Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano
  • Autor

Możecie już przestać (pipi)ć o tych kompach? Niech ktoś z moderacji coś z tym zrobi, bo od tego jest dedykowany dział.

Nikt nigdy nie powiedzial, ze nie mozna tu gadac o kompach i tak zostanie.

Opublikowano

Na pc tez mamy konsole wiec jestesmy tutaj rownie dobrze widziany skoro to CONSOLE WARS

dowód:

screen konsoli:

for_linux_user9.png

Opublikowano

to ilu posiadaczy linuxa tu siedzi?

Opublikowano

a ilu z niej korzysta? :>

Opublikowano

pececiarze biedaczki widać też chciały mieć konsolę ;/

No, dobrze ktoś napisał. Około 2004 roku już właściwie oczywiste było, że PC niesamowicie przewyższał PS2. Czarnulka i tak się obroniła niesamowitymi grami niedostępnymi wtedy na PC :wub:. Xbox jeszcze jakoś się trzymał pod względem bebechów, ale to były inne czasy, nie ta marka, umarł od razu po premierze X360. Teraz było trochę lepiej, bo o wyższości klonów dopiero od niedawna się słyszy (tak jakoś 5 lat po rozpoczęciu generacji, kiedy wtedy jakieś 3 minęły).

Opublikowano
  • Autor

Raven, z ciebie to gorsza chorągiewka niż z Psyko. Aż czekam co za pare miesiecy Ci sie bedzie najbardziej podobalo.

Opublikowano

OSX i Linux maja lepsze konsole niz Windows :sleep:

Opublikowano

Raven, z ciebie to gorsza chorągiewka niż z Psyko. Aż czekam co za pare miesiecy Ci sie bedzie najbardziej podobalo.

Jestem chorągiewką, bo...?

Opublikowano

A ja wolę wszystko : ) Przegrałem i na PC i na konsolach podobną ilość czasu. Wszystko ma swoje wady i zalety. I to tyle ode mnie w tym temacie. Powodzenia : ))

Opublikowano

jutro podam link do konta na Steam na którym działa ten komp (albo mój kumpel sam to zrobi, bo ma tu konto), powiem mu tylko żeby zrobił kilka zrzutów z tych gier i tam wysłał, będziecie mogli oglądać do woli.

bez jego zgody nie linkuje jak coś.

Most Wanted działalo płynnie?

tak.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

Most Wanted działalo płynnie? Przecież ta gra ma zj/ebaną otymalizację i spadki klatek występują nawet na kąpach za 3k

Opublikowano

OSX i Linux maja lepsze konsole niz Windows :sleep:

gdzie jest ta kąsola w OSX?

Opublikowano

No, dobrze ktoś napisał. Około 2004 roku już właściwie oczywiste było, że PC niesamowicie przewyższał PS2. Czarnulka i tak się obroniła niesamowitymi grami niedostępnymi wtedy na PC :wub:. Xbox jeszcze jakoś się trzymał pod względem bebechów, ale to były inne czasy, nie ta marka, umarł od razu po premierze X360. Teraz było trochę lepiej, bo o wyższości klonów dopiero od niedawna się słyszy (tak jakoś 5 lat po rozpoczęciu generacji, kiedy wtedy jakieś 3 minęły).

Crysis wyszedl w 2007 roku i wizualnia znacznie wyprzedzily to co oferowaly konsole...

Zreszta multiplatformy od poczatku na mocnych pecetach wygladaly lepiej (Bioshock, ME, Assassins creed i inne z tamtego okresu).

Opublikowano
  • Autor

Najpierw konsole, pozniej DS, pozniej PC, pozniej znowu DS, teraz spiracone konsole. Wiadomo, gusta sie zmieniaja, ale jezeli nagle cos staje sie "najlepsze" to dla mnie to troche choragiewkowe, sorry ziom.

Opublikowano

No fakt, mógłby się nazywac Gaming Platform Wars, ale to już brzmi trochę pedalsko :/:P

Opublikowano

dzisiaj na tym "PC za 700 zł" sprawdzaliśmy nowe Most Wanted i Dishonored, obie wyglądają i chodzą lepiej niż na konsolach. One chyba wyszły po 2005 roku, co nie?

Mam prośbe do Daddiego lub Leszka Pieska, niech któryś napisze tu jakis post, bo mam minusa do rozdania.

no to działaj koksowana małpo. Tak btw, myślałem że skończyłeś już gimnazjum.

Nie skończył, dopiero jest w połowie jak 90% gimbazy $ony na tym forum, takie są fakty :)

Co do nazwy tematu dobry pomysł żeby nie było ''console wars'' skoro o PC jest duży dział na forum, pisze się o PC w CW, pisało i pisać będzie.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Najpierw konsole, pozniej DS, pozniej PC, pozniej znowu DS, teraz spiracone konsole. Wiadomo, gusta sie zmieniaja, ale jezeli nagle cos staje sie "najlepsze" to dla mnie to troche choragiewkowe, sorry ziom.

Życie. Pieniędzy nie było zawsze dużo, a chęć na nowe była, więc trzeba było wymieniać sprzęty. A wiadomo, że jak się właśnie posiada coś, to raczej jest się tym zainteresowanym. Chorągiewką bym był, gdyby zmieniał swoje opinie pod kogoś, a jestem całkiem pewny, że moje poglądy nie są wyrażane pod publiczkę. Zresztą wcale się tak nie zmieniają. DS > PSP pod względem konsol, tak twierdzę od dawna i nadal zdanie podtrzmuję. PS2 > X360 > PS3 pod względem stacjonarek, ale z uwzględnieniem dobrych stron PS3. Okazjonalnie PC, ale nie uważam go za zbyt wygodną platformę do grania. Nie wydaje mi się, bym w ciągu tych wszystkich lat miał mocno odmienne poglądy.

No i to jest console wars, c'mon!

Opublikowano

No fakt, mógłby się nazywac Gaming Platform Wars

to nie jest taki zły pomysł.

Opublikowano

dzisiaj na tym "PC za 700 zł" sprawdzaliśmy nowe Most Wanted i Dishonored, obie wyglądają i chodzą lepiej niż na konsolach. One chyba wyszły po 2005 roku, co nie?

Mam prośbe do Daddiego lub Leszka Pieska, niech któryś napisze tu jakis post, bo mam minusa do rozdania.

no to działaj koksowana małpo. Tak btw, myślałem że skończyłeś już gimnazjum.

Nie skończył, dopiero jest w połowie jak 90% gimbazy $ony na tym forum, takie są fakty :)

On jest w połowie a ty nawet nie zacząłeś Gimbazy :/

Opublikowano

"Console Wars" to najbardziej wartościowe i renomowane IP tego forum. Zmiana nazwy na coś innego to tak jakby zmieniać nazwę serialu Prison Break po pierwszym sezonie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.