Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 15,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

szansa że wybierze dobrze jest bliska bądź równa zeru, także nie ma się co łudzić. W reprezentacji jest niezły burdel i w związku też, a przynajmniej wydaje się tak z zewnątrz. Związek i reprezentacja to nie Jagiellonia i tam pewne rzeczy po prostu nie przejdą czy będą działać.

Pewnie nawet jakbyśmy jakimś cudem ściągnęli dobrego kogoś dobrego i z reputacją to pewnie ciężko by to było doprowadzić do porządku.

Opublikowano

Kto z nas nie odwalał w pracy takiego jawnego "tak, tak, jasne, już mam to zrobione, tylko kwestia ostatnich detali, ale już zrobione więc nie ma stresu" w pracy i wydawało mu się, że to wiarygodne.

Opublikowano

Weszło mówi, że w żadnej pierwszej lidze w Europie nie pracuje polski trener lol.

Tak bym strzelał, ale nie byłem pewien, czy nie ma jakiegoś Polaka który nie był w kraju na 30 lat na Cyprze, czy coś.

Czyli ogólnie Polak może znaleźć pracę tylko w Polsce, a i tutaj liga zdaje się tracić wiarę. W tym roku widzę zatrudnionych w Ekstraklasie 7 trenerów - tylko jeden Polak w tym gronie. Ciekawe, czy dojdzie do sytuacji jak w Anglii, że angielski trener to rzadkość, bo każdy klub, który nagle wskoczył na wyższy poziom przez ostatnie 30 lat, zawsze robił to akurat jak zatrudniali zagranicznego trenera. Tylko że w tam w Premier League to ci zagraniczni pewnie byli na nieco wyższym poziomie...

Opublikowano

Już wiemy, nad czym pracował Lewandowski, że musiał opuścić najważniejszy mecz Polski w tych eliminacjach.

Opublikowano

Borek napisał, że 100% Urban z Magierą. I cicho? Sam nie wiem, co czuć w związku z tym.

Powiem tyle, gdyby mi ktoś powiedział, że Urban i Magiera i jeden z nich będzie asystentem, to nie umiałbym trafić, który z dwóch.

Opublikowano

Profesjonalizacja w PZPN postępuje, Prodiż na twiterze wyprzedza oficjalne ogłoszenie kekw

image.png

image.png

Opublikowano

Urban to na ten moment najlepsza opcja. Mam nadzieję, że da trochę ofensywniej pograć tym zawodnikom.

Opublikowano

No to kolejne 2 lata podążania w piłkarską otchłań.

Opublikowano
29 minutes ago, lukas_k96 said:

Urban to na ten moment najlepsza opcja. Mam nadzieję, że da trochę ofensywniej pograć tym zawodnikom.

22 minutes ago, addhoc said:

No to kolejne 2 lata podążania w piłkarską otchłań.

W chwili obecnej jakikolwiek wybór czy zagraniczny czy polski, ma małe szanse na odbudowę reprezentacji

Opublikowano

Prędzej man united wroci do topki, kadra w najbliższych latach na pewno nie nawiąże do złotych czasów Nawalki, jesteśmy dziadami.

Opublikowano

Kulesza widać jeszcze 0.6 promila po wczoraj, Urban już wie w co się wpierdolił

image.png

Opublikowano

piękne ujęcie oddaje jak jest w pzpn. To już druga kadencja Kuleszy i kiedy wszyscy myśleli że czasy Dziurowicza się skończyły to pod wodzami Kuleszy nieuchronnie tam zmierzamy. Aż dziwne że nasza liga idzie do góry ale to raczej zasługa klubów niż związku. Chociaż i tak gra tram więcej obcokrajowców niż zdolnych Polaków....

Opublikowano

Jednocześnie Kulesza nie przekazał do opinii publicznej do kiedy trener podpisał umowę oraz od czego jest ona zależna. Choć po konferencji można wywnioskować, że na krótko.

kekw

Opublikowano

Szkoda pana Jana na kadrę.

Bo wszystkie Janki to fajne chłopaki.

Opublikowano

Wybór Urbana to w sumie taki Probierz 2.0. No może trochę lepiej jeśli chodzi o relacje z mediami, ale sukcesy trenerskie podobne.

Opublikowano

Witamy wszystkiich na corocznej konferencji wybrania nowego selekcjonera - Jakie to kurwa prawdziwe i smutne zarazem

Opublikowano
3 godziny temu, _Shaman_ napisał(a):

Wybór Urbana to w sumie taki Probierz 2.0. No może trochę lepiej jeśli chodzi o relacje z mediami, ale sukcesy trenerskie podobne.

No jednak nie. Urban zdobył mistrzostwo Polski, dwa Puchary Polski i dwa Superpuchary. Probierz niestety ma tych tych trofeów mniej.

Opublikowano

Zobaczymy we wrześniu na meczu z Holandią jak sobie trener poradzi.

Opublikowano

Jak holendrzy nie oleją meczu, to żaden trener by sobie nie poradził. Chyba że na farcie 0:0, albo 1:0 po kiksie.

Opublikowano
4 godziny temu, Faka napisał(a):

Zobaczymy we wrześniu na meczu z Holandią jak sobie trener poradzi.

Holandia to tam pikuś, najważniejszy mecz z Finlandią.