Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

Był pewien sposób ale nie wiem czy nie usunęli w patchach:

była gra z kulą śnieżną, jak kręgle. Można było dość łatwo farmić tam.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 407,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

90 ataku jednoręczną bronią :O

4403e621ffd7303dmed.jpg

Edytowane przez Godot

Opublikowano
W dniu 28.11.2017 o 15:53, NemoKOF napisał:

Był pewien sposób ale nie wiem czy nie usunęli w patchach:

Ukryj zawartość

była gra z kulą śnieżną, jak kręgle. Można było dość łatwo farmić tam.

Chyba nie usuneli, najprostszy sposób. 

Opublikowano

Najszybciej wzbogaciłem się tłukąc roboty pod zamkiem i sprzedając części. Warto do tego skompletować ancient armor i podnieść jej poziom.

Opublikowano

Idziesz na Bridge of Hylia, rozpalasz ogień i dajesz rano. O 5 z jeziora wynurza się smok, podlatuje do mostu, strzelasz w róg. Zbierasz, teleport do pobliskiej wieży, zlatujesz z niej prosto na most. Trwa to 2 minuty, każda taka operacja to 300. Godzina i masz 10000 

Opublikowano

Ja po prostu grałem, gdy zrobisz 120 świątyń, a przy okazji będziesz zbierał trochę kamieni to nie ma bata, żeby ci na coś nie starczyło, mam wszystko i jeszcze 50.000 na plusie. W Zeldzie jest co robić, więc nie ma sensu farmić zawczasu, kasa „sama” powinnna się uzbierać.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

DLC dostępne od dziś

Edytowane przez Starh

Opublikowano

dajcie znac jak ktos znajdzie w necie info odnosnie zawartosci, dlugosci, tego co zawiera dodatek, od kiedy go mozna odpalic w grze itp

Opublikowano

MOTUR :O?

chciałem powiedzieć, że kupuję, ale przecież już sto lat temu kupiłem season passa xd

mypYIqV.jpg

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Już zakupione, mam nadzieję, że do 400h dobiję :). I to mi się podoba, zapowiedź tego samego dnia co premiera :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Zaczynamy ;)

Ooo..będzie trudno :o

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Już dawno zakupiłem DLC i to był błąd. Mogli napisać gdzieś, że ostatni DLC.

Spoiler

to będą triale z super duper pomysłem, gdzie postać ginie od jednego uderzenia.

Gdyby taka informacja była wcześniej to zdecydowanie nie zakupiłbym tego dodatku. No i nadal każda broń się rozpada, nadal nie można ulepszać wielu pancerzy przez co nie ma sensu w ogóle ich zakładać. No i nagroda na sam koniec triala jak już masz wszystko w grze zrobione to po prostu mistrzostwo świata :D Jaki jest jej sens??

Nie wszyscy są hardcorowymi graczami i lubią sobie pograć dla relaksu, sama podstawka broni się świetnie jeżeli chodzi o taką relaksującą rozrywkę (może oprócz tego durnego pomysłu  z  psującą się bronią po zaledwie paru uderzeniach). Natomiast oba DLC są już dla graczy lubiących trudne wyzwania. W opisie pierwszego DLC można było wyczytać między wierszami, że dla takich graczy jest skierowany master sword trial. Natomiast nic nie wskazywało, iż tak samo będzie z drugim DLC.

Krótko podsumowując, rozczarowałem się tymi dodatkami i gdybym wiedział, że tak będą wyglądać to nie zakupiłbym ich. To oczywiście moja opinia tylko i pewnie się nikt z nią nie zgodzi.

Tak samo jak każdy bronił systemu z rozpadającą się bronią, wydawało mi się, że tylko mnie to na maksa dobija.

Edytowane przez Crinfrid
wrzuciłem część w spoiler

Opublikowano

Ale zrobiłeś już całe to DLC ? Wcale nie jest tak ciężko póki co, a z tym sercem to trochę spoiler

Opublikowano

Dzięki, teraz to już nie mam po co odpalać :( 

:yao: jaram się nie samowicie, zarówno trialsami jak i nowym DLC, dobrze, ze czekalem do premiery drugiego, teraz tyle grania dojdzie ze o mamo :fsg: tylko teraz dylemat, czy robic trialsy czy ballade :o 

Opublikowano

Hm..szczerze to Trialsy póki co trudniejsze niż Ballada.. W ogóle gram już trzy godziny w to nowe DLC i końca nie widać. Początek jest trochę mylący jakby co ;)

Opublikowano

spoko spoko, siądę pewnie do tego jutro dopiero i tak :D ale jaram sie, chciałem wrócić do Hyrule już dawno temu :banderas:

also, widzieli? :pawel:

Bravo Nintendo

Opublikowano

Oczywiście, że nie zrobiłem bo się zniechęciłem tym rozwiązaniem. Ale chyba nie muszę całego skończyć, żeby mieć już jakąś opinię wyrobioną? Już master sword trial dał mi w kość i nie zaliczam go do tych przyjemnych doznań.  I nie uważam, że to spoiler, bo na samym początku dodatku dowiadujemy się jak to będzie wyglądać.

No ale jak już wspomniałem casual ze mnie i chciałem ostrzec innych casuali.

Opublikowano

Casuale tez dadzą radę.. W ogóle co oni zrobili w tym DLC :O jeśli ktoś się obawiał czy nie będzie za krótkie to może być spokojny ! Po 3 godzinach zobaczyłem dopiero pierwszą cutscenkę z trailera 

Opublikowano

Ile ten season pass kosztuje?

Opublikowano

na czym te triale w 2 dlc polegaja? To coś jak shriny, czy walka z przeciwnikami?