QBH 246 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jak ktoś nie ma jeszcze swift key to niech żałuje. Szczególnie ze teraz jest za friko. Da się w tym czymś wyłączyć automatyczne wpisywanie polskich znaków? Bo nie znalazłem takiej funkcji, a tego mi brakuje. Podbijam pytanie. Chyba nie ma takiej co?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Hm, nie można wyłączyć sprawdzania pisowni? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak używacie chrome to przy każdym przelaczeniu karty odświeża wam się strona? Strasznie to irytujące i nie praktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Każdym nie, ale wykrywa chrome ile masz ramu i tylko tyle trzyma w ramie ile mieści. Jak masz 1gb to mało wchodzi, jak masz 2 gb to raczej takie coś pojawia się jak masz 30 stron i wchodzisz po 2-3h na jakąś stronę ponownie. Ha nie mam teraz większych problemów, na s3 było słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Siemka, jakaś solidna Turowa strategie bądź RPG ktoś poleci? Byleby była za darmo. z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Angry Birds Epic. Serio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Czy jest jakaś DOBRA I SPRAWDZONA aplikacja, która zabezpieczy telefon w razie kradzieży. Słyszałem o takich opcjach jak wysyłanie właścicielowi na maila lokalizacji telefonu czy zdjęcia złodzieja z przedniej kamery po wpisaniu błędnego pinu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SZ3RYF 11 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Chyba Lookout potrafi to o czym wspomniałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzięki;) a jakaś przyjemna piłka z trybem kariery za darmo ? Bo ściągnąłem fifę ale za free jest tylko fut. A chciałbym pograć bez konieczności łączenia się z wifi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Polecam fightback od ninja theory. Dobre na krótkie serie, ładne i ma oldschoolowy VHS 16bit klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Fajne tylko straszne pay-to-win się z tego robi szybko :-) Ale na kibelek spoko gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Mój ranking najlepszych gierek mobilnych: 1. Tripletown 2. Major Mayhem 3. Jet Car Stunts 4. Puzzle Craft Tripletown zdecydowany faworyt przy którym spędziłem najwięcej czasu. Reszta gier z listy również mnóstwo frajdy dostarczyła, a pozycja numer 4 jest polskiego studia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Puzzle Craft mnie wciągnęło również Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Chciałbym płynnie korzystać na zmianę z klawiatury USB i z ekranowej. Czy spopularyzowana w play polska klawiatura programisty spełni swoje zadanie na tablecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nie wiem, czy to normalna cena, czy promocja, ale jest Monument Valley za 7.5 złotych. Kupiłem, cudowna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ale... jak ja podłączam klawiaturę USB to ona działa od razu... i jak chcesz się przełączyć to wybierasz z belki po prostu swoją klawiaturę ekranową, chyba że odłączysz, wtedy działa ekranowa od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie wiem, czy to normalna cena, czy promocja, ale jest Monument Valley za 7.5 złotych. Kupiłem, cudowna gra. Potwierdzam.Zabawa z perspektywą jak w Fezie, wciąga jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ej dobry ten modern combat 5. o_O Serio dobra i zróżnicowana strzelanka na androida, dobra rzecz dla fanów fpsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ale... jak ja podłączam klawiaturę USB to ona działa od razu... i jak chcesz się przełączyć to wybierasz z belki po prostu swoją klawiaturę ekranową, chyba że odłączysz, wtedy działa ekranowa od razu. Chodzi mi o to bypod altem były polskie znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Aaaaa ;-) Tego w sumie nie testowałem jeszcze, akurat na urlopie jestem więc nie sprawdzę teraz ale mysłałem, że to działą :-) Jaki telefon? P.S. Próbowałeś to może? Jest w miarę sensowan instrukcja (linka do programu w artykule): http://www.roszczyk.com/strony/polskie-znaki-i-sprzetowa-klawiatura-w-tablecie-i-smartfonie-z-androidem Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez NemoKOF Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Odzyskałem ostatnio telefon i ściągnąłem trochę nowych apek: - Start : lock screen z bezpośrednim dostępem do fejsa, twittera, najczęściej używanych aplikacji itd bez potrzeby odblokowywania ekranu. Przydatna rzecz, a ten jest naprawdę ładny. - Wave Control: pozwala włączać player i przełączać piosenki ruchem ręki nad kamerką przednią. Fajne, kiedy mamy brudne ręce, czy generalnie nie chcemy ruszać komórki, a chcemy przełączyć kawałek. - Power Toggles: widżet pozwalający wrzucić sobie takie buttony, jakich potrzebujemy. W Sony Ericssonie jest to dość ubogie, więc ta apka mi nieźle pomogła, bo mam wszystko pod ręką. - ISeeYouLite: darmowa wersja, oprogramowanie na wzór samsungowskich (?, nie jestem pewien) bajerów, że dopóki patrzymy na ekran, to ten nie wygaśnie. - Manga Rock: fajna aplikacja dla ludzi czytających japońskie komiksy: jest możliwość ściągnięcia mang na komórkę (w darmowej wersji tylko jeden tytuł na raz, ale za to ile tylko chcemy czapterów). Z gier mam tylko Follow the Line i Deadman's Cross (ta druga od Square-Enix, ale dość słaba). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Carmagedon promo dziś za darmo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Fuhrer in LA http://youtube.com/watch?v=JWOW32wwK-w XDDD Gra dostała bana na GP , ale jednak przywròcili. Teksty Hitlera wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Anulował ktoś zakupy na google play? Po jakim czasie Wam kasa na konto wróciła? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja anulowalem, ale nie mam powiązanej karty kredytowej, tylko abonamemt w playu, wszystko zostało zwrocone. A podobno teraz mamy dwie godziny na testowanie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi