Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 190,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano
  • Autor

Jezus Maria, czy Ghana planuje wrzucić w swoim najważniejszym od 4 lat meczu tak ze trzeci bieg? Powoli wychodzi na to, że Afryka jest Grecją Ziemi.

Opublikowano

Podoba mi się Amerykańskie podejście do sportu. Uściski ręki jak ktoś coś za(pipi)ie , nie turalaja się 10 minut po murawie po faulu, ogólnie czysto z determinacja, duma reprezentowania swojego kraju i w atmoswerze fair play

Gol Dempseya to klasa Messiego

Opublikowano

Bronienie się od 33 sekundy -> 'murica

EDIT: No (pipi)a, może chociaż jeden mecz wejdzie ;D

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Paradoksalnie jedyna afrykańska ekipa, która coś tam pokazała (co prawda na tle ekstremalnie pasywnych jankesów) może się właściwie zacząć pakować.

Opublikowano
  • Autor

Emmanuel Olisadebe pozostaje jedynym Afrykańczykiem, który pokonał USA.

Opublikowano

Nic nie grali, a wygrali ja (pipi)e jaka niesprawiedliwość :(

Opublikowano

Ale to Ghana zepsuła sporo akcji. Czułem, że Ghana wbije im bramkę, każąc ich za taką grę i tak się stało. Jednak Amerykanie w końcówce pokazali charakter. Szkoda Ghany bo na 1 punkt zasłużyli. Obie ekipy cały czas mają szansę na awans. 

Opublikowano

No, szanse Ghany, biorąc pod uwagę mecz z Niemcami, sięgają jakichś 95%. Pewniak.

Opublikowano

to są palce wskazujące

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

fota juz tu byla i nie sa to fucki tylko palce wskazujace ;)

Opublikowano

To widzie ale chodzi o samo znaczenie, przecież doskonale każdy wie co miały oznaczać  :)

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

ehh wczoraj poszedłem spać w 80 minucie meczu Ghana - USA, wkurzony bo postawiłem 2,5 gola. Budzę sie a tu 1:2 xD 

Opublikowano

"FPF wyjaśnia, że gest, którego znaczenie zostało źle zinterpretowane, był skierowany do kolegi z zespołu Bruno Alvesa, któremu Meireles przekazywał instrukcje od trenera Paulo Bento" - czytamy w oświadczeniu Portugalskiej Federacji Piłkarskiej. I mamy rozwiązanie zagadki. 

Opublikowano

ciekawe narazie te mistrzostwa

zwlaszcza ciekawi mnie czy trenerzy pokaza jaja i odstawia na laweczke Casillasa i Rooneya.

no i zastanawia mnie dlaczego Krystyna nosi opaske kapitana. przecie ten placzek pierwszy do poddania sie jak mecz nie wychodzi. gdzie tu zagrzewanie kolegow do walki itp itd

bo "podajcie a moze strzele" to sie nie liczy jako prowadzenie druzyny do walki. do tego jego forma tez wydaje sie slaba. zdaje sie slynie ze swoich stalych fragmentow a tutaj nawet 1 osobowy mur to dla niego za szeroki byl. 

Opublikowano
  • Autor

To widzie ale chodzi o samo znaczenie, przecież doskonale każdy wie co miały oznaczać  :)

Hmm, Meireles był rozdarty w połowie drogi, czy chce pie'rdolić sędziego, czy wyrazić mu aprobatę?

Opublikowano

Spokojnie jeszcze dwóch słabszych rywali w grupie i będziemy czytać, że CR7 jest bohaterem reprezentacji. To samo było na ostatnim Euro, gdzie przeciwko Niemocom i Danii był mało widoczny na tle swoich kolegów, ale zlał pośmiewisko turnieju - Holandię i od razu stał się głównym kandydatem do gracza turnieju.

Opublikowano
  • Autor

ApGwn0M.gif