Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Przecież już było mówione, że Crash to nie była postać Sony -_-'

Czym się różni MC z H:ODST od tego MC z Halo 3? Ma inną diodę na dupie czy jak?

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

W ODST i Halo Reach nie ma MC

I polowe H2 grasz jako Arbiter :P

Opublikowano

A jak M$ mógł tak Banjo i Rare zje.bać ? jako fan platformówek czuję się oszukany.

Opublikowano

No właśnie Daddy psioczysz na tego Kratosa, że tak go gwałcą, a po prawdzie to MC jest więcej, bo to ciągle ta sama postać tak jak pisze Stona.

Edytowane przez Square

Opublikowano
  • Autor

W ODST kierujesz zwykłym żołnierzem, a raczej komandosem.

No a w God Of War kierujesz Kratosem bogiem wojny, jak i zwykłym człowiekiem. :turned:

Opublikowano

różnica 600tys. to nie jest dużo jak na serię która jest zakorzeniona w plejszejszonie i była kolejnym exem z wielu który ta konsolka straciła jak zwykle :) w drugą stronę...

ME3:

x360 2.20mln

ps3 0.75mln

to akurat nie dziwne bo ME to slaba seria. Nie wiem jak komus moze sie to spodobac :confused:

Ja już pomijam fakt, że ja mowiłem o sprzedaży chyba najbardziej HC tytułu, a on wyskoczył z ME3 :rofl2: . I tym jego argumentem dlaczego jest taka różnica w sprzedaży DS między PS3/360 równie dobrze możnaby tłumaczyć różnicę w sprzedaży ME3 (dodając, że wersja na PS3 jest po prostu skopana). No i oczywiście nie mogło, zabraknąć tradycyjnego dla xbotów, gdybania.

dobrze, że akceptujecie jeszcze hamulce w pojazdach

Wy już tego nawet nie akceptujecie dlatego M$ musiał wydać wam Kinect Joy Ride. :D

Opublikowano

No to w takim razie przyjmijmy że w GoW 1 kierujesz zwykłym Kratosem, dwójce bogiem, a w trójce półbogiem. Trzy rózne postacie, dziękuje.

Opublikowano

W ODST kierujesz zwykłym żołnierzem, a raczej komandosem.

No a w God Of War kierujesz Kratosem bogiem wojny, jak i zwykłym człowiekiem. :turned:

No to w takim razie przyjmijmy że w GoW 1 kierujesz zwykłym Kratosem, dwójce bogiem, a w trójce półbogiem. Trzy rózne postacie, dziękuje.

No i? Where is the point?

Opublikowano

na ps3 tacy kor gejmerzy, że im cofanie czasu przeszkadza

połowa kariery gt4 w hd to tryb polegający na oglądaniu samochodu podczas wyścigu :(

A jak M$ mógł tak Banjo i Rare zje.bać ? jako fan platformówek czuję się oszukany.

no, kupić studio za 300mln. i wjebać ich do klepania kinect sports to ładny fail, jako fan platformówek powinieneś przejrzeć gry XBLA lub kupić wii chyba że już masz.

btw. kratos był jeszcze w MK i będzie w tej nowej nawalance, kolejne dymanie marki i postaci przez soniacza...

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Wy już tego nawet nie akceptujecie dlatego M$ musiał wydać wam Kinect Joy Ride. :D

:teehee:

Opublikowano
  • Autor

I co śmieszne, różnica jest odczuwalna. O ile w pierwszej części, musiał użyć puszki by pokonać Aresa, to w trójce jest już na poziomie bogów i poza wiadomo kim radzi sobie z nimi bez problemu. ;]

Opublikowano

Cofnij sobie czas online. A zapomnialem, w GT pewnie nikt online nie gra...

troll harder. nie ma problemu znaleźć pokój z gra.

no tak, ale archaiczne rozwiązania w trybie online troche wqrwia cnie ? Przekopac sie przez taka ilosc drzewek, by na koncu zobaczyc, ze dana fura nie spelnia wymogow klasy. Zreszta bez jaj, szkoda, ze mimo 6 lat produkcji, to Forza jest przykladem jak rozgrywka sieciowa w wycigach powinna wygladac.

Opublikowano

ale ja rozumiem, że ten cały mistrz szef jest co najmniej tak charyzmatyczną i zayebista postacią jak kratos tak ? jedyne halo jakie skończyłem, to dwójka i z tego co pamiętam, był po prostu anonimowym ludkiem w super zbroi (design troche z power rangers). sorry za ignorancję, jestem słabo obeznany w kwestii halo (singiel w dwójce podobał mi się swego czasu bardzo, nie licząc miejscami designu)

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

No ale jasne ze jest. Przeciez Master Shef zmienil calkowicie rynek FPSow na konsole. Jest tak samo rozpoznawalna postacia na swiecie jak Kratos, chociaz zaczal znacznie pozniej. Szkoda, ze przez wydania HD stracilem sentyment, ktory towarzyszyl mi przez 10 lat i wspomnienia gdy po raz pierwszy wsiadajalem do warthog'a. Tak jak pisal Stona, wole pamietac gry takimi jakie byly, niz przechodzic je po 10 latach z podniesiona rozdzialka. Tym sie tylko Mendrek moze jarac !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra panowie, na dziś starczy, osoby pracujące i uczące się idą spać, bezrobotni walczą dalej. W dzisiejszym dniu lepsi okazali się fani jedynej słusznej konsoli na rynku, pochodzącej z Japonii. Xboty wypadły niemal tak marno i beznadziejnie jak ich ostatnie ekskluzywne gry pokroju star wars kinect czy minicraft.

Dobranoc.

PS. Dzisiejszy dzień sponsorował nowy trailer The Last of Us.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

niech Ci sie przysni fajna rozgrywka sieciowa w Uncharted! :*

Opublikowano

Minecraft nie jest ekskluzywem na xbota.

Opublikowano

Xboty wypadły niemal tak marno i beznadziejnie jak ich ostatnie ekskluzywne gry pokroju star wars kinect czy minicraft.

:lol: Jakbym miał jeszcze jakieś wolnego plusa to bym ci normalnie go dał.

Opublikowano

jako fan platformówek powinieneś przejrzeć gry XBLA lub kupić wii chyba że już masz.

No proszę, nawet Daddy potrafi napisać coś rozsądnego.

niech Ci sie przysni fajna rozgrywka sieciowa w Uncharted! :*

Co prawda, co-op w U2 był miodny, ale żeby o tym śnić?

Opublikowano

kto by sie jaral kooperacja, jak w potyczkach miod wylewa sie z ekranu ! :teehee:

Opublikowano

Minecraft nie jest ekskluzywem na xbota.

Jest cudem na Xboxa. PC nie jest platformą do gier, więc tych gier na nim nie ma. Dlatego i Minecraft przedtem nie istniał - na X360 mamy (ekskluzywną) konwersję gry, której wcześniej nie było. Dla cudotwórców tworzących na konsolę MSu to jak widać żaden problem.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Dobra, na zakończenie dwa przykłady jak można zniszczyć ładną okładkę:

Przykład 1:

28qn9y.jpg

BAC_GOTY_360PFTfront610.jpg

Przykład 2:

20120515halo4_full_1.jpg

EFa3hl.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.