Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 172
  • Wyświetleń 52,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=-Bq9k3UOcOY&feature=my_liked_videos&list=LLHKm-6UrNsYM2cLHKOkwADw']http://www.youtube.com/watch?v=-Bq9k3UOcOY&feature=my_liked_videos&list=LLHKm-6UrNsYM2

• przecież jest seria CoD - tam każda część jest rewolucyjna i wnosi multum zmian. Po co grać w to zacofane halo.

• Legendary jednoosobowe jest świetne, trzeba naprawdę nakombinować, żeby przejść niektóre fragmenty. Legendary we 2-3 osoby to już chamskie rushowanie i ciśnięcie do przodu. Szkoda w taki sposób pierws

Opublikowano

Jaki poziom trudności dla wprawionego gracza Halo dochodzą do mnie głosy ,że obniżyli poziom trudności.Warto w takim razie zaczynać na legendary ?

Opublikowano

ja jak przystało na nooba lece na normalu pierwszy raz :P

Opublikowano

Jaki poziom trudności dla wprawionego gracza Halo dochodzą do mnie głosy ,że obniżyli poziom trudności.Warto w takim razie zaczynać na legendary ?

Nie obniżyli. Ludzie już grają tyle lat, że są coraz lepsi. Pomijam już fakt, że sterowanie w Halo 4 jest bardzo, hmm... "responsywne", heh.

Opublikowano

jezeli chodzi o poziom trudnosci na bank go nie obnizyli. Gram obecnie na legendarnym i w singlu walka z Knightami daje ostro w kosc. Sa fragmenty, gdzie naprawde przystaje na dluzej...

Opublikowano

Dla poszukujących terminali zrobiłem filmik:

00:05 - Terminal 1 - Requiem / Rekwiem - Bravo Rally Point

00:33 - Terminal 2 - Forerunner / Prekursor - Bravo Rally Point

01:13 - Terminal 3 - Infinity - Bravo Rally Point

01:32 - Terminal 4 - Reclaimer / Spadkobierca - Bravo Rally Point

01:52 - Terminal 5 - Shutdown / Dezaktywacja - Delta Rally Point

02:43 - Terminal 6 - Composer / Kompozytor - Bravo Rally Point

03:20 - Terminal 7 - Midnight - Bravo Rally Point

Opublikowano

Dobra robota. Ja znalazłem chyba tylko 3. Jak będę w co-opie przechodził, to będę już wiedział gdzie szukać.

Opublikowano

ja poki co brnę do przodu, znajdzki tak jak kolega wyzej, moze w coopie sie poszuka. a co do poziomu trudnosci do heroic jest wymagający aczkolwiek na takim powinno sie grac, normal jest zbyt prosty

Opublikowano

W co-opie na hardzie jest dość łatwo. Dobra komunikacja + ogarnięty partner i spokojnie można atakować legendary.

Z nieco innej beczki. Podczas wczorajszego grania z kumplem (co-op przez xbox live) doświadczałem drobnych lagów/przeskoków postaci. Wątpię, by była to wina łącza - 12Mb. W Spartan Ops było podobnie, jedynie War Games szło ładnie. Miał ktoś podobną sytuację? Czyżby servery na początku delikatnie nie wyrabiały?

Opublikowano

Lagi w co-opie,firefigt-cie ,a teraz w spartan ops także są czymś normalnym. Po prostu granie przeciwko S.I ma znacznie mniejszą tolerancje na opóźnienia.

A co do serwerów to w Halo nigdy ich nie było i raczej nadal ich nie ma

Opublikowano

Jestem już po wizycie kuriera, po pierwszym piwie, po pierwszej misji...krótka recenzja - BOMBA!! Feeling jest taki, że japierdziele! Cały dzień dziś przeznaczam na grę, żyć nie umierać! Pomęczę singla i se zobaczy co tam na multi ?:]

Opublikowano

Ja tam singla miałem rozbitego na 3 dni żeby się dłużej delektować :P

Opublikowano

Kurde, nie wytrzymałem i instaluje płytę z multi. Ciekawość mnie zżera ;D

A tak w ogóle to w menu leci muza na modłę Dead Can Dance, czad.

Opublikowano

ost jak zwykle na najwyższym poziomie

Opublikowano

Legendary jednoosobowe jest świetne, trzeba naprawdę nakombinować, żeby przejść niektóre fragmenty. Legendary we 2-3 osoby to już chamskie rushowanie i ciśnięcie do przodu. Szkoda w taki sposób pierwszy raz przechodzić grę.

Opublikowano

Chyba ,że włączona jest czaszka ;) która przy śmierci jednego członka cofa całą drużynę do ostatniego checkpointa. Wtedy adrenalina jest jeszcze wyższa niż przy samotnej grze

Opublikowano

Jest to pierwsze Halo, którym się zainteresowałem i powiem szczerze, że po czterech misjach jestem zachwycony.

Świetna grafika, oprawa dźwiękowa (i voice acting i muzyka, ale zwłaszcza ta druga błyszczy), tempo kampanii. Jak utrzyma poziom, to zapowiada się najlepsza kampania FPS w tym roku jak dla mnie.

Edytowane przez Hela

Opublikowano
  • Autor

Maly (legalny) offtop i give away!

Dla tych co odgadna kod... Pytanie literka czy cyferka?

Nagroda Pulse Armour!

PQQYC-JTGH?-X3M3X-M437K-4VVJZ

Kto wygra i doda, prosze dac znac:).

Kod do dodania z dasha lub xbox.com!

Opublikowano

Wygrałem xD

e: druga próba, najpierw dałem 4 potem Y, za dużo się tych kodów w WoWie wklepało i człowiek zależności zaczyna widzieć

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Jest POWER ! Gra nabrała chrakteru, mocy. Jest bardziej poważniej, przez ten zabieg pewnie zwiekszy się zainteresowanie tych co nie przetrawili trójeczki czy tez innych części.Jedyny minus to muza, raz nakręca a czasami męczy ale trzeba sie przyzwyczaić.Rozwaliły mnie detale równiez te dzwiękowe, których doszło multum.Ogółem mam wrażenie jakbym nie grał na X360, nie na darmo Franek wspomniał o drzemiących mocach w naszych Xboksach 8)

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Ani razu w trakcie trwania kampanii nie czułem znużenia muzyką. Osłuchane przed premierą utwory idealnie komponują się z akcją na ekranie. Szczególnie bliżej końca gry czułem, jakby nowa muzyka przeplatała się przez poprzednie części, a nie była czymś zupełnie świeżym.

Opublikowano

Ja jestem w trzeciej misji i jestem zachywcony, dosłownie H4 rozje.bało mi łeb :D Jest slicznie, dźwięki są niesamowite tak samo jak muza (bushisan - kompletnie się z tobą nie zgadzam), gameplay jest miodny jak zawsze - cudowne pożegnanie serii z X360. Na takie Halo czekałem od pierwszego Xboxa.

Opublikowano

Odgłosy broni są świetne. Normalnie nie zwracam jakiejś większej uwagi na takie detale, ale po odpaleniu gry to jedna z pierwszych rzeczy jakie w człowieka uderzają.