Guest _Be_ Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 (edited) Owiec dawniej masło zainspirował mnie do założenia takiego tematu. Rozkmina dotyczy dylematu wolicie grać laskami czy typami? Pamietam jak w Fighting Force w coopie z ziomeczkiem zawsze był wyścig kto pierwszy weźmie Smashera kto zlamił ten brał Hawka Babeczkami nigdy nie lubiłem grać, jakoś ten zlepek pikseli, który niby przypomnia tyłek nigdy mnie nie podniecał. Wolałem się wczuć w jakiegoś twardego maderfakera i z nim się utożsamić. Albo jak można tworzyc postac w jakimś RPG w której może się odzywać i mam jakąś rozmowe i odpowiadam damskim głosem. No przynać się kto zrobił sobie damskiego Sheparda? Edited September 19, 2012 by _Be_ Quote Link to comment
MaZZeo 14056 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Nie lubię grać kobietami. Tfardy madafaka krul. Quote Link to comment
Guest _Milan_ Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Nigdy nie miałem problemu z byciem kobietą. Quote Link to comment
Fenikz 89 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 lepiej imo wybierać postać tej samej płci, można lepiej się do niej przywiązać. Quote Link to comment
sosnaa 1205 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 nigdy nie wybierałem kobiet zawsze starałem się grać doyebanymi skuhwysynami z żyłą na łapie Quote Link to comment
Guest Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Zależy od dnia, ale staram się nie udawać, że ten hipek w grze to ja, ma pasować do klimatu. Quote Link to comment
Guest Vesper Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 A jeśli ktoś gra Mario? Quote Link to comment
MaiorZero 1400 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Wolę grać męskim Shepardem, ale kobiętą też nie gardzę. Quote Link to comment
Guest _Be_ Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 To jest alpha male. Przecież Mario to doj'ebany madafaker z wąsem. Quote Link to comment
Owiec 281 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 To chyba sie wzielo u mnie od grania w Lineage'a, jak mialem do wyboru chlopka pipke (patrz obrazek), to po prostu wolalem sobie wziac cycata laske ktora biegala w stringach. Za to moja dziewczyna latala chlopkiem, a potem mielismy 2 laski Glownie to zalezy od jakosci dziewczyn w grach, w WoWie np. nigdy nie gralem laska - nie liczac gnoma, bo miala za(pipi)iste rozowe kucyki wielkosci calej postaci. Zaczynam grac wlasnie w Saints Row i az szkoda mi bylo nie wziac laski, tym bardziej ze customizacji jest wiecej niz w Simsach. Tak teraz z pamieci to nawet ciezko mi sobie przypomniec gdzie poza MMORPG mialem wybor chlopaka i dziewczyny i kogo wybralem. W Left 4 Dead laska byla brzydka to sie gralo chlopkiem =D http://cloud.steampowered.com/ugc/576715785606081324/D1D2B47BF209207CBDBB6ACED2C0E693A3AC062F/ Quote Link to comment
Yano 3697 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 (edited) ja praktycznie zawsze gram facetami, chyba może jeden wyjątek od tego był na przestrzeni lat. czasem zrobie postac damską żeby chwile pobiegać ale nigdy nie przechodze gry takim czymś lepiej sie identyfikuje z gościem, zwłaszcza jesli da sie zrobić taki zarost chociaz akurat w GA2 nie gralem ale fajnie wygladaja nawet jak w grze da sie zrobic cała drużyne to i tak praktycznie zawsze biore samych facetów, a już napewno wtedy jak maja byc wojownikami, babke moge wziac jako jakąs drobną healerke cos co jeszcze mnie odstrecza od lasek w grach to że zwykle nie da sie im zrobić ładnej twarzy, i to że zwykle są chudymi wieszakami, i można je pogrubić w całosci ale nie da sie zrobić krągłej dupki Edited September 19, 2012 by Yano Quote Link to comment
Manor 645 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 W tekken 3 najczęściej Xiaoyu, w Soul Calibur 2 Talim, w Fighting Force ta laska z pierwszego screena. Hmm... Quote Link to comment
Kre3k 581 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Mężczyzna, nigdy chyba nie grałem kobietą. Beka z geja nie? Quote Link to comment
Hum 3699 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Babkami faktycznie fajnie sie latało w L2, jak Owiec napisał. Osobiście zazwyczaj wybieram postać męską. Nie wiem jak można grać takimi pokrakami jak ta "Pani" poniżej. Quote Link to comment
Siara_iwj 4138 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Często jest to jedyna samica jaką taki gracz w WoW-a na oczy zobaczy... W RE dobrze grało mi się Jill i Claire, w SC lubię czasem wybrać Seung Minę ( chociaż Voldo i tak numer 1)...ogólnie nie mam uprzedzeń. Quote Link to comment
FARMEROS 2080 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Zawsze jak zaczynalem gre w falauta 3 czy nju wegas to tworzylem se postacie ala klint istłud z gran torino. COME ON, MAKE MY DAY Quote Link to comment
ukk 4 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 (edited) Zależy od gry i designu postaci. W takim tekkenie napierdalam tylko Asuką, ale nie z powodu cycków tylko ciosów. Jeśli w jakimś rpg do danej klasy przypisana jest też płeć to nie ma dużego wyboru. Gdy jest opcja tworzenia postaci od zera to zawsze facet. W Fighting Force faktycznie ani razu nie grałem dupka, a gre sie katowało ostro. Edited September 19, 2012 by ukk Quote Link to comment
Masorz 13153 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Bardzo różnie, w Residentach babeczkami się grało, całą serię Tomb Raider też wiadomo kim. W Massy oczywiście Johnem Shepardem, bo kto normalny uwierzy, że kobieta ratuje galaktykę XD 2 1 Quote Link to comment
Mustang 1666 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 lepiej imo wybierać postać tej samej płci, można lepiej się do niej przywiązać. Też miałem takie zdanie jak byłem młodszy. Różnie. Chyba zależy od tego, czy i tak ubiorę postać w zbroję czy nie. Postać z SR3: Quote Link to comment
rinzen 966 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Jedynymi grami, w których grałem babką było Diablo III ale to głównie dlatego, że w dwójce wiz był tylko jako kobieta i chciałem pozostać wierny oryginałowi oraz Fallout 2 ale to dlatego, że chciałem przetestować przejście gry z wysokim współczynnikiem charyzmy śpiąc ze wszystkimi NPC. W pozostałych grach zawsze wybieram postać męską a jeśli istnieje taka możliwość to najlepiej coś dziwnego - w Unrealu grałem krową, w Saints Row 3 niskim grubasem bez masy mięśniowej a w becie Tera chomikiem. Quote Link to comment
Accoun 252 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 (edited) Róznie. RPG raczej kobietami, ale w takim Guitar Hero/Rock Band lub nie wiem, THPS zawsze facetów. W sumie może dlatego, że mogę sobie wyobrażać, że to ja, a w świecie fantasy/SF siebie niezbyt widzę i wolę dać tam postać, która będzie fajnie wyglądać (więc zwykle laskę)? Jak próbowałem to całe PS Home, to po kwadransie prób zrobienia znośnego mężczyzny w edytorze poddałem się i zrobiłem kobietę. W bijatykach w sumie chyba częściej wychodzą kobiety. Choć w Tekkenie gram głównie Kazem, to potem Asuka, Lili i raczej długo nikt. VF to praktycznie tylko Eileen i Aoi. W Soulu raczej rekonstruuję z filmów animców i tym podobnych, więc kto mi lepiej wyjdzie, tym gram bo nie jestem fanem serii... Edited September 19, 2012 by Accoun Quote Link to comment
Zwyrodnialec 1707 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Dupeczka, pod warunkiem, że to Ada Wong. Quote Link to comment
Yap 2734 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Kobietą gram tylko jeśli jest jedyną opcją wyboru w grze. Czasem w Gears of War 3 grywam Valerą. Quote Link to comment
Kazub 4583 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 nienawidzę tych słitaśnych dziewcząt w bijatykach , czyli xiaoju, lili, talim, xianghua, aoi, pai. ale taka vanessa, taki, ivy, lei fang to spoko. jak się robi ludka to zawsze tworzę jakiegoś s(pipi)ysyna. Quote Link to comment
ogqozo 6500 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 (edited) Dupeczka czy twardy madafaka, podstawowy wybór gier wideo. Jesteś bardziej napalonym nastolatkiem czy zakompleksionym nastolatkiem? Zawsze mnie bawił ten dualizm, od kiedy się rozpowszechnił w grach video, ale bez jaj, teraz tak myślę i w sumie jakieś 98% moich ulubionych gier go olewa (nie wiem, Niko Belić to madafaka? To 97%). Jak widzę łysą pałę twardego madafaki albo falujące cyce to już się domyślam, że gameplay jest równie wyrafinowany i zazwyczaj się to potwierdza. Edited September 19, 2012 by ogqozo Quote Link to comment
Recommended Posts