Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Waży 100 kg,siada 220,co daje 2,3 krotność jego wagi.Ja 84 kg i siadam 180,co daje 2,14 ale nie kręcę o tym yt :)

Ta ale oni z tego robia przy okazji fejm i kase.

Wiem trollowalem,zazdroszczę im tego ;)

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 377,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Zaloz program litewski koks

Opublikowano

tak sie konczy branie koksu przez polowe zycia, pisalem niedawno ze u mnie na silce typek w tym samym wieku padl na zawal.

Opublikowano

No on napewno sie nie znal i sie nie badal xD

Opublikowano

Obstawiam ze na chwile obecna jestem zdrowszy niz ty. Dupa cie piecze o tego alkoholika ze juz drugi raz jak poje.b z tym wyskakujesz?

Opublikowano

Tak jak mnie twoje damskie ciezary.

Opublikowano

z takich newsów z ostatnich dni to Patrycjusz pociął jakiegoś typa nożem i grozi mu nawet dycha. Patryk2703 nieźle trollował mu na fejsie xd

Opublikowano

kto to jest (pipi)a patrycjusz, to jakas wtopa go nie znac czy yakubu za duzo na internetach siedzi?

Opublikowano

Jeden z betoniarek co płacze na jutub, że Patryk2703 oskarża go o branie sterydów.

Opublikowano

Tego drugiego tez nie znam, szkoda czasu. Lepiej w gry pograc

Opublikowano

W ogóle, amatorzy, którzy biorą coś więcej poza suplami - xd.

Opublikowano

tak sie konczy branie koksu przez polowe zycia, pisalem niedawno ze u mnie na silce typek w tym samym wieku padl na zawal.

Jasne,tylko od koksu.Wcale nie od redukcji na kokainie czy amfie.Zyzz tylko od koksu też umarł.

Jeden z betoniarek co płacze na jutub, że Patryk2703 oskarża go o branie sterydów.

Szkoda że Patryk sam wbija,no i co to za typ ten Patryk,co jedyna jego aktywność to hejt?

z takich newsów z ostatnich dni to Patrycjusz pociął jakiegoś typa nożem i grozi mu nawet dycha. Patryk2703 nieźle trollował mu na fejsie xd

Poczekamy.Na razie jest że stanął w obronie laski,wiesz coś więcej?

Opublikowano

Patrycjusz W. na legalu przybijał przy mnie w szatni w Sky Towerze w żyłę, myślałem, że rzygnę, jak wrzucałem skórkę po bananie, a w koszu strzykawka.