grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Co do tych tekstów o wyższości PC nad konsolami w Playboxie - po prostu pismo robią goście którzy całe życie grają/grali na kompach. W fppki, strategie - mycha + klawiatura. A teraz konsole takie modne, robią pismo o nich to i musieli sobie jakieś sprawić. Poza tym wkurzają mnie screeny - w recce NfS:TR, same z replayów, czy cut scenek. W "Extrimie" też ostatnio coraz więcej ładnych screenów wybranych chyba przez wydawcę. Robicie jeszcze autorskie screeny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Robicie. Nie zawsze czas/logistyka/dostępność kodu/debuga/innego sprzętu na to pozwala, ale czasami nie mamy wyjścia, żeby nie wyszło kuriozum. Np. recka FPS-a bez ujęć FPP czy HUD-a... Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Małe pytanko - kiedy można spodziewać się aktualizacji listy TOP 11 do numeru 172? Póki co nadal wisi "stare" głosowanie, bez nowych tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Listę aktualizowaliśmy, bazując na grach, które były dostępne ok. 15 października (stąd niektórych tytułów nie ma, bo np. premierę miały na przełomie października i listopada, a w ankiecie nie dajemy gier, których jeszcze nie ma). Także wszystkie nowości trafią dosłownie na dniach i będzie można na nie głosować do numeru 173. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Perez- w nowym numerze pokaz wreszie swojego prawdziwego ryja Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ja już czekam na nowy numerek, cholera, może jakiś przeciek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Perez- w nowym numerze pokaz wreszie swojego prawdziwego ryja Mam przygotowane jeszcze ze 20 różnych fotek . @grzybiarz: duuuuużo recenzji (co prawda wyznaję zasadę jakości nad ilość, ale fakt faktem wzięliśmy pod lupę więcej gier niż w numerze listopadowym), tradycyjnie będzie co poczytać (To Było Grane - WipEout, Pryzmat Serii, O co chodzi..., kąciki w komplecie, w tym powrót sportowego, felietony). Szczegóły po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Perez- w nowym numerze pokaz wreszie swojego prawdziwego ryja Mam przygotowane jeszcze ze 20 różnych fotek . @grzybiarz: duuuuużo recenzji (co prawda wyznaję zasadę jakości nad ilość, ale fakt faktem wzięliśmy pod lupę więcej gier niż w numerze listopadowym), tradycyjnie będzie co poczytać (To Było Grane - WipEout, Pryzmat Serii, O co chodzi..., kąciki w komplecie, w tym powrót sportowego, felietony). Szczegóły po weekendzie. Po weekendzie to powinien pojawic sie kolejny numer w kioskach bo to bedzie juz 21 a prenumerata pewnie jak zwykle pewnie ze 3 dni po tym jak pojawi sie w kioskach... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Ja już czekam na nowy numerek, cholera, może jakiś przeciek? Chyba nie pod kioskiem , a przeciek mam w piwnicy:). Ja też czekam na pierwszy egzemplarz:) w drukarni. Edytowane 17 Listopada 2011 przez Tokugawa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 na PPE było zdjęcie Pereza (chyba ze mi się pomyliło) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zime_k 5 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Było, było: Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Eee, teraz mamy ładniejsze ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 jaka mina pewnie czyta me posty na temat spóźnienia premiery numeru hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Lepiej żebyś nie widział, jak wyglądam, gdy czytam jakiekolwiek Twoje posty . A ta fotka akurat jest gdzieś bodaj z połowy lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Lepiej żebyś nie widział, jak wyglądam, gdy czytam jakiekolwiek Twoje posty . A ta fotka akurat jest gdzieś bodaj z połowy lipca. strzelam ze tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Nic nie widać, chyba tak Dobra, możecie wrzucić zapowiedź nowego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Zapowiedź pojawi się po weekendzie (proszę spodziewać się w poniedziałek wieczorem/wtorek rano). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Znowu jakieś opóźnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Będzie w nowym numerze recenzja Saint's Row: The Third? Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Zapowiedź pojawi się po weekendzie (proszę spodziewać się w poniedziałek wieczorem/wtorek rano). a magazynu w kioskach kiedy można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Będzie w nowym numerze recenzja Saint's Row: The Third? Bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Znowu jakieś opóźnienia? Nie ma żadnych opóźnień (póki co, odpukać ). Akurat w tym miesiącu numer wyjdzie w środę, 23 listopada. Prenumeraty zostały już rozesłane, także prenumeratorzy powinni dostać numer poniedziałek/wtorek. @Rozi: tak, będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Znowu jakieś opóźnienia? Nie ma żadnych opóźnień (póki co, odpukać ). Akurat w tym miesiącu numer wyjdzie w środę, 23 listopada. Prenumeraty zostały już rozesłane, także prenumeratorzy powinni dostać numer poniedziałek/wtorek. @Rozi: tak, będzie. A gdzieś to było napisane, że 23, może coś przeoczyłem ? czy po prostu tak ustalono ? Wydaje mi się, że specjalnie przesunęliście numer aby udobruchać prenumeratorów po ostatnich jajach, aby w końcu mieli numer wcześniej lub na równi z resztą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 To co już mówiłem, powtórzę i tym razem - od zmiany wydawcy staraliśmy się wpasować w zaplanowany (nie przez nas) harmonogram, więc de facto każdy numer był ustalany od nowa. Tym razem odpadł 20.11, bo niedziela, a na 21.11 nie wyrobilibyśmy z transportem (kwestia odbioru z drukarni i dostarczenia kolporterom). A te ostatnie jaja, o których piszesz, śmiechem żartem spowodowały, że prenumeratorzy dostali numer terminowo, bo opóźniła się premiera kioskowa . Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja już chce zapowiedź, chociaz okladke. Inne pisma piszą "co w następnym numerze". Skoro numer już skończony to można wrzucić okadkę, a resztę uzupełnić pozniej. Nie lubie czekać do poniedziałku , początku tygodnia. Dziś niedziela, laba i fajnie by było obczaić co w nowym numerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi