Opublikowano 16 czerwca 201410 l przecie to palce serdeczne, na fakalce za małe cojones ma Edytowane 16 czerwca 201410 l przez mersi
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Masakra z tą Portugalią. Brakuje szczególnie dobrych pomocników. Na generację podobną jakościowo do Figa, czy niedawno Deco, Tiago, Simao czy Maniche (niedoceniony piłkarz, zayebiście grał, a jak z dystansu potrafił przyyebać) muszą jeszcze poczekać. Obecnie to wszyscy na siłę szukają Krystynki a sami nie pokazują nic.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Błagam niech ktoś wrzuci krzywą twarz Ronaldo, która przed chwilą była w tv.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Ronaldo, najlepszy piłkarz świata, jest smutny i płacze, bo go chłopcy szturchają i sedzia nie odgwizduje faulu
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Generacja piłkarzy którzy sami wygrywali mecze ( R10, Ronaldo czy Zidane) już minęła. CR bez dobrego podania nic nie potrafi ugrać.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Błagam niech ktoś wrzuci krzywą twarz Ronaldo, która przed chwilą była w tv.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l (pipi)y sędzia, właśnie pozbawił mnie mojego 3:1 ustawionego w typerze.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l (pipi)y sędzia, właśnie pozbawił mnie mojego 3:1 ustawionego w typerze. nic by to nie dało, 4 do JAJA
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Nie mogę Morda Millera niesamowicie mnie irytuje. Do Effenberga i tak sporo mu brakuje, ale w kwestii szwabości ryja daję mu 8 Effenbergów na 10. No i 4ta. Jogi aż kozą zakąsił z radości :]
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Błagam niech ktoś wrzuci krzywą twarz Ronaldo, która przed chwilą była w tv. Masz w HD, przez Ciebie przegapiłem gola .
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Błagam niech ktoś wrzuci krzywą twarz Ronaldo, która przed chwilą była w tv. Na tym ujęciu wygląda jak Stalone XD
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Chciałoby się typować Niemców jako faworytów, ale oni potem przestają nagle dobrze grać i dostają od pierwszego, lepszego rywala. Niemniej dobrze, że Młynarza sobie do fantasy world cup dałem, to taki typowy goal poacher, a akurat do tej drużyny pasuje genialnie