Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 190,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

przecie to palce serdeczne, na fakalce za małe cojones ma

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Zauważcie jakimi palcami pokazuje gest. Tak, to nie jest fuck you.

Opublikowano

Masakra z tą Portugalią. Brakuje szczególnie dobrych pomocników. Na generację podobną jakościowo do Figa, czy niedawno Deco, Tiago, Simao czy Maniche (niedoceniony piłkarz, zayebiście grał, a jak z dystansu potrafił przyyebać) muszą jeszcze poczekać. Obecnie to wszyscy na siłę szukają Krystynki a sami nie pokazują nic.

Opublikowano

Figa

Figa

Figa

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pepe jest tak głupi, że niezdałby testu szóstoklasisty

Opublikowano

Pisalem na szybko przed 2 polową ;)

Opublikowano

Ronaldo, najlepszy piłkarz świata, jest smutny i płacze, bo go chłopcy szturchają i sedzia nie odgwizduje faulu :(

Opublikowano

Portugalia w końcu gra mądrze i broni korzystnego rezultatu.

Opublikowano

Generacja piłkarzy którzy sami wygrywali mecze ( R10, Ronaldo czy Zidane) już minęła. CR bez dobrego podania nic nie potrafi ugrać.

Opublikowano

Błagam niech ktoś wrzuci krzywą twarz Ronaldo, która przed chwilą była w tv.

BqRK3XXIQAA4Q7_.jpg

Opublikowano

co to było XD beka z ronaldo

Opublikowano

(pipi)y sędzia, właśnie pozbawił mnie mojego 3:1 ustawionego w typerze.

nic by to nie dało, 4 do JAJA

Opublikowano

Nie mogę

Morda Millera niesamowicie mnie irytuje.

Do Effenberga i tak sporo mu brakuje, ale w kwestii szwabości ryja daję mu 8 Effenbergów na 10.

No i 4ta. Jogi aż kozą zakąsił z radości :]

Opublikowano

Błagam niech ktoś wrzuci krzywą twarz Ronaldo, która przed chwilą była w tv.

BqRK3XXIQAA4Q7_.jpg

Na tym ujęciu wygląda jak Stalone XD

Opublikowano

Schweinstager ma chyba 10 w tej skali, co?

Bezapelacyjnie.
Opublikowano

No ale przynajmniej rezultat butchowi nie siądzie.

Opublikowano

Chciałoby się typować Niemców jako faworytów, ale oni potem przestają nagle dobrze grać i dostają od pierwszego, lepszego rywala.

Niemniej dobrze, że Młynarza sobie do fantasy world cup dałem, to taki typowy goal poacher, a akurat do tej drużyny pasuje genialnie ;)