Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

Opublikowano

W 30fps jest, w 60 dropi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 441,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano

W czwartek podczas targów CES 2017 mają być zaprezentowane nowości od AMD / NVIDIA.

HYPE?

Opublikowano

Takie szybkie pytanie - czy ma ktoś z was jakieś google VR (ocu/vive etc)?

Opublikowano

Troche ciekawych statystyk sprzedażowych od Steam Spy. Np cieszy to, że Stardew Valley zarobiło na Steamie znacznie więcej w 2016 niż nowe Call of Duty.

http://www.pcgamer.com/stardew-valley-made-way-more-money-than-call-of-duty-on-steam-and-other-2016-sales-insights/?utm_content=bufferde3b0&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb

1*InyDL3ejAhT3sBDtnvL_ag.png

Opublikowano

Martwi jednak to, że wciąż milion frajerów kupiło parującą kupę jaką jest No Man's Sky. I 7 milionów nowych posiadaczy CS GO!? Myslalem, ze ta gre ma juz kazdy!

Opublikowano

Ludzie kupują do smurfowania, sam mam 4 konta z csem tylko

Opublikowano

Tak jak mowi teddy. Dodatkowo podczas wyprzedazy steam nie brakuje kolesi co kupuja np po 100 kopii tej gry :D

Opublikowano

Kolo od farmera zarobił takie pieniądze :obama: Gra to sztos, osobiście chyba moje GOTY 2016 obok KiW.

Velu jeszcze raz :lapka:

Opublikowano

Nie wiem do czego, ale jakos inni nie byli tym zdziwieni. Czesto obserwuja po sale tematy na reddit "ile wydales na steam sale" albo co kupiles. Duzo ludzi pisalo xxx kopii counter strike, rekordzista 93 kopie. Pewnie na wymiane/sprzedaz bo duzo ludzi jak zostanie zbanowanych to zaklada nowe konto i dodaje gre? nie wiem.

Opublikowano

Pewnie większość handlarzy giftami robi główne zapasy podczas takich wyprzedaży, no a potem opychają z zyskiem. Nic zaskakującego. :)

Opublikowano

CSa kupuja do smurfowania i zeby po wyprzedazy wystawiac gre po normalnej cenie i sprzedawac z zyskiem. Smurfowanie to granie na innym koncie z nizsza ranga. Tzn np koles ma globala a na smurf koncie ma golda. W tej chwili robia to glownie ci ktorzy boostuja ludziom rangi za pieniadze. Ogolnie patologia i wypaczenie sensu grania w CSa. Pozniej grasz z kims mecz kto powinien byc na twoim poziome a okazuje sie ze nie umie grac a range ma tylko dlatego ze zaplacil drugiemu idiocie za jej wbicie  :facepalmz:

Opublikowano

wiesc gminna glosi ze gaben nie naprawia vac tylko woli banowac cheaterow zeby kupowali nowe kopie cs go.

cheaterzy nadal sa, gra na top1, kasa sie zgadza :P

moze cos w tym jest

Opublikowano

Wsadziłem do Skyrima SE z 20 modów i spróbowałem dać Skajrimkowi jeszcze jedną szansę. Pomimo braku SKSE, nie jest tak źle ale nadal ostaje się przy swoim oryginalnym werdykcie: to przeciętna gra, przy której trzeba dużo poprawić modami. Perki były beznadziejne, to sobie zainstalowałem moda, który ich po prostu więcej dodaje i balansuje, więc przynajmniej mam jakiś wybór. Walka to parodia, więc wgrałem moda który dodaje jakiś tam element "taktyki", chociaż AI wrogów przy skradaniu się jest tak dziwne, że najlepiej i tak latać z łukiem. I tak dalej i tak dalej. Nie jest to zła gra ale to nadal żaden hit czy goty, bardzo boli brak kreatywności w questach i straszna ich liniowość. Może dodatki uratują sytuacje tak jak w Oblivionie, b nigdy w je nie grałem.

Ciekawi mnie kiedy to całe SKSE wypuszczą i spat(pipi)ą Endereala do wersji SE, bo to podobno porządny sztos.

Opublikowano

ktos sie orientuje czy pudelkowe wydanie Resident Evil Revelations 2 zawieralo klucz steam? 

z cenega nigdy nic nie wiadomo a moze ktos wie

Opublikowano

ktos sie orientuje czy pudelkowe wydanie Resident Evil Revelations 2 zawieralo klucz steam? 

Zawierało. Gra (na PC) jest Steam-only

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Co się dzieje z Edkiem Kazuunem, wie ktoś może? Dawno go już nigdzie nie widziałem, żeby coś pisał.

Awwww, sweet Rejwenku, Rejwenku :)

Sporo się w życiu pozmieniało. Nie mam za wiele czasu i prawdę powiedziawszy również trochę mi się o forum zapomniało :)

Ale wciąż Was ciepło wspominam :)

Opublikowano

No proszę, żyjesz i masz się dobrze! To najważniejsze :). Rozumiem, bo forum to ogromny złodziej czasu, aczkolwiek szkoda wielka to dla forumka. Jak byś kiedyś się nudził i czasu trochę znajdziej to wpadnij coś skrobnąć czasami.

Opublikowano

Ok, skoro już tu raz zawitałem ponownie, to zapytam o coś:

Ma tu ktoś Crisisa 3, oryginał, w wersji ANGIELSKIEJ?

Bo słyszałem, ze kupując w Polsce na Origin nie ma możliwości zmiany wersji na angielską.

Opublikowano

Edku, tak to u mnie wygląda na Originie:

Raven: no dobra - ale czy działa? Bo podobno ustawić możesz se co chcesz, a i tak gra Ci NARZUCI wersję polską. Temu pytam.

PS: skąd masz grę? Kupowane via Origin, czy jakis sale na jakimś innym serwisie?

Opublikowano

Oj, żebym ja to pamiętał :P. Na mailu nie mogę nic znaleźć na temat kupna tej gry, więc nie mam pojęcia niestety.

A z tym czy narzuca sprawdzę popołudniu, bo muszę zainstalować wpierw.

Opublikowano

Ja gralem niedawno w me2 na originie i miałem normalnie angielski w grze, kupiony w bundlu z tego co pamiętam