Skocz do zawartości

Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty!

Featured Replies

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 59,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

widzieliście nowe screeny?   http://www.ppe.pl/news-26971-hello__hello__follow_me__ok_.html             kurcze fajnie to wygląda, mam ogromny sentyment to tej gry, grałem w nią z oj

• sliczne, wypaśne....zaczekam jak wyjdzie w plusie albo skończę na youtubie

• Nie jednemu po nocy śniły się sceny gdy wchodziło sie do jakiejś lokacji (np. lokacja w nocy pod blaskiem księżyca), a na drugi końcu ekranu czekał głodny Scrab.

Opublikowano

sliczne, wypaśne....zaczekam jak wyjdzie w plusie albo skończę na youtubie :P

Opublikowano

Ponieważ platformerów 2D jest obecnie strasznie mało, trzeba robić rimejki starych tytułów. Bardzo dobrze! W tym zalewie wysokobudżetowych platformówek 3D a`la Jak&Daxter, albo Banjo-Kazooie taki Abe w 2D jest istnym odświeżeniem. Brawo! Genialne odczytanie sytuacji rynkowej!!!!

Opublikowano

w wakacje przechodziłem Abe'a, to jedna z moich ulubionych serii (Odyssey i Exodus) ever. Nowa wersja wygląda prześlicznie. Zastanawia mnie co oznacza tekst "zmodyfikowano zagadki logiczne", widniejący w newsie na ppe.pl

Opublikowano

Uproszczone źle brzmi

Opublikowano

Tak apropo dwoch, trzech powyzszych postow - polecam obejrzec i posluchac calego wystapienia Lorna z Eurogamer Expo.

Z modyfikacja puzli chodzi o to, ze gra nie korzysta juz z oddzielnych plansz tylko calosc jest scrollowana wiec niektore rzeczy trzeba bylo zmodyfikowac.

Robią rimejki żeby zarobić na dokończenie kwintologii na poziomie AAA, coś czego nie mogli zrobic przed digital downloadami.

Opublikowano

Na gameplayu wygląda bosko, mam nadzieję jednak, że za dużo nie będą zmieniali w samej rozgrywce i puzlach. Z drugiej strony jakieś zmiany czy dodatkowe poziomy są mile widziane.

Opublikowano

Ja tam biorę w ciemno. Przygody Abe'a to najlepszy platformer 2D ever. Głębia i oryginalność świata zachwyca nawet dziś. W końcu to Oddworld.

Opublikowano

Must have jak nic, jedyne co zapowiada się nieciekawie, to brak wersji pudełkowej. Z chęcią postawiłbym New N' Tasty, koło Abe Oddysee i Exodus ^_^

Opublikowano

Jak z ceną nie pojadą to kupuję. Za PSXa grałem w tą grę z lekkim przerażeniem ze względu na grafikę i klimat, a dzieciakiem wtedy byłem. Teraz dostajemy to samo z grafiką 3D bez zmiany stylu. Spoko.

Opublikowano

Nie jednemu po nocy śniły się sceny gdy wchodziło sie do jakiejś lokacji (np. lokacja w nocy pod blaskiem księżyca), a na drugi końcu ekranu czekał głodny Scrab.

Abe__s_Oddysee__Scrab_by_rhinestoner.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dla mnie supcio, abe'a kocham jak brata, ale brakuje mi kawałków ciała walających się po ekranie przy śmierci którejś z postaci

• 1 rok później...
Opublikowano

widzieliście nowe screeny?

http://www.ppe.pl/news-26971-hello__hello__follow_me__ok_.html

1083189567.jpg

273713524.jpg

1939066478.jpg

183418227.jpg

1456264325.jpg

kurcze fajnie to wygląda, mam ogromny sentyment to tej gry, grałem w nią z ojcem. Gdyby teraz pograł z córką to w mim przypadku to fantastyczny most międzypokoleniowy :)

Opublikowano

Pamietam jak w to zagralem pierwszy raz, oczywiscie wersja demo. Bylo to w 98 roku, moj kuzyn cisnal a ja musialem isc do kosciola bo bialy tydzien;( Bardzo chetnie w to zagram w podbitej oprawie!:)

Opublikowano

Cudo! Przepięknie to wygląda, już nie mogę się na to doczekać! Pierwszy raz zagrałem w Abe'sa na PSX1 w demo z Oficial Playstation Magazine :)

Zaraz po tym wiedziałem że muszę po to jechać na giełdę do Krakowa, i kupić pełną wersję. Taka to była dobra gra i dziwne czasy;)

Opublikowano

Kurde, tylko kiedy odświeżony Oddworld zawita na PSN?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czytałem że gra ma być... łatwiejsza od oryginału. I zaczynam się bać. Dowiem się jeszcze że Tim Schaffer uprości Grim Fandango i i chyba serio odkurzę stary CRT dla potrzeb powrotu do 5-tej i 6-tej generacji.

Edytowane przez nobodylikeyou

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obczaj relacje Yetiego w dziale ps4. 

Opublikowano

Tego rodzaju rimejk przydałby się Wild 9 z psx-a,tytuł nawet lepszy od Oddworlda,ale chyba mało kto kojarzy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kojarzy kojarzy, lepszy napewno nie, ale myślę, że poziomem klimatycznym i podobnym wykonaniem depcze Abe'owi po piętach, znaczy się, fajnie byłoby zobaczyć tak odświeżoną wersję tego platformera:)

• 2 miesiące temu...