Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie (pipi), ciapate zapewne głowy odcina i nie pyerdoli się

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 409,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Litwin poratuj wiedzą i wytłumacz mi czym jest spowodowane uczucie pieczenia podczas ćwiczeń?

Ale to jest w końcowych ruchach?Jak masz już dokrwione mięśnie?Bo to mogą być albo stany zapalne,że mocno ponadrywałeś włókna mięśniowe albo/i na raz ze obniża się się ph i się zakwaszasz.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Na to wygląda,jakoś musi się objawiać zmęczenie,gdyby nie było takich symptomów jak ból i pieczenie to machałbyś do zerwania przyczepów.Ja teraz stosuję alkagen- mieszanka minerałów,aby opóźnić zakwaszenie,to praktycznie w ogole nie czuję tego palenia,tylko po prostu kończy mi się prąd.

Opublikowano

Ten też opisuje, że typki z nożami nie są mu obcy, także w nocy również ma niezły trening

Mówi też, że czasem jest -10o, -12o, to się kartonem przykrywa. Paryż to nie południe Francji. Bywa zimniej.

Opublikowano

Noc rzygania i srania po salatce, tydzien na wafelkach ryzowych, biszkoptach, rosole z makaronem i 3.5kg gdzies spier.dolilo :/ nikt mi nie powie ze to tylko woda ze mnie wyszla :/ zrem juz normalnie ale nic waga nie skaczec:/

Opublikowano

w tym roku w marcu miałem tydzien zatrucie pokarmowe, ponad 5kg spadło w 2 tygodnie, ale pamietam jak mnie Kabi wtedy przekonywał, że to tylko woda

no niestety nie :(

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Jak miałem w wojsku salmonellę to schudłem nie pamiętam 7 albo 10 kg w 3 dni,temp. 41 stopni,ze już mówić nie mogłem,tylko coś bełkotałem,fat na brzuchu został za to mega odwodniony byłem i miecha poleciało masakrycznie,bicek spadł 3 cm

Opublikowano

To jakbym dostal salmonelle to bym chyba zszedl i na ulicy sie nie pokazal. Chyba ze w szpitalu by mnie podratowali jakimis koksami. Wkur.wia mnie to bo u mnie ciezko wyciagnac jakies dodatkowe kg a tu takie cos :/ treningi karate juz sobie odpuscilem w grudniu przez to.

Opublikowano

Noc rzygania i srania po salatce, tydzien na wafelkach ryzowych, biszkoptach, rosole z makaronem i 3.5kg gdzies spier.dolilo :/ nikt mi nie powie ze to tylko woda ze mnie wyszla :/ zrem juz normalnie ale nic waga nie skaczec:/

Współczuję koledze. Moja ciotka ma często grypy jelitowe, trwają kilka dni, są etapy gdzie jak zarzuca tynk na porcelanę to z miską na kolanach bo rzyga co chwilę. Może być gorzej.

Opublikowano

JJ weź jej powiedz niech sobie kupi probiotyki,bo to w jakim stanie są jelita to rzutuje na cały organizm.Inna sprawa Debiuty przenieśli do Gdańska na 28.02 więc jak Krupek mi z banerem nie stanie,to będzie foch ;)

Opublikowano

Ona jest probiotyki a lekarze wciąż nie wiedzą co to i skąd to.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

litwin, gdzie beda te zawody?

Wiem że Gdańsk,nie wiem gdzie dokładnie

JJ poczytaj tutaj:

http://expandedconsciousness.com/2014/09/22/gut-bacteria-can-directly-affect-anxiety-behavior-and-emotional-health-4-tips-to-balance-your-gut-from-a-holistic-therapist/

Oprócz probiotyków musi dostarczać im pokarm,one żywią się inuliną,której dużo jest w warzywach,jeżeli nie będzie lepiej jadła,to te które dostarcza nie będą miały gdzie się zaczepić,bo walczą o miejsce z innymi patogenami.Dodatkowo te co są dostaną energię by się rozmnażać.

Opublikowano

w tym roku w marcu miałem tydzien zatrucie pokarmowe, ponad 5kg spadło w 2 tygodnie, ale pamietam jak mnie Kabi wtedy przekonywał, że to tylko woda

no niestety nie :(

Miałem tydzien podobnie i u mnie wróciło do normy. Jesli miałeś 2 tygodnie biede z michą to normalne ze musiało spaśc tez mięso. Poza tym nie wiem jak mozna sie zatruć zeby sr.ać 2 tygodnie. Co ty zjadłeś, kure ze stycznia?

Opublikowano

tydzien sr.alem, a drugi tydzien dochodzilem do siebie i jadlem suchary, biszkopty i kisiel

Opublikowano

JJ weź jej powiedz niech sobie kupi probiotyki,bo to w jakim stanie są jelita to rzutuje na cały organizm.Inna sprawa Debiuty przenieśli do Gdańska na 28.02 więc jak Krupek mi z banerem nie stanie,to będzie foch ;)

Hehe, jak będę wtedy wolny to coś się wymyśli ;)

Opublikowano

W czwartek 18 grudnia Trybunał Sprawiedliwości (Unia Europejska - Sąd Najwyższy) uznał otyłość jako niepełnosprawność.

Opublikowano

Czyli już się nie możecie śmiać z Roziego, bo drwina z niepełnosprawnych jest niesmaczna.

Opublikowano

W czwartek 18 grudnia Trybunał Sprawiedliwości (Unia Europejska - Sąd Najwyższy) uznał otyłość jako niepełnosprawność.

Roztyjemy się i zwalimy wszystko na geny,to precedens niedługo kabiego będzie można uznać za niepełnosprawnego?Od jakiego bf jest otyłość?

Opublikowano

A karlowatosc ponizej jakiego wzrostu?