XM. 10 820 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Nie odbijesz się bo b2 to najlepszy slasher obok Ninja Gaiden. No i b2 jest pierdyliard razy lepsze niż b1 bo nie ma je.banych qte. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) 53 minuty temu, XM. napisał: Nie odbijesz się bo b2 to najlepszy slasher obok Ninja Gaiden. No i b2 jest pierdyliard razy lepsze niż b1 bo nie ma je.banych qte. Mam nadzieję, że Bayo2 jest tak dobre, choć wątpię, bo do tej pory nic nawet nie zbliżyło się do Gaidena z Xboxa, moim skromnym zdaniem oczywiście :). Edytowane 23 Lutego 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Ajajaj, dopiero teraz z ciekawosci wyguglalem dlaczego niektore medale przy podsumowaniu chaptera mam nieaktywne przy drugim przejsciu bede sie baczniej przykladal do zwiedzania/cofania sie. Ale poki co caly czas ogien, skonczylem V rozdzial, wczesniejsza walka w koloseum Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Wczoraj Bayonettka dotarła, ale dopiero dziś udało mi się zagrać, jak DMC mi nie podszedł po za pierwszą częścią, tak to ma taki zje bany kiczowaty klimat że jest aż genialne przez to. Edytowane 27 Lutego 2018 przez Strife Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Nie umiem sie znowu przekonac do jedynki po ograniu dwojki, responzywnosc nie ta, ciut wolniej, uniki tak nie wchodza, kamera czasem szaleje, dalej to super gra (stawiam ja na rowni z dmc1) ale bayo2 rozyebalo mi musk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 8 minut temu, Ficuś napisał: responzywnosc [triggered] responsywność Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Chwilę pograłem w dwójkę, zanim jedynka się nie ściągnęła, a wtedy zacząłem jak człowiek od jedynki :). Niestety nie wiem kiedy skończę obie, bo wpadła Zelda: ALBW i się zakochałem od pierwszego wejrzenia, hehe. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja planuje skończyć jedynkę, a dopiero potem się zabrać za 2, mimo tych lat na karku jedynka nic nie straciła ze swojego uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 17 godzin temu, Ficuś napisał: Nie umiem sie znowu przekonac do jedynki po ograniu dwojki, responzywnosc nie ta, ciut wolniej, uniki tak nie wchodza, kamera czasem szaleje, dalej to super gra (stawiam ja na rowni z dmc1) ale bayo2 rozyebalo mi musk responsywność jedynki na wiiu i pewnie na switchu też jest odczuwalnie niższa niż wersji z x360, dlatego, że jacyś wyrobnicy robili konwesję z xboxa na wiiu, a potem tę wersję pewnikiem przeniesiono na switcha oryginał z xboxa (i port na pc zapewne też) ma ten sam feeling, co dwójka Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ja pierdule, co za sztosik jedyneczka, dzisiaj ukończona Chociaż ukończona to złe słowo, bo za pierwszym przejściem mnóstwo rzeczy pominąłem (głównie z niewiedzy). Na razie zaczynam dwójeczkę, ale na pewno do części pierwszej powrócę, co by wymaksować. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 W dniu 27.02.2018 o 12:06, _Be_ napisał: [triggered] responsywność a skad wiesz jak sie mowi na slasku? Tam jest nawet kielbasa w sushi. Szanujmy odmiennosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 płacze xd klopsztanga Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ile jedynka ma rozdziałów? Cytuj Odnośnik do komentarza
AvengerGT 9 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 15 minut temu, balon napisał: Ile jedynka ma rozdziałów? Spoiler 16 nie licząc prologu i epilogu Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 To nieźle, jestem na początku 7 i mam 6:50 na liczniku sejwu. Nie taka krótka ta gierka, no chyba że potem przyspiesza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Wtf, ja mam lekko ponad 7 i 13 chapter średnio około pół godziny na rozdział. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 No też mi się coś długo wydawało ale staram się robić wsio, do tego często mnie gnoją Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jedynka mi mocno dropi w docku. Na TV jest plynniutko. Zapomnialem juz jaka ta gra jest zenujaca tymi scenkami robionymi pod walenie konia przez nastoletnik japoncow. Na szczescie gameplay to dalej pierwsza liga. Nie moge sie doczekac jak zaczne 2 czesc, bo ponoc jest jeszcze lepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 8 godzin temu, estel napisał: Jedynka mi mocno dropi w docku. Na TV jest plynniutko. Zapomnialem juz jaka ta gra jest zenujaca tymi scenkami robionymi pod walenie konia przez nastoletnik japoncow. Na szczescie gameplay to dalej pierwsza liga. Nie moge sie doczekac jak zaczne 2 czesc, bo ponoc jest jeszcze lepsza! Mocno dropi w doku, a na TV jest płynniutko? Aha :). Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Pewnie mocno mu dropi w trybie handheld. Przenośnie jest płunniutko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Handheld i przenośnię to chyba to samo? Ja już po dwa razy skończyłem Bayo 1 i 2 i na razie odkładam na półkę, switch dostał konkretny zestaw a Bayo 3 zamiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 11 minut temu, Wesker napisał: Handheld i przenośnię to chyba to samo? Ja już po dwa razy skończyłem Bayo 1 i 2 i na razie odkładam na półkę, switch dostał konkretny zestaw a Bayo 3 zamiecie. Chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ironic Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 sprite swietnie zripostowal Chodzilo mi o to, ze w handheldzie troche dropi (Bayo1) a w docku jest plynnie. Teraz gram w Bayo2 i boze, jaka ta gra jest dobra. Duzo plynniejsze animacje niz w 1, no i mocno sie zaczyna. Mam tylko wrazenie, ze jest troche prosciej (porownuje Normal z B1 do Normal z B2). Ktos tam pisal, ze to najlepszy slasher obok Ninja Gaiden Black - dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Jest banalnie w porownujac normale, natychmiast zmieniaj na hard bo i on imo jest latwiejszy niz normal z b1 Bayo2 mocno sie zaczyna? Przeciez ta gra taka jak poczatek jest przez caly czas, nie zwalnia ani sekundy Bayo2 i xbc2 po wszeczasy w panteonie moich najlepszych gier ever Dwojke niedawno z marszu skonczylem drugi raz i zaczalem trzeci na qlimax xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi