Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No pandy maja dosyc dlugie ramiona.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 408,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

zagoniłem dwóch siostrzeńców (14 i 17lat) oraz siostrzenicę (12) na kyokushin. Poproszę o medal Spartakusa. Dzieciaki chodzą ze mną od września i bardzo im się podoba.

Opublikowano

Wszystkich co znam co zaczęli trenować sztuki walki w młodym wieku mają problemy ze stawami,głównie kolana,ty nie masz?

Opublikowano

Ja w takim młodym wieku jak oni nie zaczynałem, bo miałem wtedy 20 lat. Pierwsze słyszę, żeby ktoś miał problemy ze stawami od wczesnego trenowania. W każdym razie mnie nic nie boli, a chrupało tylko wtedy jak zrobiłem długą przerwę od rozciągania. Przez rok przestałem ćwiczyć i zaczęło mi strzelać w biodrze przez jakiś czas, potem samo przestało. Dzieciaki na razie na nic się nie skarżą.

Opublikowano

Ja zaczynałem TKD ITF jakoś w połowie podstawówki i po paru latach miałem ogromne problemy z kolanami. Po treningach, jak już organizm ostygł, ból pojawiał sie przy każdym poruszeniu nogą i znikał dopiero po solidnej rozgrzewce (która sama w sobie była katorgą). Przeszło mi samo po kilku miesiącach więc zwaliłem to na karb intensywnego wzrostu ciała w tamtym okresie. Nigdy już poźniej problemów z kolanami nie miałem a trenowałem jeszcze do końca studiów. Tak czy inaczej TKD polecam dzieciakom bo wszechstronnie rozwija, oczywście jesli trener potrafi odpowienio trening urozmaicać. 

Opublikowano

ból kolan ? zdradze wam sekret, co jest najczęstszą przyczyną. przeprosty i jakieś dziwne kąty przy uginaniu (odwodzenie przywodzenie). przy chodzeniu i kucaniu trzeba się pilnować, a co dopiero przy kopaniu 

Opublikowano

Tak z innej beki. Znajoma z rodziny dostała skierowanie do endokrynologa i poszła się zarejestrować. Zgadnijcie na kiedy ma wizytę?

Na grudnia

2015

.

Opublikowano

Moja żona na operację przegrody nosowej na 2017 w większości Wrocławskich szpitali.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Typy są za(pipi)yste :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=A_umwydo2OE

dobry filmik dla domatorów

https://www.youtube.com/watch?v=LqgGhJywnHI&list=TLUzJ_XP8f0R4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem to samo, już chciałem się burzyć, że Spartakusa zamknęli, albo nie daj Boże został skasowany XD

Opublikowano

Moim zdaniem dobre rozwiązanie - od razu widać czy pojawił sie nowy post, zaoszczędzamy jedno kliknięcie; )

Opublikowano

Wtedy tez bylo widac ;)

Opublikowano

W sensie w jakim temacie kto się odezwał, a nie tylko pogrubiony napis spartakus - nie przeczytalem wszystkich tematów, wiec mi to nie pomagało ;p

Opublikowano

najbardziej roz(pipi)a mnie haslo " biore suplementy takie jak bialko czy weglowodany", dlaczego nikt do tych suplementow nie zalicza tluszczy ? XD

Opublikowano

Wszyscy macie napompowane mięsnie toksynami, je.banym t-virusem , poumieracie młodo i szybko

Opublikowano

On powiedział, ze ma 41 jak napnie, czy tyle chce mieć :D ?

Opublikowano

On powiedział, ze ma 41 jak napnie, czy tyle chce mieć :D ?

Tyle ma razem z ojcem i Drzyzgą