Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano
2 minutes ago, PiotrekP said:

Skąd ta różnica 220zl?

Te dolne damskie lub dziecięce z tego co pamiętam.

• Odpowiedzi 16,4 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czyli tyle co we Francji, gdzie jest 160 euro i 110 euro. Nawet jeśli kogoś stać, to musi prychnąć widząc ten fakt.

Co do ligowców. Stanowski zapytał Urbana o poziom polskiej ligi. Urban pomyślał chwilę i odpowiedział: "no nie jest najwyższy no". Ktoś powinien to wyciąć i używać uniwersalnie. Całkiem zabawne. Czy faktycznie ktoś z polskiej ligi nie mógłby grać w kadrze, to nie wiem. Osławiony Grosicki gra w miarę ok.

Opublikowano

Akurat człowiekowi 2 zmiana wypada, a chciałem coś tam zerknąć. Żadnego wyniku bym nie obstawił, bo wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Albania do wymęczenia na 1:0. Drugi mecz na wyjeździe już gorsza sprawa

Opublikowano

Czuję że będą grać padakę i skończy się wygraną jedną bramką po jakiejś fuksiarskiej akcji z dupy.

Opublikowano

Niech grają padakę w obydwu meczach, byle przeszli te baraże. Co nam po pięknej grze, jak odpadną?

Opublikowano

Nie wiem co innego moglby powiedziec trener polskiej reprezentacji.

Opublikowano

No, nikt się nie spodziewa pięknej gry po naszych kopaczach. Ale trzeba też przyznać, że te 6 meczów pod kierownictwem Urbana to 4 wygrane i 2 remisy z Holandią, więc na papierze nie wygląda to tak źle.

Opublikowano

Tomasz Włodarczyk informuje: Filip Rózga ma wyjść w pierwszym składzie na mecz z Albanią! Oskar Pietuszewski ma zacząć na ławce rezerwowych.

Kto?

Opublikowano

"Meczyki" zgarnęły uwagę wielką sensacją. Otóż mówią, że do jedenastki ma wejść już dziś utalentowany nastoletni, przebojowy, ofensywny lewy skrzydłowy... Filip Rózga.

Czy "Meczyki" coś wiedzą, to nie wiem.

Rózga zagrał do tej pory 2 minuty w kadrze. Wiem, że szybko biega, jest lewonożny, poza tym w sumie nie znam. Jeśli jednak Szymański jest widziany jako środkowy pomocnik, to Rózga i Grosicki są "następni w kolejce" na tę pozycję, to oni wchodzili z ławki na tej pozycji.

image.png

EDIT: Sorry nie widziałem posta wyżej hehe

Opublikowano

Ahh powrót ulubionej komedii czyli mecze reprezentacyjne polskich kopaczy.

Nie wiem, co to za Rózga. Szkoda, że Zalewski się wykluczył.

Opublikowano

Jak nie wygrają, to rózgą powinni dostać wpierdol w szatni.

Edytowane przez tedi007

Opublikowano

Rózga jedyny w sumie lewonożny ofensywny skrzydłowy, oprócz Pietuszewskiego. No można dać gościa, co w lidze austrakciej ma w sezonie więcej żółtych kartek niż goli i asyst, co może pójść nie tak?

Opublikowano

Nie znam typa, piłkarz jakiś? Zawsze musi się trafić w kadrze selekcjoner indywidualista...

Aczkolwiek młody niech wejdzie w 60 i zrobi różnicę.

Opublikowano

Pietuszewski tez random, ale polozyl jakiegos obronce przed polem karnym i juz oglosili go zbawca kadry...

Grosicki chociaz powolany?

Opublikowano
10 minutes ago, Mejm said:

Pietuszewski tez random, ale polozyl jakiegos obronce przed polem karnym i juz oglosili go zbawca kadry...

Oczywiście, wszystko ładnie wyjaśnione wraz taktyką KSEF

Opublikowano

Ta reklama koszulek to na serio czy ai?

Opublikowano
1 minute ago, Mejm said:

Ta reklama koszulek to na serio czy ai?

Niestety real kekw

Opublikowano
38 minut temu, Bartg napisał(a):

image.png

Takie potezne statystyki jak na ligę austriacką.

WALCZAK :D

39 minut temu, Mejm napisał(a):

No położył z 15 razy w 6 ostatnich meczach zaliczając 3 gole i 3 asysty w jednej z najlepszych lig Europy w niepełne 60 minut na mecz, na skrzydle.

Ostatnio takie liczby miał Irek Jeleń chyba :D.

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał(a):

Nie no, Pietuszewski ma trochę lepsze staty niż ten Rózga

pietuszewski.jpg

Opublikowano

No tego Pietuszewskiego to mam nadzieję wpuszczą w trakcie gry chociaż na jakieś 20 minut

Opublikowano

No spoko, Piatek tez mial dobra faze przez sezon i nawet nadali mu odpowiedni przydomek, ktory dosc szybko sie zdewaluowal. Ale wiadomo, ze trzeba chwytac sie szybko jakiejs nadziei w polskim futbolu bo tak szybko przemija xD