Opublikowano 29 marca 201411 l The Last of Us: Complete Edition na PS4 wyjdzie 19.06 według sklepu z Hiszpanii - http://www.dualshockers.com/2014/03/29/the-last-of-us-complete-edition-for-ps4-appears-on-spanish-retailer/
Opublikowano 29 marca 201411 l Zarówno efekty świetlne, fizyka obiektów oraz włosów i jak i nowa facjata Lary nie były dostępne na pc. Światło to nieduży problem, kwestia silnika. Za fizykę na PS3 odpowiadał Havoc i nie sądzę aby go zmieniali na inny. Włosy były na PC. Twarz nie wiem, chyba całą grywalną Larę wymodelowali od nowa.
Opublikowano 31 marca 201411 l Chyba tak, bo wygladala na tle reszty postaci jakby byla z innej gry xD
Opublikowano 31 marca 201411 l Jesli tlou ma dostac taki upgrejd graficzny jak lara z ps3 na ps4. To robie pre ordera Napierdzielanie grzybo ludzi i rzucanie koktajow molotova pod nogi w FULL HD ;D Ou yea Narazie to tylko plotka i tak naprawde nic nie wiadomo;/
Opublikowano 31 marca 201411 l Jesli tlou ma dostac taki upgrejd graficzny jak lara z ps3 na ps4. To robie pre ordera Napierdzielanie grzybo ludzi i rzucanie koktajow molotova pod nogi w FULL HD ;D Ou yea Narazie to tylko plotka i tak naprawde nic nie wiadomo;/ Ty weź przestań bo mi się to samo robi !!! TR ograłem też w Definitive Edition i był mega orgazm.
Opublikowano 31 marca 201411 l Oby zrobili osobny zestaw trofeów, bo platyna w TLOU na PS3 jest już zrobiona
Opublikowano 1 kwietnia 201411 l Tak najlepiej jeszcze niech oddzielą trofea za poziomy trudności. I niech będzie tak że po przejściu gry na Hard wcale nie dostaniemy trofeów za Easy, Easy +, Normal i Normal +. Tylko za samo Hard. I niech usuną tryb Multiplayer.
Opublikowano 1 kwietnia 201411 l I niech usuną tryb Multiplayer. A co złego jest w trybie multi w tlou ? To jeden z najlepszych multi na ps3 jaki grałem i gram :)
Opublikowano 1 kwietnia 201411 l Raczej nie spoiler, ale żeby niektórzy nie płakali Robię teraz po raz 3 TLoU, i nadal nie mogę zrozumieć jak Ellie przeszła w tym zatopionym tunelu do tego miejsca za autobusami i wodą, ja Joelem musiałem nurkować, i na oko z dobre 300m iść, a jak dopłynąłem to ona obok już stała, jest to moment przed wyjściem na powierzchnię, i przed misją odszukania Billa.
Opublikowano 1 kwietnia 201411 l o ile dobrze pamiętam, to... ona tam szła przy ścianie po lewej (patrząc od strony początku tunelu)
Opublikowano 2 kwietnia 201411 l Raczej nie spoiler, ale żeby niektórzy nie płakali Robię teraz po raz 3 TLoU, i nadal nie mogę zrozumieć jak Ellie przeszła w tym zatopionym tunelu do tego miejsca za autobusami i wodą, ja Joelem musiałem nurkować, i na oko z dobre 300m iść, a jak dopłynąłem to ona obok już stała, jest to moment przed wyjściem na powierzchnię, i przed misją odszukania Billa. Serio po 3 razach dalej nie wiesz jak ona to przeszla? CoaTI dobrze pamieta i napisal Ci jak to zrobila.
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l Raczej nie spoiler, ale żeby niektórzy nie płakali Robię teraz po raz 3 TLoU, i nadal nie mogę zrozumieć jak Ellie przeszła w tym zatopionym tunelu do tego miejsca za autobusami i wodą, ja Joelem musiałem nurkować, i na oko z dobre 300m iść, a jak dopłynąłem to ona obok już stała, jest to moment przed wyjściem na powierzchnię, i przed misją odszukania Billa. Serio po 3 razach dalej nie wiesz jak ona to przeszla? CoaTI dobrze pamieta i napisal Ci jak to zrobila. hmm, nie mogła tak przejść, bo przepłynąłem z dobre 300m i jak dopłynąłem to ona stała na takiej jakby kładce z boku na której leżał autobus i pełno jakiegoś gruzu, poza tym skoro ona jakoś przeszła to dlaczego tego Joel nie zrobił?
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l Raczej nie spoiler, ale żeby niektórzy nie płakali Robię teraz po raz 3 TLoU, i nadal nie mogę zrozumieć jak Ellie przeszła w tym zatopionym tunelu do tego miejsca za autobusami i wodą, ja Joelem musiałem nurkować, i na oko z dobre 300m iść, a jak dopłynąłem to ona obok już stała, jest to moment przed wyjściem na powierzchnię, i przed misją odszukania Billa. Serio po 3 razach dalej nie wiesz jak ona to przeszla? CoaTI dobrze pamieta i napisal Ci jak to zrobila. hmm, nie mogła tak przejść, bo przepłynąłem z dobre 300m i jak dopłynąłem to ona stała na takiej jakby kładce z boku na której leżał autobus i pełno jakiegoś gruzu, poza tym skoro ona jakoś przeszła to dlaczego tego Joel nie zrobił? ech... Może po prostu był za duży? Ostatnio tam byłem i też się zastanawiałem ale skoro przeszła to tak musi być i tyle.
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l The Path (A New Beginning) The Last of Us Guitar Cover https://www.youtube.com/watch?v=HYrdWrASpIs#t=59 Sprawdźcie jeszcze to 5:10 Edytowane 4 kwietnia 201411 l przez YETI
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l Nadał głębię temu kawałkowi. Aż ciary idą !!! A przez ten dodatkowy poziom trudności nie sprzedaje na razie swojej kopii. Edytowane 4 kwietnia 201411 l przez ussr
Opublikowano 7 kwietnia 201411 l Ale co w nim takiego trudnego? Przecież te zadania są banalne, trzeba tylko z głową do tego podejść. Masz zagrożenie 100% to wybierasz te najłatwiejsze, leczenie, zaznaczania, tworzenie przedmiotów.
Opublikowano 7 kwietnia 201411 l Bez wzgledu na to czy gralem, czy nie, Muzyka w TLoU jest piekna. A jesli gralem to zachwytu nad nia nie ma konca. Slucham jej codziennie, nawet mam ja w budziku, ktorego nie cierpie - to jest jedyna opcja na udany poranek :-) Edytowane 7 kwietnia 201411 l przez MEVEK