Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 23 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Rozumiem że trzeba zmniejszyć rozdzielczość i jakość tekstur ale tak okrajać grę względem wersji pc? http://cdn.ps3site.pl/files/2011/09/230.jpg?b5e7d4

• Kupiłem, pograłem, fajnie się gra, ale u siebie na PC odpalam Crysisa w full max detalach i widzę, że dużo rzeczy zostało wyciętych lub lekko przyciętych. Jakkolwiek gra się fajnie i wg mnie jest to t

• Wejdź w chapter select, tam powinno być pokazane na jakim najwyższym poziomie ukończyłeś dane etapy. Jeśli któryś nie jest na Delcie to po prostu przejdź je od nowa.

Opublikowano

Dla mnie pewniak. Szkoda kurna, że prawie większosć interesujących mnie tytułów wychodzi na przłomie października/listopada:/

Opublikowano

Ciekawe czy będą takie kwiatki jak z C2. Automatycznie gra uruchamiała mi się w 1080p i wyglądała dziwnie. Po zmianie ustawień konsoli na 720p gra zyskiwała na jakosci obrazu. Przynajmniej na moim tv było to widoczne.

Opublikowano

Mnie niektóre gry chodzą w 1080p na TV, ale co z tego. ;P To tylko upscaling.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Kto by pomyślał, że Crytek po tylu latach od premiery jest w stanie zdziałać takie rzeczy z Crysisem. Ciekawe o ile lat wyprzedził karty graficzne w momencie premiery bo z tego co kojarzę to chyba jeszcze nie było wtedy karty zdolnej wygenerować tą dżunglę w full-detal.

Opublikowano

Screeny wyglądają super, nawet jeśli wziąć pod uwagę mniejsze i większe cięcia, to grafika i tak urywa łeb.

Edytowane przez K@t

Opublikowano

Błędy SI, skaczące FPS w Crysis 2 odstraszyły mnie od zakupu. Jednak jeśli SI będzie podobne jak na PC, oraz gra nie będzie zrywała to na Crysisa 1 być może się skuszę smile.gif

Opublikowano

Jest naprawdę nieźle, już doczekać się nie mogę jak na własne oczy zobaczę jakie poprawy niesie za sobą konsolowa wersja najlepszej PCtowej gry ;). A kiedyś mówiono, że obecne konsole nie uciągną Kryzysu a tu proszę, w lepszej jakości dostajemy, nice.

Opublikowano

Wesker, chyba nie wierzysz w tę lepszą jakość? :P To czysty bullshit marketingowy. Dodatkowe efekty, czyli gorsze tekstury, gorsze wygładzanie krawędzi, niższa rozdziałka i brak DX10? ;]

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Niech tylko się dzisiaj pojawi :rolleyes: , pewnie dopiero w godzinach wieczornych wraz z aktualizacją PS Store. Ciekawi mnie czy jedynka oferuje więcej możliwości niż druga część. Struktura wydaje się być bardziej otwarta, więc...

Opublikowano

Jakby co to jest już na amerykańskim store za cenę 19,99$

Opublikowano

Na polskim już też można kupić, wieczorkiem zacznę pobierać.

Wie ktoś ile gra zajmuje miejsca na dysku?

Opublikowano

przeczytalem info:

"Posiadacze PS3, którzy stosują popularne "zrzutki" w PlayStation Store mogą czuć się ostrzeżeni, bowiem aby zagrać w ten tytuł trzeba być dostępnym w trybie online (a zatem pozostałe osoby dzielące konto nie będą mogły wówczas uruchomić gry). Co ciekawe, wersja dla konsoli X360 nie posiada tego typu ograniczenia i można w nią zagrać będąc offline. Jeśli jednak mamy zamiar uruchomić ją na innej konsoli z tego samego konta, musimy odczekać 10 minut w przypadku opcji odzyskiwania konta na innym systemie".

czy moze ktos to potwierdzic ? bo jesli tak jest to musze kupic zrapke zamiast sciagac od brata ;)

pozdrawiam

bbq_boban

Opublikowano

i bardzo dobrze ze bzdura :)

poprawiles mi humor :)

Opublikowano

Bzdura z dupy wzięta. Właśnie gram na swoim koncie (gra ze składki), odłączony od PSN.

Ufff, dobrze bo składałem się z Tobą i już miałem pisać PW, że świat się skończył, a jeszcze nie ściągałem gry :)