Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 203,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Najlepsi i tak są Iker i Boski. Szkoda, ale 3 tytuły na jakiś czas powinny im wystarczyć.

Opublikowano

Ten Mundial to GOTY 2014, każdy mecz jest niesamowity po prostu! Cieżko przewidzieć kto wygra każdy mecz a co dopiero cały turniej

Opublikowano

Dobrze, że przed meczem asekuracyjnie postawiłem piątaka na Chile i Kroatów, w razie gdyby tiki sraka miała nie wejść :)

Aczkolwiek myślę, że jeszcze nie jest po meczu.

Opublikowano

Po meczu nie... Dla Hiszpanów już jest po mundialu :P

Opublikowano

Ogólnie ich nie cierpię i życzę klęski, aczkolwiek dla widowiska lepiej by było gdyby ten mecz jednak wygrali, bo wtedy ostatnia kolejka będzie szalona.

Opublikowano

W sumie to zastanawia mnie to hasło "tiki sraka". Przecież w obu meczach Hiszpanie nie grali/grają tiki taki. Zupełnie bez składna kopanina, zero trzymania piłki. Ten "styl" w ogóle nie przypomina tiki taki, wydaje mi się, że Boski zapatrzył się w Real i Atletico i tuż przed mistrzostwami zmienił wszystko na czym opierała się gra reprezentacji w ostatnich latach, tyle że mało czasu i Boski nie jest Simeone czy innym Capello...

Opublikowano

Hiszpania przypomina mi Francję z 98 i 2000 jak oglądałem za dzieciaka.W 2002 nawet z grupy nie wyszli....

Historia lubi się powtarzać.

Chyba nawet bramki nie strzelili w 2002.

Opublikowano

Hiszpania przypomina mi Francję z 98 i 2000 jak oglądałem za dzieciaka.W 2002 nawet z grupy nie wyszli....

Przecież w Korei Hiszpanie zostali wydymani w ćwierćfinale. Co za Janósze.

Opublikowano

Diego już nawet zachowuje się jak napastnik klubu z Londynu,

Opublikowano

Kim byli Francuzi w 98 i 2000? 2 lata później nie wyszli z grupy....

Kim byli Hiszpanie w 2010 i 2012? 2 lata później nie wiadomo jeszcze...

Opublikowano

O Francji mówiłem, cieciu.

Szpaku jest jakiś dziwny, przekręca nazwiska, niektóre wypowiada na 5 różnych sposobów, pyerdoli jakieś historie od rzeczy. Już na Euro 2012 coś świrował, ale teraz to już w ogóle...

Opublikowano

Jest tajna broń, wchodzi Fernando.

:flag_of_truce:

Opublikowano

już Villę mógł dać za to drewno Costę

Opublikowano

Widze, ze nienawisc do najlepszych nadal w narodzie zywa. #panstwokompleksow.

Opublikowano

O Francji mówiłem, cieciu.

Szpaku jest jakiś dziwny, przekręca nazwiska, niektóre wypowiada na 5 różnych sposobów, pyerdoli jakieś historie od rzeczy. Już na Euro 2012 coś świrował, ale teraz to już w ogóle...

Rzeczywiście nie doczytałem, ale czemu tak agresywnie? Zgłaszam post do moderacji ://

Opublikowano

kto się interesowal ten wiedzial ze Chile to nie jakaś polska, w sparingach zayebiscie grali m.in wygrana z  Anglią na wembley 2-0 czy mecz z  niemcami, eleminacje tez im zayebiscie poszly, kwestią  czasu było kiedy wystrzelą w  fazie grupowej i jeszcze przed mistrzostwami pisalem ze holandia i chile wychodzą dalej, takze szok i niedowierzanie przy takim wyniku jest nie na miejscu chyba ze sie jest januszem futbolu, hiszpania pierwszą drużyną która  odpada z ms2014 huehuehue

Opublikowano

Islę z Vidalem pomylić to trzeba mieć wyobraźnię