Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 14 cali. Szkoda tylko że monofoniczny. W garażu mam taki sam, tylko 21. Nawet pilot pasuje.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 godzinę temu, Jukka Sarasti napisał(a):Chętnie - rozgryzę tylko jeszcze jak podpiąć X360 do internetu w nowym mieszkaniu (z tego co widzę, nie tylko ja mam problem z podpięciem tego sprzętu do sieci 5G) i można zacząć coś planować :)Jeśli chodzi o Wi-Fi to musisz ustawić router na 2,4GHz bo 5GHz te stare konsole nie widzą i jest problem.Jakoś ostatnio router mi się całkowicie przestawił na 5GHz i jak niedawno próbowałem odpalić X360 to nie mogło znaleźć mojej sieci - poczytałem i wyszło, że właśnie o to chodzi, więc musiałem ustawić router na zmienną częstotliwość, żeby każdy ze sprzętów dostał sygnał w takiej formie, jaka mu najbardziej odpowiada.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 6 minut temu, Wredny napisał(a):Jeśli chodzi o Wi-Fi to musisz ustawić router na 2,4GHz bo 5GHz te stare konsole nie widzą i jest problem.Jakoś ostatnio router mi się całkowicie przestawił na 5GHz i jak niedawno próbowałem odpalić X360 to nie mogło znaleźć mojej sieci - poczytałem i wyszło, że właśnie o to chodzi, więc musiałem ustawić router na zmienną częstotliwość, żeby każdy ze sprzętów dostał sygnał w takiej formie, jaka mu najbardziej odpowiada.Dzięki!