Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano
53 minuty temu, Faka napisał:

A ty mnie minusujesz lol za wuja lol

dałem minusa za napomknięcie o wzroście, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie w tym temacie

• Odpowiedzi 15,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Grzegorz Krychowiak zakończył reprezentacyjną karierę!
"Rozegranie 100 meczów z orłem na piersi do końca życia będzie dla mnie największym zaszczytem zarówno dla człowieka jak i dla sportowca. Sportowo, nie ma piękniejszej chwili niż śpiewanie hymnu przed meczem kadry na Stadionie Narodowym. Jednak przyszedł czas, żeby powiedzieć „dziękuję”. W dniu dzisiejszym rezygnuje z występów w Reprezentacji Polski. Dziękuję kibicom którzy byli z nami na dobre i na złe, w każdym meczu dawałem z siebie tyle ile mogłem, żebyście byli z nas dumni. Dziękuję mojej Żonie, rodzinie, trenerom, członkom sztabu i każdemu kogo spotkałem na mojej reprezentacyjnej drodze. Trzymam kciuki za każdy kolejny mecz i do zobaczenia na trybunach! 

:drakeyeah:

Opublikowano

Zachował się z godnością i zlitował się chłop nad kibicami. Jeszcze Grosicki mógłby jego śladem pójść.

Opublikowano
5 minutes ago, krupek said:

Zachował się z godnością i zlitował się chłop nad kibicami. Jeszcze Grosicki mógłby jego śladem pójść.

W ostatniej Mocy Futbolu na Kale Sportowym Borek agitował, że co Grosik stary, a jak kręcił Glikiem i Cracovią w lidze, nie można z niego rezygnować!!! :kekw: Pokazał Grosik z Albanią ile jest wart.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartg napisał:

Dziękuję mojej Żonie

Przynajmniej wiemy, ze on to pisal a nie sztab jak kuleszy.

A Grosicki i Lewandowski ostatni z zawodnikow, ktorych kojarze, ze cos potrafili na boisku. Soon there will bo only one.

Opublikowano

Pijo Pijo zdjęty w 30 minucie meczu, obrażony zszedł do szatni. Oby to był już definitywny koniec z tym typem, jak długo można jechać karierę na jednym sezonie.

Opublikowano
5 minut temu, krzysiek923 napisał:

jak długo można jechać karierę na jednym sezonie

Moze filmik nad twoim postem odpowie na to pytanie.

Opublikowano

Roberta Lewandowskiego czeka kilka tygodni przerwy! Nie zagra w najbliższych meczach reprezentacji Polski.

No Panie Probierz masz Pan szanse się wykazać.

Opublikowano

Zaczelo sie miganie od repry bo pr slaby i zamiast lidla bedzie trzeba tanczyc w reklamie spolem.

Opublikowano

Probierz się cieszy, teraz bez tłumaczenia się może wystawić w ataku jakiegoś dwumetrowego drewniaka na którego będą pałować wrzutki.

Opublikowano
13 minutes ago, mugen said:

Probierz się cieszy, teraz bez tłumaczenia się może wystawić w ataku jakiegoś dwumetrowego drewniaka na którego będą pałować wrzutki.

Dzieli nas piłka - YouTube

Opublikowano

Robertowi zdrowia, natomiast ja paradoksalnie cieszę się, że zagramy bez niego. Wóz albo przewóz, to szansa na to, żeby zobaczyć, jak kadra będzie bez Lewandowskiego wyglądała i powoli ten zespół bez niego budować. Swoją drogą, ciekawe, kto będzie kapitanem. Czyżby Szczęsny? 

Opublikowano

Pan Buk S.A. jest ostatnio w formie, chętnie go zobaczę za Lewego. 

Opublikowano

Wszyscy (oprocz dubli) maja podane nazwiska a buksa jeszcze imie, i to pelne. Nie ma to jak starannosc w sztabie.

Opublikowano

Dziwią trochę powołania bramkarzy, wiadomo, że będzie Szczęsny bronił, ale czemu jest Skorupski (jebany w słynnym wywiadzie Lewego jak pies) i Drągowski z Serie B, a nie ma Grabary grającego w Lidze Mistrzów czy Bułki, będącego w świetnej formie w Ligue1 :dunno:

Opublikowano
22 minutes ago, Bartg said:

Dziwią trochę powołania bramkarzy, wiadomo, że będzie Szczęsny bronił, ale czemu jest Skorupski (jebany w słynnym wywiadzie Lewego jak pies) i Drągowski z Serie B, a nie ma Grabary grającego w Lidze Mistrzów czy Bułki, będącego w świetnej formie w Ligue1 :dunno:

Managerem Drągowskiego jest bratanek Kuleszy więc zawsze będzie powołany. Z Grabarą jest to samo co z Gikiewiczem, obawiają się go bo jest charakterny.

Na liście powołanych jest gościu z Serie C :gayos:

Opublikowano

Media sportowe po ostatnich meczach kadry: Betoniarek do wyjebania, nigdy więcej w kadrze. 

Media sportowe po wczorajszych powołaniach: Gdzie Betoniarek, gra dobrze w Southampton, przydałby się doświadczony.

:kekw: Nie to, że Southmampton ma drugą najgorszą defensywę w championship, no ale na pewno by tym razem Betoniarek niczego nie odjebał.