Opublikowano 18 października 201212 l Fanem wyścigówek nie jestem (no dobra, pierwsze NFS, Coliny, GT2 na PSX i Burnauta jakiegoś przejechałem) , ale z ciekawości wczoraj odpaliłem demko nowej Forzy. Skończyło się zaliczeniem wszystkich wyścigów i frirajdem po dostępnej mapie. Zabawa ta naprawdę mocno poprawiła mi humor. Cały ten festiwalowy klimat, świetnie dobrana muzyka, polski profesjonalny dubbing no i oczywiście grafika może przyciągnąć do siebie nie tylko fanów ściganek. Może kiepskie porównanie, ale bawiąc się demkiem FH czułem się tak dobrze jak zwiedzając miasto na motorze w GTA Vice City, czy jeżdżąc wesoło po krainie w Brutal Legend - mogłem to robić godzinami. A wszystko to za sprawą nie tylko grafiki, ale i doskonale dobranej ścieżki dźwiękowej. Chyba jedyna samochodówka, na którą mam naprawdę ochotę. Edytowane 18 października 201212 l przez Andreal
Opublikowano 18 października 201212 l Różne tryby multiplayer w akcji: http://www.onlinecenter.pl/Wideo/Wideo-Multiplayer-w-Forza-Horizon.html
Opublikowano 18 października 201212 l Autor Fanem wyścigówek nie jestem (no dobra, pierwsze NFS, Coliny, GT2 na PSX i Burnauta jakiegoś przejechałem) , ale z ciekawości wczoraj odpaliłem demko nowej Forzy. Skończyło się zaliczeniem wszystkich wyścigów i frirajdem po dostępnej mapie. Zabawa ta naprawdę mocno poprawiła mi humor. Cały ten festiwalowy klimat, świetnie dobrana muzyka, polski profesjonalny dubbing no i oczywiście grafika może przyciągnąć do siebie nie tylko fanów ściganek. Może kiepskie porównanie, ale bawiąc się demkiem FH czułem się tak dobrze jak zwiedzając miasto na motorze w GTA Vice City, czy jeżdżąc wesoło po krainie w Brutal Legend - mogłem to robić godzinami. A wszystko to za sprawą nie tylko grafiki, ale i doskonale dobranej ścieżki dźwiękowej. Chyba jedyna samochodówka, na którą mam naprawdę ochotę. kumpel ma tak samo, nie jest fanem racerów ale w demo już parę godzin grał. Jeszcze kilka dni
Opublikowano 18 października 201212 l Czy w pełnej wersji jest utwór z launch trailera Martin Solveig feat. Kele - Ready 2 Go ?
Opublikowano 19 października 201212 l Po wielokrotnym ograniu dema FH, pod nieobecność kasy na jej preorder (jednak Halo jest ważniejsze) postanowiłem sięgnąć po pożyczoną Forze 4. Jak jeden z kolegów wyżej napisał, także i ja od wielu lat nie miałem kontaktu z wyścigami. Nie potrafię wyjść z zachwytu ile ten tytuł niesie za sobą możliwości i opcji grzebania w samochodach. Gdyby nie perspektywa niezbyt odległej przesiadki na arcadową wersję tego tytułu zapewne zatraciłbym się w nim całkowicie.
Opublikowano 19 października 201212 l A ja czekam na soundtrack z FH, na rower jak znalazł Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck Edytowane 19 października 201212 l przez maciekk
Opublikowano 19 października 201212 l w końcu sprawdziłem demko pierwsze odpalenie i szczęka na podłodze - graficzna miazga model jazdy jest słaby, nawet jak na arcade - ot, takie poduszkowce (mam wrażenie jakby opony były na pompowane do granic możliwości przez co ledwo łapią przyczepność) cieniutka wibracja - ruszam muscle carem (asysty off) koła grzebią, tył delikatnie ucieka na bok a pad zero reakcji, slajdy lancerem na szutrze - wibracja ledwo co daje znać o sobie - kicha jednym słowem dobrze rozwiązany ruch uliczny - dla mnie ilość aut na drodze jest w sam raz - nie za dużo, nie za mało muzyka także ok - po pierwszym wyścigu wyłączyłem ją to nie jest gra do ścigania - ona aż się prosi żeby z kumplami wozić się colorado - piwko w dłoni, gadanie przez hs i bujanko 60km/h po okolicach z grubsza daję takie mocne 6+/10 - to co najważniejsze w ścigałkach niestety zawiodło
Opublikowano 19 października 201212 l ''model jazdy jest słaby'' - przecież już nikt w tym temacie nie potraktuje cię poważnie.
Opublikowano 19 października 201212 l ja nie oczekiwałem modelu jazdy z fm4 - nie ta generacja konsol ale daleko fh do topowych gier arcade (dzień w dzień tłukę pgr2 i rallisport2 tak że przesiadka na horizona troszkę mnie zabolała)
Opublikowano 19 października 201212 l Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck To jeszcze kompilację niech ktoś zrobi i do ściągania Edytowane 19 października 201212 l przez Andreal
Opublikowano 19 października 201212 l z innej beczki Forza Horizon Rally Expansion Pack dodatek za 1600 MSP zapowiedziany na 18.12.2012 "w pakiecie przewidziany pilot i nowe rajdowe auta oraz off-roadowe przygody typu głębokie koleiny, wysokie skoki, nowe typy nawierzchni pakiet ma być częścią season pass" brawo, brawo - nowe auta przemilczę, nie każdy musi je kupić ale to zapowiada się na ostre dymanie posiadaczy fh
Opublikowano 19 października 201212 l Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck To jeszcze kompilację niech ktoś zrobi i do ściągania Już jest ja nie oczekiwałem modelu jazdy z fm4 - nie ta generacja konsol ale daleko fh do topowych gier arcade (dzień w dzień tłukę pgr2 i rallisport2 tak że przesiadka na horizona troszkę mnie zabolała) Po pierwsze w wcześniejszych filmikach zapowiadali że model jazdy będzie taki jak w FM4, więc powinieneś się spodziewać. To że nie jest takie arcade jak PGR to chyba dobrze hę Edytowane 19 października 201212 l przez maciekk
Opublikowano 19 października 201212 l ja nie oczekiwałem modelu jazdy z fm4 - nie ta generacja konsol ale daleko fh do topowych gier arcade (dzień w dzień tłukę pgr2 i rallisport2 tak że przesiadka na horizona troszkę mnie zabolała) Model jazdy idealnie pasuje do tej gry i świetnie się sprawdza w akcji. Edytowane 19 października 201212 l przez wrog
Opublikowano 19 października 201212 l Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck To jeszcze kompilację niech ktoś zrobi i do ściągania Już jest Już mam, wracając na rowerku z pracy w słuchawkach mi brzęczeć będzie.
Opublikowano 19 października 201212 l w końcu sprawdziłem demko pierwsze odpalenie i szczęka na podłodze - graficzna miazga model jazdy jest słaby, nawet jak na arcade - ot, takie poduszkowce (mam wrażenie jakby opony były na pompowane do granic możliwości przez co ledwo łapią przyczepność) cieniutka wibracja - ruszam muscle carem (asysty off) koła grzebią, tył delikatnie ucieka na bok a pad zero reakcji, slajdy lancerem na szutrze - wibracja ledwo co daje znać o sobie - kicha jednym słowem dobrze rozwiązany ruch uliczny - dla mnie ilość aut na drodze jest w sam raz - nie za dużo, nie za mało muzyka także ok - po pierwszym wyścigu wyłączyłem ją to nie jest gra do ścigania - ona aż się prosi żeby z kumplami wozić się colorado - piwko w dłoni, gadanie przez hs i bujanko 60km/h po okolicach z grubsza daję takie mocne 6+/10 - to co najważniejsze w ścigałkach niestety zawiodło Mam lekarstwo dla Ciebie kolego! Jeżeli uważasz że model jazdy w FH jest do kitu to zagraj w TDU 2, tam model jezdy jest tak beznadziejny że powinien Ci podpasować.
Opublikowano 19 października 201212 l Horizon Bass Arena Levels (Skrillex Mix) -- Avicii Reckless (With Your Love) -- Azari & III Cinema (Skrillex Remix) -- Benny Benassi Blind Faith (feat. Liam Bailey) -- Chase & Status Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) -- Chromeo Encore -- Digitalism The Power (feat. Dizzee Rascal) -- DJ Fresh Silicone Lube -- Feed Me Lies (Alex Metric Remix) -- Fenech-Soler Icarus -- Madeon Show Me A Sign -- Modestep Lick The Rainbow -- Mord Fustang Remanence (Junior Remix) -- Mr Magnetik Me & You -- Nero Reaching Out (Fred Falke Remix) -- Nero Blue Monday -- New Order Language -- Porter Robinson Everyday (Netsky VIP Remix) -- Rusko Somebody to Love (Sigma Remix) -- Rusko The Hope -- Scuba Bass 4 -- The Hacker Illmerica (Extended Version) -- Wolfgang Gartner Horizon Pulse Need You Now -- Cut Copy Awake -- Electric Guest Walking on a Dream -- Empire of the Sun Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) -- Fixers Don't Stop (Color on the Walls) -- Foster The People Hawaiian Air -- Friendly Fires Hurting Friendly Fires No Love -- Hooray for Earth Over & Over -- Hot Chip Black, White and Blue -- Ladyhawke Let Me Go -- Maverick Sabre Paddling Out -- Miike Snow Life is Life (Yuksek Remix) -- Noah and the Whale Take A Walk -- Passion Pit 1901 -- Phoenix Bom Bom -- Sam and the Womp Disparate Youth -- Santigold Spirit of the Night -- Tesla Boy Pelican -- The Maccabees Punching in a Dream -- The Naked & Famous Aroused -- Tom Vek Something Good Can Work (The Twelves Remix) -- Two Door Cinema Club Yeah Yeah -- Willy Moon Horizon Rocks R U Mine -- Arctic Monkeys Lonely Boy -- Black Keys The Infected -- Four Year Strong Back of your Neck -- Howler Give It Up -- LCD Soundsystem Bring Em Down -- Lostprophets We Bring An Arsenal -- Lostprophets Teenager -- Mona Animal -- Neon Trees Wildfire, Smoke & Doom -- Pulled Apart By Horses Lazy Eye -- Silversun Pickups Surrender -- The Duke Spirit Away from Here -- The Enemy Had Enough -- The Enemy Hate To Say I Told You -- The Hives She Bangs The Drums -- The Stone Roses Rock n Roll Queen -- The Subways Motoring -- TOY Bug -- Wavves Farewell to the Fairground -- White Lies Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) -- You Me At Six Get Away -- Yuck To jeszcze kompilację niech ktoś zrobi i do ściągania Już jest Już mam, wracając na rowerku z pracy w słuchawkach mi brzęczeć będzie. Gdzie tą kompilację dorwaliście? Czy też samodzielnie złożona?
Opublikowano 19 października 201212 l Złożyłem 1/3 samodzielnie po czym wygooglałem całą kompilację. Czy złożona samodzielnie - nie wiem, mam w telefonie na razie tylko tę 1/3. Reszta w domu dojdzie, bo mam Xperię U i tylko 4 GB dla użytkownika... jak nie posprzątam, nic więcej nie upchnę Edytowane 19 października 201212 l przez Andreal
Opublikowano 19 października 201212 l Podzieliłbyś się tą wygooglowaną całością, a nie telefonem się chwalisz. Edytowane 19 października 201212 l przez Humulin
Opublikowano 19 października 201212 l Dzisiaj odkryłem rewind/cofanie w demie FH Dawniej pokonałem wszystkich kumpli gładko, oh jaka duma (wiem, że się nie wysilali, większość pojedyncze przejazdy). Ale pokonałem gościa, którego online pokonuję rzadziej niż 1/10, już mu się pochwaliłem, żeby dał FH drugą szansę, wiem że pierwszą trasę jechał jak ja 2 razy (race -> rivals), a tu ... rewind Cała rywalizacja traci sens (nie ma kar za rewind w postaci "uncertified lap"), jedną trasę jechałem z 7 razy, a wystarczyło 2. Tak czy inaczej grę zamówiłem, liczę że będzie dobra frekwencja w wyścigach online. Edytowane 19 października 201212 l przez Arek_
Opublikowano 20 października 201212 l jaram się graficznie bomba model jazdy mi odpowiada, muzyka świetna.