Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Jak Włosi to przejebią, to Ja będę miał spokojne wakacje w lipcu stypa na kawce z Włochami xDD.

• Odpowiedzi 16,4 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie musial pisac, wszyscy wiedzieli.

Opublikowano

Szkoda mi Urbana. Jakis taki normalny sie wydaje w porownaniu z poprzednimi pokemonami na stanowisku selekcjonera.

Opublikowano

Włosi chyba najgorszy sezon od odkrycia futbolu, zarówno liga, jak i kadra, dno totalne przegrali na stadionie tramkarzy z palącymi się blokami w tle...

Opublikowano

Ech, szkoda. Porażka na własne życzenie, 2 gole Szwedzi dostali za darmo, panika w obronie. W ataku nawet to szło, bramkarz rywali wybronił 2 "setki". Teraz Robercik na emeryturę i trzeba kleić skład na euro.

Opublikowano
Teraz, Shankor napisał(a):

Ech, szkoda. Porażka na własne życzenie, 2 gole Szwedzi dostali za darmo, panika w obronie. W ataku nawet to szło, bramkarz rywali wybronił 2 "setki". Teraz Robercik na emeryturę i trzeba kleić skład na euro.

Ciekawe kto będzie grał na 9.

Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał(a):

Szkoda mi Urbana. Jakis taki normalny sie wydaje w porownaniu z poprzednimi pokemonami na stanowisku selekcjonera.

top trener, za wcześnie by o tym mówić, ale szansa na drugie miejsce po benhakerze

Opublikowano
1 minute ago, KrYcHu_89 said:

Ciekawe kto będzie grał na 9.

Karol, Człowiek który został piłkarzem

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Włosi chyba najgorszy sezon od odkrycia futbolu, zarówno liga, jak i kadra, dno totalne przegrali na stadionie tramkarzy z palącymi się blokami w tle...

A tak się cieszyli, że będą z Bośnią grać

Opublikowano

a czy to robi jakąś różnicę? Urban, Probierz czy Pochettino? Pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. Ciężko jest powiedzieć jako obserwatorowi co tak naprawdę się tam dzieje. W ciągu ostatnich 15-20 lat mieliśmy jednego trenera, który ogarnął a i to potem nie potrafił dorównać swoim własnym wynikom/ To że system polskiej piłki jest mniej lub bardziej chory nie powinno wpływać na I kadrę ani w zasadzie na żadną inną kadrę narodową

Opublikowano

Na Instagramie Lewandowski wrzucił grafikę, która sugeruje, że kończy reprezentacyjną karierę. Trudno, kiedyś ten moment musiał nadejść. Urban zostaje - i dobrze. Czas na zmiany, trzeba budować nową kadrę. Potencjał jest, co widać po naszej młodzieżówce. Trzeba jednak kogoś, kto na spokojnie to ułoży, bez presji na wynik. Liga Narodów powinna być takim poligonem.

Opublikowano
11 minut temu, lukas_k96 napisał(a):

Na Instagramie Lewandowski wrzucił grafikę, która sugeruje, że kończy reprezentacyjną karierę. Trudno, kiedyś ten moment musiał nadejść. Urban zostaje - i dobrze. Czas na zmiany, trzeba budować nową kadrę. Potencjał jest, co widać po naszej młodzieżówce. Trzeba jednak kogoś, kto na spokojnie to ułoży, bez presji na wynik. Liga Narodów powinna być takim poligonem.

Dzięki Robert, ale tego Lukaku już miałeś :/. Smutek x2.

Trzeba obejrzeć te ostatnie mecze Barcy na pożegnanie mistrza.

Kamil, Robert, to kto nam został do oglądania na wysokim poziomie w sporcie co weekend?

Opublikowano

A komu kibicować na Mundialu w naszej niedoszłej grupie? Ja to będę kibicował Tsubasom, mają super kibiców i dość dobrą drużynę.

Macie jakichś swoich faworytów lub ulubieńców aby trzymać za nich kciuki na luzaku?

Opublikowano
Teraz, SebaSan1981 napisał(a):

A komu kibicować na Mundialu w naszej niedoszłej grupie? Ja to będę kibicował Tsubasom, mają super kibiców i dość dobrą drużynę.

Macie jakichś swoich faworytów lub ulubieńców aby trzymać za nich kciuki na luzaku?

Norwegia

Opublikowano
17 minutes ago, lukas_k96 said:

Robert Lewandowski po meczu ze Szwecją:

"Muszę przemyśleć parę rzeczy. Nie jestem w stanie nic zadeklarować. Wrócę do klubu. Mam kilka spotkań do rozegrania. Sam muszę odpowiedzieć na kilka znaków zapytań. 'Time To Say Goodbye' to żadna deklaracja. To jak kibice nas dopingowali, to wielka duma i wsparcie. Chcę im podziękować w imieniu całej drużyny".

Źródło: TVP Sport

Opublikowano

Włosi 12 lat bez mundialu, dobra seria, ale też świadczy o tym, jak ciężko z Europy dostać się na ten turniej.

8 minut temu, Bartg napisał(a):

Robert Lewandowski po meczu ze Szwecją:

"Muszę przemyśleć parę rzeczy. Nie jestem w stanie nic zadeklarować. Wrócę do klubu. Mam kilka spotkań do rozegrania. Sam muszę odpowiedzieć na kilka znaków zapytań. 'Time To Say Goodbye' to żadna deklaracja. To jak kibice nas dopingowali, to wielka duma i wsparcie. Chcę im podziękować w imieniu całej drużyny".

Źródło: TVP Sport

A to dobrze, że ktoś sprostował, raczej będzie grał aż mu noga odpadnie, jak Ronaldo

Opublikowano

byle jutro nie oglądać skrótu na YT i przeżywać niepotrzebne ukłucia w sercu.

Opublikowano

A w ogóle Urban przedłuży? Już wiekowy chłop, a kadra Polski to nie najmniej stresująca robota na ziemi.

Ja tam widzę powrót Brzęczka, który akurat odszedł przedwcześnie, jak nie teraz to za 2-3 lata.

Opublikowano

Oprócz wylewów w obronie mecz załatwiło trzymanie na siłę słaniającego się Casha i jeszcze granie wszystkiego jego stroną. Liczenie, że chłop przechyli szalę zwycięstwa na naszą stronę w sytuacji gdy ledwo żyje i w zasadzie ucieka od gry byle tylko nie dostać piłki, okazało się takie średnio sensowne.

Opublikowano

Po ikomentarzach kibiców z kanapy na fb- winny jest oczywiście tylko i wyłącznie sędzia, mecz trzeba powtórzyć. W odwrotnej sytuacji byłaby cicho-sza, ale to przecież dobrze znamy. Wyjątkowo nie jest winny trener i piłkarze.

Opublikowano

Nie przejmujcie się, i tak mistrzostwo wygra Trump, więc nie ma tam po co jechać.

Co do selekcjonera, to mam mieszane uczucia - niby przydałaby się stabilizacja, ale no koleś nie potrafił przygotować kadry do baraży. Umówmy się, już mogliśmy odpaść z Albanią i nikt nie powinien mieć o to pretensji. Dwa mecze z bardzo przeciętnymi zespołami w których Polska nie wyglądała za dobrze (defensywa to dramat - cztery gole stracone w dwóch meczach...).

Opublikowano

Wstałem, piję kawkę, no i smutek, powinniśmy to przejść...

Ale co Włosi odjebali to ich. Trzeci z rzędu Mundial przed telewizorem kekw