Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

dokładnie nie ma to jak pełne exy na xboxa 360 gears of war forza i power rangers . Pełna różnorodność można przebierać i wybierać

Opublikowano

power rangers są na x0 ?? gdzie??

4 lata konsoli w moim domu i nie znalazłem gierki z kitowcami :( FFFFUUUU

Opublikowano

power rangers są na x0 ?? gdzie??

4 lata konsoli w moim domu i nie znalazłem gierki z kitowcami :( FFFFUUUU

Opublikowano

meh Halo to mam wszystkie cześci ...

z Zordona to tam tyle co z Mendrka gracza ...

Opublikowano

51AgwxkhPLL._SL500_AA300_.jpg

łapcie trolle

Opublikowano

rejwenrejwen poziom dadiego boroboro

gratulujemy awansu i życzymy dalszych sukcesów

Opublikowano

tak w ogóle zauważyliście, że ZAWSZE jak ktoś próbuje trollować/atakować TLoU to praktycznie zawsze jest fail ;f nawet daddy poległ i jeszcze resztką sił napisał jakąś bzdurę o o braku efektu oświetlającego xD

przykro mi, nie. No chyba że jako jedyny widzisz tam efekt oświetlenia tego pomieszczenia.

Będzie dobra strzelanka może nawet survival z tego wyjdzie jak dawne RE ale wizualnie to bieganie z latarką jest słabe :)

Opublikowano

Najslabszy trolling w historii Console Wars. Zawod generacji jak dla mnie. Caly opisany tutaj hejt jest do odbicia za jednym strzalem.

Opublikowano

Ja niestety nie podzielam waszego entuzjazmu co do TLOU.

I ile pokaz na E3 zarzadzil, tak nowe materialy mnie nie zachecaja.

Mam nadzieje ze fragmenty z zombiakami beda stanowily mniejsza czesc gry.

Opublikowano

Latanie z latarką TLoU > Latanie z latarką Alan Wake.

Opublikowano

1. Ni No Kuni: Wrath of the white Witch

2. FIFA 13

3. Call of Duty: Black Ops 2

4. Far Cry 3

5. Hitman: HD Trilogy

6. Assassin’s Creed 3

7. Need for Speed: Most Wanted

8. Just Dance 4

9. Hitman: Absolution

10. The Elder Scrolls V: Skyrim

Wyniki sprzedaży z Wielkiej Brytanii. Cieszy pozycja Ni no Kuni. Należał im się sukces,szkoda tylko że na naprawde porządnego jrpg trzeba było czekać do końca generacji.

Opublikowano

szkoda tylko że na naprawde porządnego jrpg trzeba było czekać do końca generacji.

Trzeba było się zaopatrzyć w Wii to byś nie musiał czekać :)
Opublikowano

tak w ogóle zauważyliście, że ZAWSZE jak ktoś próbuje trollować/atakować TLoU to praktycznie zawsze jest fail ;f nawet daddy poległ i jeszcze resztką sił napisał jakąś bzdurę o o braku efektu oświetlającego xD

przykro mi, nie. No chyba że jako jedyny widzisz tam efekt oświetlenia tego pomieszczenia.

Będzie dobra strzelanka może nawet survival z tego wyjdzie jak dawne RE ale wizualnie to bieganie z latarką jest słabe :)

Co ty z tą strzelanką?

Gra będzie właśnie polegać na omijaniu potyczek, bo amunicji ma być bardzo mało.

Opublikowano

Latanie z latarką TLoU > Latanie z latarką Alan Wake.

Ciekawe stwierdzenie skoro pierwsza nie ujrzała premiery :sorry:

Opublikowano

W tym temacie nie znajdziesz nic więcej oprócz ciekawych stwierdzeń.

Opublikowano

Daddy, choć raz przestań na silę wyszukiwać jakiegoś słabego oświetlenia latarką opierając się na materiałach promocyjnych bo i tak wszyscy wiemy, że The Last of Us pozamiata. Twój trolling nic tutaj nie zdziała a sam waliłeś jak głupi gifami przed premierą Halo 4 (które to fakt, robi wrażenie).

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c

To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?

Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latarką w absolutnie ciemnym pomieszczeniu to jest ten, który się przekrada? W której dajesz zombiakowi prosto po gałach latarką a on idzie sobie dalej?

No fakt, GOTG. Rok 2013 rokiem PlayStation 3. Ósmy rok z rzędu.

AAA NO TAK GRZYB IM ROŚNIE NA OCZACH WSZYSTKO JASNE

Sonoklapom do podjarki wiele nie trzeba... o ile sam czekam na TLOU tak ten gameplay jest najsłabszy z dotąd pokazanych. Auto-aim na grzybogłowca mnie rozwalił. Ogólnie to co jest pokazane w żadnym stopniu "nie robi" bardziej niż pierwsze pokazy z Dead Space chociażby.

no ale GOTG GOTG! jak już się ma tą samą włączoną płytę od e3 2012 to trzeba się tego trzymać.

Klimat i motyw z plecaczkiem oczywiście bardzo dobry, grafiki nie oceniam bo ciemno jak w (pipi)e. Wszystko będzie się rozbijać o to na ile wszystkie te motywy to skrypty, a na ile zaprogramowane AI.

Opublikowano

żaden problem to wyłączyć, ale od czasów RDR nie widziałem by tak prezentowano grę. Reklamują TLOU jako grę survival, tymczasem każdy rzut cegłą/butelką etc jest wspomagany auto-aimem. Mnie to zdziwiło i rozbawiło.

Opublikowano

Faktycznie słaby ten motyw z latarką, ale może wytłumaczą to tym, że "zombiaki" są ślepe i reagują tylko na hałas.

edit. Jednak trzeba przyznać Xbotom rację, że Sonyboty powiesiły poprzeczkę TLoU tak wysoko, że wszystko poniżej "najlepsza gra generacji, a w najgorszym wypadku GOTY" doczeka się tutaj osobnego wątku.

edit. MeSSer- no i właśnie dlatego motyw, że są ślepe jest jak najbardziej logiczny (oczy w ciemnościach im się raczej nie przydają, korzystają z innych zmysłów).

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Do wszystkich geniuszy z Console Wars - w budynku w którym toczy się gameplay, nie ma światła,.... bo grzybozombiaki opanowały świat i od dawna nic nie działa

Opublikowano

żaden problem to wyłączyć, ale od czasów RDR nie widziałem by tak prezentowano grę. Reklamują TLOU jako grę survival, tymczasem każdy rzut cegłą/butelką etc jest wspomagany auto-aimem. Mnie to zdziwiło i rozbawiło.

Widze że fani x360 oceniają wszystkie gry przez pryzmat tego jak się strzela.

Opublikowano

O, przyszedł pan "Rockstar boi się TLOU" :rofl: :rofl: :rofl:

Od kiedy się cegłami strzela?

Jak w grze takiej jak Uncharted 2 spędza się większość czasu na strzelaniu, które jest zrobione przeciętnie łamane przez chuyowo to raczej warto o tym wspomnieć, tak samo jak o zrąbanym modelu jazdy w samochodówce.

Na szczęście w TLOU już widać że jest to lepiej zrobione, no i zapewne tego strzelania będzie mniej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.