Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3 - online

Featured Replies

Opublikowano

Wole te prawie 200 złoty odłożyć na Bad Company 3 :]

Masz racje- ono na bank bedzie wolne od bugow :)

Zwłaszcza że Bad Company 2 nie miał błędów :) co nie którzy mają bardzo krótką pamięć, sam uważałem że BC2 to najlepsza gra pod multi a mapy są legendarne :) ale nie wymarzę ze swojej głowy że ta gra miała bardzo dużo błędów o czym nie którzy chyba nie chcą pamiętać.

• Odpowiedzi 7 tys.
  • Wyświetleń 546,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;]

• Zaprawdę powiadam Ci, porzuć ten badziewny tryb, patrząc na ten wątek, jest on źródłem największego zła jakie zstąpiło na Battlefielda 3 ;]

Opublikowano

Ostatnio odpaliłem BC2 i nie dość że mało ludzi, to wszystko wydawało mi się takie tooopoooorne.

Ja chcę dobrego BF3, bez bugów i bez naciągania na kasę! ;(

Opublikowano

Ostatnio odpaliłem BC2 i nie dość że mało ludzi, to wszystko wydawało mi się takie tooopoooorne.

Ja chcę dobrego BF3, bez bugów i bez naciągania na kasę! ;(

to chyba czas na kickstarter i tworzymy wlasna gre xD

Opublikowano

Jakiś czas temu powiedziałem sobie ,że nie bede finansował bandy obiboków z:Dice.Po tym co piszecie widze ,że niezłe cyrki .Dobrze ze w nich nie uczestniczę. :D

Taaa..stara śpiewka. Szukasz sobie wytłumaczenia a tak naprawdę każdy ten dodatek odbiera indywidualnie i póki nie zagrasz to się nie przekonasz czy dobrze zainwestowałeś kasę czy nie. W głębi serca wk.urwiasz się, że my już gramy a Ty niestety nie masz dwóch stów, żeby do nas dołączyć. Wymyślasz więc takie dyrdymały żeby lepiej się poczuć.

Mędrek pisze cały czas, że brak mu dźwięku, Szpic też szuka dziury w całym a ja mam to w pupie bo po pierwsze żaden kłopot z czymkolwiek u mnie nie występuje a po drugie dobrze się bawię.

Tobie też polecam kupić i dopiero wtedy będziesz mógł powiedzieć czy to cyrk czy też nie.

Opublikowano

Wole te prawie 200 złoty odłożyć na Bad Company 3 :]

Najpierw odloz 2000 tys na konsole nowej generacji. :blum2:

optymista. 2k? raczej 3k

Opublikowano

Jaki optymista? Kaze odkladac 2 mln na nowe konsole :D

Poza tym podpisuje sie pod tym co napisal Gesior. Kazdy ma wlasne zdanie i tylko grajac w dodatki bedzie mogl stwierdzic czy wywalil kase czy dobrze zainwestowal.

Przed patchem notorycznie znikal mi dzwiek na Wyspie Chark. Na razie nic mi nie zniknelo (odpukac) i nie zaliczylem zwiechy na Omanskiej - jest postep! :D

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Jak obejrzeć film z dodatku? Przełączam na angielski i film ładuje mi się w nieskończoność.

Edit: obejrzałem już na YT

Edytowane przez Gęsior

Opublikowano

up: kliknij na niego nawet jak się ładuje xD

Opublikowano
  • Autor

ten dodatek to rewelacja - wczoraj miałem tylko 1,5 godzinki wolnego, odpaliłem kilka meczy - rzeźnia wyżyłem się a potem wyłączyłem. naprawdę dzięki temu mogę spokojnie odpalić konsolę na godzinkę i nie ma niedosytu że to tylko jeden mecz. na mnie to działa a poza tym fajne akcje wychodzą na tych nowych mapach. narazie mój ulubiony to przeszklony wieżowiec :D

Opublikowano

U mnie faworytem jest Donya ;)

U mnie zdecydowanie tez, choc to opinia po jednym wieczorze- jeszcze malo na nich popykalem. Tam mi w kazdym razie kosa jak zloto wchodzila- dla łowcy forteca wydaje sie byc swietna :)

PS: Kozbinio, gdzie te materialy? ;)

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano
  • Autor

no teraz muszę już powoli nad tym usiąść - zbieram sobie soundtracki i teraz muszę oglądnąć z 50 godzin materiału i wymyśleć jak to ciekawie ugryźć. a to trwa niestety :(

Opublikowano

muszę oglądnąć z 50 godzin materiału i wymyśleć jak to ciekawie ugryźć. a to trwa niestety :(

To jeden z glownych powodow, dla ktorych mi np. nie chce sie w ogole za to zabierac... :/

Opublikowano

Wczoraj Omańska mi się niestety zawiesiła :( ale po walce na 1700 ticketów) więc może to zwiecha przypadkowa, a nie nagminna jak to było kiedyś. Po Patchu i rozegraniu z 9 meczy na Omańskiej tylko jedna zwiecha więc jest dobrze.

Opublikowano

Nikt nie zauwazyl, ze jest nowy granatnik m320 LVG. :) Trza to wyprobowac

http://www.youtube.com/watch?v=TB0LxZD4ZB4

Proboje grac tym AUG'iem, ale mam mieszane odczucia. DO agresywnej gry kompletnie sie nie nadaje, daleko jej do trojcy swietej AEK-F2000-M16A3. :)

Edytowane przez walek

Opublikowano

taaa wybuch z późnieniem na co to komu wystarczy że jest granat....

Opublikowano

To juz by lepiej granaty reczne z regulowanym opoznieniem dali.

Właśnie opcja przytrzymania granatu i po sprawie :)

Mamy tu gameplay z nadchodzącego dodatku oglądajcie puki można bo nie wiem czy nie usuną :)

Filmik jest długi ale się powtarza, ale dobre i to ;)

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Akcja z M249 na miejscu 7. i czolg na koncu- szacun :)

Opublikowano

Albo nie czaje albo granata mozna trzymac przed wyrzuceniem go?\

Po wcisnieciu L2 wciskam R1 i tak dlugo dopoki go nie puszcze tak dlugo granat jest w lapie.

Czy nie o to chodzi? :P

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

Nie o to- przytrzymac go mozesz, ale ile by to nie trwalo, i tak wybuchnie z opoznieniem. To pomaga co najwyzej w dokladniejszym przycelowaniu.

Nam chodzi o to, zeby mozna bylo wyciagnac zawleczke i przytrzymujac skrocic czas pomiedzy wyrzuceniem a eksplozja.

Opublikowano

Ej, kurna, wyczyscilo mi liste zdobytych dog tagow na bf3stats.com :confused: tez tak macie??

W ogole jakies cyrki z tymi blachami... Gesior, zdjalem Ci raz blache "100 gwiazdek zwiadowcy", ktora nie wiem jakim cudem miales majac zwiadowca 2 gwiazdki, zreszta jak patrze na Battlelogu, to nie masz jej w ogole w odblokowanych niesmiertelnikach...

Opublikowano

Nie o to- przytrzymac go mozesz, ale ile by to nie trwalo, i tak wybuchnie z opoznieniem. To pomaga co najwyzej w dokladniejszym przycelowaniu.

Nam chodzi o to, zeby mozna bylo wyciagnac zawleczke i przytrzymujac skrocic czas pomiedzy wyrzuceniem a eksplozja.

No to zwracam honor, to jest lekki fail ;)