grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Labtec, a to w takim razie też kupujesz na Humble Bundle Store w dolarach? Bo od dawna jest tam cena w euro. U mnie już sprawa rozwiązana, klucz miałem wpisać w ubishopie, dodając do koszyka tą grę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Steam i HB mam automatyczniew $ bo mieszkam na Islandii, ale nie sadze ze powinien byc problem z zmiana ip na HB zeby miec w $, tylko nie robil bym z Steam tego. Origin w meksyku ma naprawde leprze ceny n.p. punkty do FIFA15 4600pkt. Kosztuje mnie 100 euro tutaj a z ip w meksyku wychodzi 27$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) PEGI dodało do bazy Valkyria Chronicles na PC. Byłoby fajnie gdyby okazało się to prawdą (i gdyby pociągnęło to za sobą resztę ferajny). Edytowane 27 Października 2014 przez Accoun Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Gdyby było to prawdą to dziesięć dni temu już by wszyscy zainteresowani o tym wiedzieli. 2014-10-16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 PEGI dodało do bazy Valkyria Chronicles na PC. Byłoby fajnie gdyby okazało się to prawdą (i gdyby pociągnęło to za sobą resztę ferajny). Potwierdzone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Fajnie jakby pokusili się o jakieś spoko wydanie w pudełku. Ale piszą,że przez Steam to wyplują na rynek więc pewnie wątpliwe Edytowane 28 Października 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Świetny obrazek, ostatnio myślę przenieść kompa do dużego pokoju, podpiąć pod duży tv. I tak gram padem bezprzewodowo i to DualShockiem. Przy okazji nie musiałbym konwertować filmów HD na format avhcd, widoczny dla pleja. Miałbym całą bibliotekę muzyczną, podpiętą pod kino domowe. Ja nie wiem, czemu obecni kąsolowcy tak plują na komputery. Mogli tak robić, kiedy te ich konsole nie miały patchów, dlców, instalacji gier itp. Teraz komp ze steamem to taka lepsza konsola - , tyle, że bez exów typu RDR, Uncharted i kilka innych. Edytowane 29 Października 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) osobiscie wole mowic ze konsole to uposledzone pc niz ze pc to lepsza konsola jak i tak grasz na padzie to smialo przenos. specjalnie po to gabe robil big picture a tych exow jest malutko plus pc ma swoje wlasne Edytowane 29 Października 2014 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 polecam plex do multimedia. Mam starego laptopa z wymienianym hdd na ssd i win8. Podlaczylem x360 pada pod wszystko (win8, plex, steam) i inhome sharing Do streamowania gier z glownego PC i plex do streamowania filmow, seriali (czyta wszystkie formaty) In home sharing nie dziala z aaa tytulami 1080p/60 jakos super narazie ale do indie gierek to super Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Valkyria Chronicles na PC 11 listopada, 20 Euro, z wszystkimi DLC. https://mobile.twitter.com/werezompire/status/527854280003170304 [EDIT] Valkyria Chronicles is up on GMG. $14.40 with coupon code: SPOOKY-TREATS-GMG20X[EDIT 2]@SEGA: @RoboitoAM Valkyria supports 720p / 1080p, as well as higher resolutions depending on your max monitor resolution. 60FPS supported as well. [EDIT 3] remappable controls, keyboard / mouse supported, more info available as we get closer to launch. Edytowane 30 Października 2014 przez Accoun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Grzybek, nie wiem na co czekasz! Ja do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu dla kumpla, który ogląda mnóstwo seriali na swoim "multimedialnym" TV za każdym razem konwertujac filmy, często ma problemy z dźwiękiem, synchronizacja itd. zamiast podpiąć parę metrów kabla od kompa... "Nie, bo nie". Konsolowcy plują na PC, bo nie mają o PC pojęcia. Np. To co teraz przeżywają posiadacze PS4 w kwestii grania online, to mi przypomina.... właściwie nie przypominam sobie kiedykolwiek podobnych jaj na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ale przypomina PS3 i PS2 xD. Oni to lubią, innego wytłumaczenia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 szybkie pytanko - dwa kompy, jedna gra i jedno konto steam. Jak najwygodniej zrobić tak by grać na jednym save na obu kompach? Niby jest steam cloud ale ponoć to nie działa zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jeśli nie przez chmurę, to kopiuj sobie save na dysk zewnętrzny. Innej opcji nie ma. Chyba, że kompy są w sieci LAN, to graj sobie uruchamiając ją z drugiego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No jesli gra obsluguje chmure to zaden problem. Sam tak w civke gram. troszke w domu na stacjonarce i w robocie na lapku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ewentualnie możesz spróbować in-home streaming. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Update: It seems that Far Cry 4, Assassin's Creed: Unity, and The Crew won't be available via Steam from anywhere, as the listings for all three games have been pulled from the service entirely. We've reached out to Ubisoft for more information and will update if and when we receive a reply. Za: PC Gamer Czyli po EA i Blizzardzie kolejny wydawca opuszcza Steam. Edytowane 6 Listopada 2014 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 A niech (pipi)ją Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Prawidłowo, rak powinien trzymać się z dala od STEMA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Shakira, a kiedy były gry Blizza na Steam? O.o Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) sorry że pisze tutaj ale nie wiedziałem gdzie zapytać, mój starszy jest zapalonym rolnikiem i pytał sie mnie czy znam jakies gierki z tym związane, czyli szukam po prostu symulatora farmy, znacie jakieś starszy tytuły co by poszły na tym 1GB ram, 256mb grafa, procesor dwu rdzeniowy 1,8, xp? Edytowane 7 Listopada 2014 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Emulator psxa i harvest moon <3 Nic lepszegp nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Z takim konfigiem może najlepiej będzie jak sobie kwiatki, pietruszkę i cebulę posadzi pod blokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Albo mu na fejsie jakąś farmville pokaż. Ogólnie w tamtych czasach nie było tylu symulatorów, a gry "rolnicze" były trudne, np. Harvest Moon na SNESa, wyszło spolszczenie, ale i tak będzie mu ciężko. Najstarsza "farma" to z roku 2008: https://www.youtube.com/watch?v=Gft7QCfG7XM Wątpię, że pójdzie, ale może ejst demko. Edytowane 7 Listopada 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi