Opublikowano 28 lutego 20178 l Nie będę zbytnio zdziwiony jeśli to będzie najlepiej oceniana gra tego roku.
Opublikowano 28 lutego 20178 l oczywiscie sie bedzie, a przynajmniej bedzie walczyc z rdr2 o ile wyjdzie faktycznie na jesien
Opublikowano 28 lutego 20178 l Tak dla przypomnienia: Ten trailer to istna poezja Edytowane 28 lutego 20178 l przez Starh
Opublikowano 28 lutego 20178 l Nintendo nie ma litości dla Wii U, u kresu życia konsolki kastrują najważniejszy tytuł pisany specjalnie dla niej :( I tak o wiele lepiej gra się na pro controlerze niż na tym tablecie, więc whatever, niech sobie kastrują
Opublikowano 28 lutego 20178 l Nintendo nie ma litości dla Wii U, u kresu życia konsolki kastrują najważniejszy tytuł pisany specjalnie dla niej :( I tak o wiele lepiej gra się na pro controlerze niż na tym tablecie, więc whatever, niech sobie kastrują Na gafie piszą, że wersja na wiiu dropi ostro w czasie burzy/deszczu. Poza tym koleś unikał nawet niektórych wiosek, bo jak sam pisał spadek byl przeogromny i odbierał radość z gry.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Z jednej strony warto wytykać oczywiste niezrozumienie materiału źródłowego, z drugiej - chyba każdy wie, jak działają portale growe. Na nic nie ma czasu, nikt tych gier właściwie nie przechodzi albo omijanych jest 3/4 zadań pobocznych (które stanowią o sile niektórych tytułów). Czasem zmiana opinii może nastąpić po jakimś czasie, nawet wielu miesiącach, po przemyśleniach albo zapoznaniu się z jakąś inną opinią. No, ale to dywagacje nie na ten temat.
Opublikowano 1 marca 20178 l Na gafie piszą, że wersja na wiiu dropi ostro w czasie burzy/deszczu. Poza tym koleś unikał nawet niektórych wiosek, bo jak sam pisał spadek byl przeogromny i odbierał radość z gry. Ciekawe na ile wyssane z palca ? Zdecydowałem sie że jednak na pierwszy ogień pójdzie Wiiu a skoro ucierpiałaby na tym radość to ja już..
Opublikowano 1 marca 20178 l Famitsu ocenił zerudę na pełne 40/40 ostatnią grą na "dychę" był u nich MGS 5 a wcześniej GTA 5. 40/40 dostały również swego czasu Ocarina, Wind Waker i Skyward Sword (kek) Edytowane 1 marca 20178 l przez Rayos
Opublikowano 1 marca 20178 l Wyobrazcie sobie ze ten post to jest granica, granica miedzy zdrowym rozsadkiem a chaosem ktory sie tu obecnie uskutecznia, umowmy sie ze od teraz piszac posta w tym temacie stajecie na granicy zdrowego rozsadku i piszecie z sensem, ok?Bo jak nie to zbuduje wam mur.
Opublikowano 1 marca 20178 l Famitsu ocenił zerudę na pełne 40/40 ostatnią grą na "dychę" był u nich MGS 5 a wcześniej GTA 5. 40/40 dostały również swego czasu Ocarina, Wind Waker i Skyward Sword (kek) Niestety, ale od dziesięciu lat strony z recenzjami w Famitsu nadają się co najwyżej do wyrwania i wykorzystania w toalecie.
Opublikowano 1 marca 20178 l Wyobrazcie sobie ze ten post to jest granica, granica miedzy zdrowym rozsadkiem a chaosem ktory sie tu obecnie uskutecznia, umowmy sie ze od teraz piszac posta w tym temacie stajecie na granicy zdrowego rozsadku i piszecie z sensem, ok? Bo jak nie to zbuduje wam mur. Ja jestem za! :) Famitsu ocenił zerudę na pełne 40/40 ostatnią grą na "dychę" był u nich MGS 5 a wcześniej GTA 5. 40/40 dostały również swego czasu Ocarina, Wind Waker i Skyward Sword (kek) Niestety, ale od dziesięciu lat strony z recenzjami w Famitsu nadają się co najwyżej do wyrwania i wykorzystania w toalecie.Też tak myślę, podobnie pisałem o Edge, nie wiadomo komu teraz wierzyć, sam obadam i ocenię. Update: choć z drugiej strony, w Famitsu czterech recenzentów ocenia grę, co samo w sobie wydaje się bardziej wiarygodne, niż recki innych, jakby nie było ocenili cztery Zeldy na cztery dyszki bodajże? Edytowane 1 marca 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20178 l Czaicie, że już jutro powinni wysyłać gry? Każdy komunikat na telefonie o otrzymanym mailu powoduje szybsze bicie serca i gorączkowe sprawdzanie, czy to przypadkiem nie sklep, gdzie zamówiło się gierkę z informacją o wysyłce. Nieco później pierwsze wrażenia na forum. Ostatnio miałem tak podczas premiery Wieśka. Uwielbiam ten czas. Edytowane 1 marca 20178 l przez Hum
Opublikowano 1 marca 20178 l Całe szczęście że paki z konsoleigry zawsze w pracy odbieram koło 12. Wyjdzie się wcześniej i będzie grane!
Opublikowano 1 marca 20178 l W weekend nie pogram, bo urodziny trzeba odpowiednio świętować, ale w poniedziałek wolne i cały dzień z Zeldą.
Opublikowano 1 marca 20178 l Chciałbym sobie dawkować Zeldę, ale wiem jak to się zazwyczaj z dobrymi grami kończy, ciężko odejść od konsoli :). Ale postanowiłem, że nie pójdę do ostatniego bossa, dopóki nie zaliczę wszystkich Shrineów, sidequestów itp. :). Edytowane 1 marca 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 1 marca 20178 l Tak swoją drogą, to ludzie donoszą, że voice acting possysa.+ hejterzy pustych terenów nie będą zadowoleni, bo takich w grze sporo jest(ale to już wiadome było, bo twórcy dawno mówili, że to ich świadomy wybór w designie gry)
Opublikowano 1 marca 20178 l Tak zaawansowanej technicznie zeldy jak np Horizon to pewnie doczekamy się za dwie generacje u nintendo
Opublikowano 1 marca 20178 l Tylko, że takie gry się szybciej starzeją, wystarczy spojrzeć na "normalne" Zeldy i rysunkowe.
Opublikowano 1 marca 20178 l Ultima wysłała mi Zeldy na Wii U. Niestety wszystkie takie wcześniejsze wysyłki są oznaczone "dostawa na piątek" więc się nie cieszę. Ale zawsze 1% szansy jest :)