Skocz do zawartości

własnie ukonczyłem...

Featured Replies

Opublikowano

Zaje.bisty telewizorek. To 15 cali?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak widze forumowych "wspierajacych" day 1:   czwartek, caly dzien, statusy na forum - gdzie ten ku.rwa kurier, zaje.bie ch.uja, juz czwartek a jeszcze go nie ma, no ku.rwa lepiej zeby byl przed we

• Call of Duty Black Ops 3 - nigdy nie lubiłem podserii Black Ops. Jedynka doceniana za fajny scenariusz moim zdaniem klęka od natłoku złych gameplayowych rozwiązań, dwójka miała tak żenująco naciąganą

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Kingdom Come: Deliverance (PS4) Przykład na to, że gierkom warto dawać drugą, a czasami nawet trzecią szansę. Tym bardziej, jeśli instynktownie czujemy, że ów gra powinna nam siąść, tylko coś początk

Opublikowano

14 cali. Szkoda tylko że monofoniczny. W garażu mam taki sam, tylko 21. Nawet pilot pasuje.

Opublikowano
1 godzinę temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Chętnie - rozgryzę tylko jeszcze jak podpiąć X360 do internetu w nowym mieszkaniu (z tego co widzę, nie tylko ja mam problem z podpięciem tego sprzętu do sieci 5G) i można zacząć coś planować :)

Jeśli chodzi o Wi-Fi to musisz ustawić router na 2,4GHz bo 5GHz te stare konsole nie widzą i jest problem.
Jakoś ostatnio router mi się całkowicie przestawił na 5GHz i jak niedawno próbowałem odpalić X360 to nie mogło znaleźć mojej sieci - poczytałem i wyszło, że właśnie o to chodzi, więc musiałem ustawić router na zmienną częstotliwość, żeby każdy ze sprzętów dostał sygnał w takiej formie, jaka mu najbardziej odpowiada.

Opublikowano
6 minut temu, Wredny napisał(a):

Jeśli chodzi o Wi-Fi to musisz ustawić router na 2,4GHz bo 5GHz te stare konsole nie widzą i jest problem.
Jakoś ostatnio router mi się całkowicie przestawił na 5GHz i jak niedawno próbowałem odpalić X360 to nie mogło znaleźć mojej sieci - poczytałem i wyszło, że właśnie o to chodzi, więc musiałem ustawić router na zmienną częstotliwość, żeby każdy ze sprzętów dostał sygnał w takiej formie, jaka mu najbardziej odpowiada.

Dzięki!