej się nabijał, niektórym po aktualizacji wskoczy ładne kilka(dziesiąt) poziomów ;)

Opublikowano

ja wbiłem 60 lvli labiryntu.. chyba na dzień dobry z 150 mi wbije  :o (nie liczę ile frindsów robiłem z normal/hard/infernal juz po max lvlu)

kiedy aktualizacja oficjalnie w usa/eu?? :D

Edytowane przez okami_fan

Opublikowano

Ciekawe czy 999 HP Cap zostanie. I czy bedzie mozna dalej rozwijac Deep Pockets zeby nosic wiecej skilli bo wbill bym sobie Boots Holdout Dagger Backstap i Maintenance na maxa ;f

Opublikowano

Usa już ma - eu nie opitalać się :P

a oddałem kumplowi slota usa i kupiłem eu pudło... :(

ktoś z eu wersją proszę o dane czy dostaliśmy i my :D (w pracy siedze do 21 i ni dy rydy :) )

Opublikowano

Usa już ma - eu nie opitalać się :P

a oddałem kumplowi slota usa i kupiłem eu pudło... :(

ktoś z eu wersją proszę o dane czy dostaliśmy i my :D (w pracy siedze do 21 i ni dy rydy :) )

Jest :) 20MB

Edytowane przez Popa

Opublikowano

nowy patch fajna sprawa :) przeciwnicy maja nowe ataki (drzewce wykonują  tupniecie nogą, które wywołuje fale uderzeniowa), wszyscy bossowie maja 255LV na poziomie ultimate, nowe atrybuty w przedmiotach (np. amazonka po daszu puszcza obłok eksplozji) nawet kusza podnoszona z gleby jest efektywniejsza bo znacznie zwiększyli jej szybkostrzelność. Jak na razie ciekawe zmiany, no i Ultimate daje rade kiedy Wyvern przywoluje czterech kolegow.

Opublikowano

Oby do 23 aby zasiąść - trzeba jakieś piwko na nocke ogarnąć :D (ciekawe ile lvli w górę dostanę :o )

drop wypada adekwatny na lvl??

Opublikowano

czy amazonka mogła wcześniej rzucac swoją bronią ? bo jeśli nie to już może...

rzut bronią to atrybut w nowych kolczykach...

Edytowane przez killdante

Opublikowano

118 lvl się kłania z zaliczonym 20 lvl labiryntu nowego... wow jest moc a nowe itemki to cudenka jakich mało... odnośnie gry rozpisze sie jutro... przestroga na dziś- demon king na 9 lvlu przyzywa w trakcie walki 2 przykokszone archdemony a sam ma w tym czasie na sobie protect :o w końcu jest moc, o wszystkich zmianach wprowadzonych - jak sie wyspie ;)

ps. do trójki mojej ekipy dołączył jakiś japoński random.... pierwszy raz widziałem w tej grze dmg na ponad 250k!!! meteor maga to jednak klasa ;)

Opublikowano

wow, za(pipi)ioza! Dzis o 21 moge grac. Ktos chetny?

Opublikowano

jutro na rano praca więc zapewne na chwilę wpadne ale dziś to max 23-1.00 ;) jak w tych godzinach ktoś jest chętny to chwile można pograć ;) przygotujcie tak z 3 sety uniwersalne aby robić na raz właśnie z 3 piętra.

Opublikowano

ja bym chcial ubic s(pipi)iela na koncu labiryntu ;\

dla trofika ;\

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Trzeba bylo ubic przed patchem bo byl prosty jak budowa cepa :D

Elf po patchu zas oslabiony w walce z Bossami bo strzaly nie wypadaja prawie juz w ogole i jest lipa

Opublikowano

ale czarka jak rzuca jedzeniem przy okazji dropi strzały /eq / zwloki więc szukajcie ich do party ;)

Opublikowano

up. czrodziej ;) jak zobaczyłem 300k dmg zwatpilem ;) i to w nowym labiryncie czyli bez działania talizmanu...

Opublikowano

Ja widzialem Amazonke co bila za 18K jednym hitem w kilka sekund sciagala 100k hp w cel w ktory chciala trafiac a nie gdzie (pipi)nie to (pipi)nie ;d

Opublikowano

jak to wet?

a teraz jest trudny? Moge nie instalowac patcha na razie.

Opublikowano

up. to z nami nie pograsz ;), tego demona utrudnili ?? póki co na nowych lochach na 255 lvlu on i radę dajemy...

ciekawe jak ogarnietym party trzeba iść aby dac radę robić talizmany... ekipę mam na 120 lvlu i bum, jesteśmy na strzała dla zwykłego kosciotrupa....

Opublikowano

Może ktoś napisać co dokładnie daje Seal of the Conqueror - opis w grze jest dosyć enigmatyczny. Opłaca się to trzymać w ekwipunku?

Opublikowano

w labirynt of chaos tak.... mam juz ponad 9 sztuk i w każdym secie po jednej - im wyżej /niżej (zwal jak zwal) w dungeonie jesteś tym lepsze są twe skille... na 60 poziomie labiryntu zabieram około 6x większy dmg aniżeli bez tego amuletu...